NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Pa šta hoćeš, Sevilja, ovi tvoji se svi po definiciji "suše" (s kim god da su) kad ti je Saturn vladar 7. kuće :lol:
Uostalom, i sama si rekla da će biti neki razveden ... Možda mu ti rasturiš brak :lol: ... kad smo već kod onog "malo zlobe nije na odmet" :wink:
No, šalu na stranu ... I meni se čini da kod tebe može biti u pitanju neki kolega, s kojim ćeš zajednički graditi karijeru ili imati zajednički posao ili nešto slično ... Povezane su ti dosta 4.,7., i 10. kuća. Njegovo 10. polje je tvoje 4. - biće sigurno uspešan i karijerista, a zbog konjunkcije Saturna i Plutona sigurno će i on sam biti prilično Plutonovski tip.

Pa šta hoćeš, Sevilja, ovi tvoji se svi po definiciji "suše" (s kim god da su) kad ti je Saturn vladar 7. kuće :lol:
Uostalom, i sama si rekla da će biti neki razveden ... Možda mu ti rasturiš brak :lol: ... kad smo već kod onog "malo zlobe nije na odmet" :wink:
No, šalu na stranu ... I meni se čini da kod tebe može biti u pitanju neki kolega, s kojim ćeš zajednički graditi karijeru ili imati zajednički posao ili nešto slično ... Povezane su ti dosta 4.,7., i 10. kuća. Njegovo 10. polje je tvoje 4. - biće sigurno uspešan i karijerista, a zbog konjunkcije Saturna i Plutona sigurno će i on sam biti prilično Plutonovski tip.
Ma može razveden... znaš, imam ja So120 Ur- i to separacioni. Tako da , može da bidne neki zauzet ali kaže teorija, da u tom slučaju, ne bih bila ja uzrok razvoda, nego samo povod.:lol: A i često me startuju oženjeni. :(
A verovala ili ne, uvek mi se nameste neki tipovi sa kojima sam poslovno vezana. Npr. zanima me sudsak medicina, a sadašnji se bavi vrlo bliskim stvarima sudskoj. Hipotetički, kad bih ostala s njim i odlučila se za sudsku, sigurno bi nam se posao preplitao, pri čemu se ovaj sadašnji i bavi plutonskim poslom ( smrt i varijacije na temu)...a da ti ne pričam o nekim predhodnim vezama.:-D

Elle, daj svoju kartu na uvid.:lol: Ne sećam se da sam je nekad videla.8-)

Ma može razveden... znaš, imam ja So120 Ur- i to separacioni. Tako da , može da bidne neki zauzet ali kaže teorija, da u tom slučaju, ne bih bila ja uzrok razvoda, nego samo povod.:lol: A i često me startuju oženjeni. :(
A verovala ili ne, uvek mi se nameste neki tipovi sa kojima sam poslovno vezana. Npr. zanima me sudsak medicina, a sadašnji se bavi vrlo bliskim stvarima sudskoj. Hipotetički, kad bih ostala s njim i odlučila se za sudsku, sigurno bi nam se posao preplitao, pri čemu se ovaj sadašnji i bavi plutonskim poslom ( smrt i varijacije na temu)...a da ti ne pričam o nekim predhodnim vezama.:-D

Elle, daj svoju kartu na uvid.:lol: Ne sećam se da sam je nekad videla.8-)

Policajac ??:shock: Neeeeeeeeee Seviljaaaaaaaaa!!!!!
:lol::lol:

Sala, sala....

joj..znas treba da se vide i tacni stepeni i minuti gde su planete i kuce i orbisi izmedju aspekata, pa ako imas neku tabelu toga, postavi i to.

Postavicu nesto, nemam iz ovog programa direktan prenos podataka, nego hajde da ljudima pomognemo da dodju do saznanja, onima koji imaju postavku sa astro.com

Imas li ti svoju, neko pitanje...[/QUOTE]

nema veze moja, znam sve o njoj:)))

Hvala puno na pozitivnim recima i na podrsci,znaci osecaj me ne vara,ipak ce biti sve u redu......a i stvarno mi se nije zurilo!Kiss kiss kiss :D!Evo jos jedno pitanjce vezano za sve to (ako moze)-kako je inace nase medjusobno slaganje,ljubav... i sta bi eventualno moglo predstavljati neki problem u buducnosti - gledajuci nase karte,kako sve to "zvuci"?;)[/QUOTE]

Pogledacu nocas kad "onesvestim" ovo dete, ako ono ne onesvesti mene, a blizu je, neumorno skace i skace i skace...

Slazem se delom ali nikako mi ne ide u glavu da mora da bude razveden, moram da pogledam ponovo to tvoje 7-mo polje da dodam nesto, jer mi tu ne stima bas sve kad pricate o tome... Javljam sta sam videla...

Back