vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Nema na cemu, draga......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna bila i tebi..
, ali ako imas malo vremena da mi kazes za ovu osobu,da li postoji mogucnost veze sa njom?http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...hsy=-1;smon=12;go.x=16;go.y=9;nhor=55;nho2=51
Znam da te maltretiram, ali ako imas malo vremena da mi kazes za ovu osobu,da li postoji mogucnost veze sa njom?
Pogledacu, malo kasnije dok odgovorim nesto sto dugujem, pliz...:wink:

E, pa ovo moze da bude interesantno ako je izvodljivo, njoj je 31-va godina i mogucost da se emotivno veze za osobu vodenog tipa, ima aktivnog Jupitera u Raku u 7 polju, ako bas to i ne budes ti u krajnjem slucaju, bice neko ko je "kao ti".. Bilo bi lepo da je tamo gde si i ti..tebi sam rekla da ti stoji neka veza na pomolu, u tvom okruzenju i to vrlo brzo pocetkom 2008 godine, pa ako ti je tu, ne ispustaj to iz vida..Ako dodje do pozitivnog ishoda, onda cemo da gledamo uporedno ..Vazi?
.Hvalahm... shto li se meni ne desi neshto zanimljivo makar na ljubavnom polju... sve me startuju nekilikovi...
Mozda jos nije vreme, kad smo rekli da ce da bude?Mora da jesmo nesto..
jao vip... rekla si "ozbiljna veza" ce se desiti tek za 4-5 godina, nije valjda da cu u medjuvremenu biti bash total solo?! :shock:
Sto bi bila solo? Samo je dobro kad unapred znas da bitna dolazi tada a da se ne cimas i ne stresiras pre kad vidis da nesto ne ide..

Gde se to bere!?Normalan...!?Raste li to gde?![]()
![]()
![]()
u ovim krajevima izgleda ne raste...![]()

Vip,kako ti ono gledas i racunas ko ce imati koliko djece?
Mozes li negdje (bas kada stignes i budes imala vremena) pogledati i meni to?
Srecna Nova godina...i da Vam se ostvare sve zelje