Ijuu vipcurlic, al' me izanalizira

Ček', sad moram sve da potvrdim.
Hajde sad da dragoj drugarici kazemo ovako ( @sevilji naravno), pa ti dodaj...
Ona iluzija od assisst. ( iz 23-ce ) ce da ostane iluzija, i sama zna to samo sto joj je lakse da se vraca na to kao odbrambenom mehanizmu i malkic sujetnom Ovnu. No, to mora da odradi jer joj Neptun ne da mira jos neko vreme, do njene 26-27-me godine. Kako ce Saturn dadodje u kvadrat tokom 2008 i pocetkom 2009 ona ce hladno da to rascisti, kao da nije bilo ( sad ce da vristi i da digne obrvice ), nego sad joj malko treba da pobegne od onoga u cemu je i odgovornosti prema onome sto joj ide kako treba i tog tipa sto bi ozbiljno.. Pa ona ima precih stvari i tu je u pravu
Jes vala, baš mi je ilizija, i baš mi i sliži za beganje od realnosti. Čim mi se neki momak u životu pojavi, ja odma udarim kako on nije ni blizi ovom i slične gluposti, a suštinski, nisam raspoložena za vezu, pa moram nekako da opravdam sebe.

Inače, taj tip je meni neka sudbinska ljubav, Satur je bio u trigonu sa čvorićima u trenutku našeg spoja. Znam ja da nije ni njemu sve jedno, oboje nas je poprilično uzdrmala ta platonska veza. Ali mene više, bar mi se tako čini. ( od njegovih podataka samo imam da je Vaga-strelac, '69. godište)...sad kad si mi rekla da će ostati ilizija, o'ma ću bre da ga šutnem iz glave. Imam finog momka i nije u redu da mislim na drugog.
Nego, zbog tog Jarca u 7 polju sve bira neke krutace i drvendeke na prvi pogled i sto je najgore svaki ima neki kompleks, hoce je stariji i vise godina i ozenjeni ali i razvedeni, ali to je od onog dela Vodolije u 7 polju i Urana tako lepog u 5-tom polju... Oce draga da pobegne nekad, sve je lepo dok se zaljubljuje i cim postane veza sa smislom, ona bi da nesto tu promeni, nedostaje uzbudjenje i inspiracija...
How tipical za nekog sa Uranom u 5. koji gradi 5 aspekata.

Ja baš volim taj moj Uran.:-D
Ali dobro, dao mi je pečat onaj moj Rakić, Mesečak u Raku u 12., pa još i Ascedent u Raku...a videla si moju 4. kuću, prepuna...jes da su planete ''ne daj Bože''

, ali uvek se utešim činjenicom da mi je vladar četvrte Venerica koja takodje ima samo lepe aspekte, pa je još u trigonu sa dve, od četiri planete iz četvrte...mir u kući i jaka potreba za domom.
Šta ustvari htedoh reći, jesam ja ko struja ( Uran

), ali sam jako emotivna, tako da te moje emocije preplave, često, tog blasavog Uranka.
I da potvrdim, hoće me stariji, i poslednjih godina nikakva posla sa generacijom nisam imala. Uglavnom razlike od 10-15 godina.:? A tek oženjeni što me hoće. To je priča za sebe. E, sa razvedenima sam slabo imala posla...nisam imala ni sa oženjenima, nego samo kažem- hoće me.
E takva inspircija ce nju da snadje, to je taj sto moze da bude razveden, on je vazduh-zemlja-voda tip ( kad ga malo promuckas horoskopski), nije mnogo stariji od nje ( ali jeste 4-8 godina), smedj, mladolik, karakteristicno hoda i glasno se smeje, klati se kad ide, ima naglasene kukove... Tada ce nas poznati Neptunko iz 23-ce ostati samo prah od Neptuna i tako ce se ona smejati samoj sebi kad pomisli na njega...
Žena koja mi je radila natal, davno, a i pre godinu dana solar, reče da mi generalno stoji razlika od 7-15 godina. Pa sad, ja bih što mladje, ako ikako može. Mada, ja ni ne volim generaciju, balavi su mi nekako .8-)
Nemoj bre da me zezaš da će Neptunko do tad da pravi haos?

Pa ne mogu bre. Ionako ga nisam videla godinu dana, a vrzma mi se konstantno po mislima...e, a zašto je on ostao u domenu iluzija? To me baš kopka. Šta kaže astrologija na to? S obzirom da smo imali šansu za spajanje...dkle, sve regularno, preko izlaska, razgovora, otvorenog iskazivanja emocija...?:-(:|:-?
Vrrlo ce da bude zaljubljena u svog partnera, decu obozava ali nece tako lako da se odluci na njih. Prvo hoce, desilo se u elementu i strasti i zelji, pa ce da pravi pauzu ali ce morati da ima i drugo ( pojesce me!)..Ima aspekte da se porodi prevremeno, mora da se cuva ali bice u redu, pice hormone u nekom periodu i mora da se cuva povecanja vode i oticanja u toku trudnoce, gusice je voda i bubci ce da je malo muce. Ne mora carski rez sa prvim, sem ako insistira ona od straha... Jel rekoh, obavezno musko dete prvo i vatra-vazduh-voda, mamino malo... Za drugo se malo muci ili odlaze neko vreme, za kasnije, moze da ima spontani ili namerni prekid izmedju dva deteta i mislice da je drugo devojcica.. Ako bude, bice vrlo, vrlo jasno da je trebala biti decak po energiji koju nosi, licice na nju jako...
Ma ja bih volela bulumentu dece da imam oko sebe, ali ne mogu
protiv sebe. 'Ebla me ta karijera. A Bog mi, bar astrološki, dao mogućnost za dosta dece. Nego, znaš, ja bih bila nadžak baba kad se na tom karjera planu ne bih ostvarila. E, a drugo dete već imam plan da radjam, naravno posle prvog, glupo je da dete bude samo.
Uran u 5-toj ukazuje na partnera koji ima dete ali nece dete da zivi sa njim, samo povremeno ce da ga vidja i to moze da bude decak ali ne siguram. Ako ne bude brinula u nekom periodu o tom detetu ili se ispostavi da ga taj njen nema ipak, sigurno da se nada da ce joj sestrino dete biti neko vreme odgovornost jer ce sestra da zivi u nekom drugom gradu a dete njeno ce da seskoluje kod tetke u BGD.
I nije joj muz pandur, sta je cveljas??
Pre će muž imati dete. Jer sestra živi u Bg-u, kao i ja. Na moju sreću, roditelji su se preselili odmah po mom rodjenju iz Apatina u Bg. Što je jelte dobro zbog onog mog Marsa i Saturna u 4. polju...Šta će da bude muž? Medicinar, pravnik?