sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Ne staj mi na muku...mada, i nije me preterano briga, našla sam ja sebi jednog da me ''suši''.Osusio semoze biti i iz drugog razloga
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne staj mi na muku...mada, i nije me preterano briga, našla sam ja sebi jednog da me ''suši''.Osusio semoze biti i iz drugog razloga
![]()
Ma može razveden... znaš, imam ja So120 Ur- i to separacioni. Tako da , može da bidne neki zauzet ali kaže teorija, da u tom slučaju, ne bih bila ja uzrok razvoda, nego samo povod.Pa šta hoćeš, Sevilja, ovi tvoji se svi po definiciji "suše" (s kim god da su) kad ti je Saturn vladar 7. kuće
Uostalom, i sama si rekla da će biti neki razveden ... Možda mu ti rasturiš brak... kad smo već kod onog "malo zlobe nije na odmet" :wink:
No, šalu na stranu ... I meni se čini da kod tebe može biti u pitanju neki kolega, s kojim ćeš zajednički graditi karijeru ili imati zajednički posao ili nešto slično ... Povezane su ti dosta 4.,7., i 10. kuća. Njegovo 10. polje je tvoje 4. - biće sigurno uspešan i karijerista, a zbog konjunkcije Saturna i Plutona sigurno će i on sam biti prilično Plutonovski tip.
Ma može razveden... znaš, imam ja So120 Ur- i to separacioni. Tako da , može da bidne neki zauzet ali kaže teorija, da u tom slučaju, ne bih bila ja uzrok razvoda, nego samo povod.A i često me startuju oženjeni.
A verovala ili ne, uvek mi se nameste neki tipovi sa kojima sam poslovno vezana. Npr. zanima me sudsak medicina, a sadašnji se bavi vrlo bliskim stvarima sudskoj. Hipotetički, kad bih ostala s njim i odlučila se za sudsku, sigurno bi nam se posao preplitao, pri čemu se ovaj sadašnji i bavi plutonskim poslom ( smrt i varijacije na temu)...a da ti ne pričam o nekim predhodnim vezama.:-D
Elle, daj svoju kartu na uvid.Ne sećam se da sam je nekad videla.8-)
Policajac ??:shock: Neeeeeeeeee Seviljaaaaaaaaa!!!!!
Sala, sala....
Gledaj 5. kuću, vladara, planete u njoj i aspekte.Meni ovaj mars u bliznacima treba da znaci vise istovremenih veza...
Kad ono nista![]()
![]()
joj..znas treba da se vide i tacni stepeni i minuti gde su planete i kuce i orbisi izmedju aspekata, pa ako imas neku tabelu toga, postavi i to.
Pa šta hoćeš, Sevilja, ovi tvoji se svi po definiciji "suše" (s kim god da su) kad ti je Saturn vladar 7. kuće
Uostalom, i sama si rekla da će biti neki razveden ... Možda mu ti rasturiš brak... kad smo već kod onog "malo zlobe nije na odmet" :wink:
No, šalu na stranu ... I meni se čini da kod tebe može biti u pitanju neki kolega, s kojim ćeš zajednički graditi karijeru ili imati zajednički posao ili nešto slično ... Povezane su ti dosta 4.,7., i 10. kuća. Njegovo 10. polje je tvoje 4. - biće sigurno uspešan i karijerista, a zbog konjunkcije Saturna i Plutona sigurno će i on sam biti prilično Plutonovski tip.
Meni ovaj mars u bliznacima treba da znaci vise istovremenih veza...
Kad ono nista![]()
![]()
e gde ste ljudi ala ste se raspisali
pozz za sve posebno za vip, nemoj bebanu da diras sta ce ona drugo da radi nego da te malo zeza![]()
Mmm...ne,ne,dragi rodjace, kod tebe to nije to...
Ma znam, ja sam ti smotan za tako nesto![]()
nasmejao sam umornu mamuE, jesi sarmer, nasmejao si me do srca, pisemo se nocas kad budes bdeo...