NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Nema bas mnogo srece ova tvoja sestra, nekad ni sama ne zna sta bi a sta ne bi i kao da sebe hvata dapovremeno vuce bas u smeru u kom ne treba, kao pravi Bik...ponos je kostao, tvrdoglavost i nemogucnost da promeni nesto kod sebe..Karijera joj je u usponu izmedju 25-32 godine ali promene 35-36, 38 godina jeodricanje od neke ponude za posao i mogucnost dase usavrsava treba da iskoristi do perioda 36-38 godine.
Mislim da joj je povoljniji period za emocije kad Jupiter udje u Vodoliju, takodje i za decu. Postojale su neke rane sanse za njenuudaju, mogla je na neku od njih da padne u mladjim godinama, bi bilo povoljnije danije i da je sacekala ovaj period od 36-te, sve bi joj bilo lakse..
Evo za pocetak pa cemo da nastavimo ako se prepozna u ovim redovima...

Bravo VIP, kao i uvek pogodjeno.
Vec je bila u braku koji je razveden.
To sam i ja prekjuce rekla za Jupitera i Vodoliju....:O)
Medjutim opet su me zbinili oni njeni trigoni , pa sam se cudila kako joj nije sve med i mleko. Posebno su joj teske predhodne dve tri prosle godine.
Reci ako vidis jos nesto.
Dali vidis nesto na sta bi trebala da obrati paznju...neka smernica...?
Da li ima dece u natalnoj karti?
I naravno ljubavi...:O)
Hvala VIP sa sto strana!!

Bravo VIP, kao i uvek pogodjeno.
Vec je bila u braku koji je razveden.
To sam i ja prekjuce rekla za Jupitera i Vodoliju....:O)
Medjutim opet su me zbinili oni njeni trigoni , pa sam se cudila kako joj nije sve med i mleko. Posebno su joj teske predhodne dve tri prosle godine.
Reci ako vidis jos nesto.
Dali vidis nesto na sta bi trebala da obrati paznju...neka smernica...?
Da li ima dece u natalnoj karti?
I naravno ljubavi...:O)
Hvala VIP sa sto strana!!

Razveden brak, pa dobro, da ne bude smesno kad kazem - odlicno, odradila je T kvadrat sa Jupiterom pa sad moze da se nada boljim stvarima i sekstilu Jupitera i neptuna...
Nema sta da zbunjuje kod trigona, to su olaksice kojih jesvesna ili nije svesna, propust energije u starijim godinama imogucnost da se stabilizuje, posebno od 36-44 godine! Mislim da nikada nisu trigoni ono sto oznacava med i mleko, samo oznacava daima izlaza iz kvadrata i opozicija, da moze energija da se preusmerava i iz svega negativnog izvuce na ono pozitivno..u globalu..
Posebno teske zadnje 2-3 godine, ok, jesu, Uran u Ribama, velike promene i Saturn isao kroz Lava, kvadratirao Bika i upao u Krst konfiguraciju..izgurala je..
Za decu joj nije blo povoljno ranije, kao sto rekoh, i hormoni i organizam i neodgovarajuci partneri..Imace za dete bolji aspekt kad Jupiter bude na Jupiteru, trigon Plutonu kao vladaru 5-tog i sekstil Neptunu u 5-tom, sa nekim covekom koji je vec bio u braku ili ima muskodete sa kojim nije u vezi, na neki nacin...ali ovo ne mora da bude 100% za njega, neka bude kao mogucnost... Znaci, izmedju 36 i 40-te ima mogucnost za dete, cak i dva, zavisi kad se "sastavi " sa tim partnerom. Prelaz Urana u Ovna ce joj dodatno biti povoljan i za partnera i za decu, s tim sto bi morala da odrzava trudnocu svakako, da bude pod kontrolom i zbog godina i zbog svog hormonalnog stanja. Ona jednostavno nosi takav pecat da ne moze da ima dete sa bilo kojim partnerom i ne moze bilo kada.
Ima potrebu da bude u vanbracnoj zajednici, ne bi ona da se vezuje posle svih negativnih iskustava i nije to lose, prvo "probni rd", pa cak i kad bude bila u drugom stanju......

Eto, pa pitajte....

e izvini ja malo zaboravna pa ti nisam poslala koleginicinu natalnu kartu. PRE SVEGA SREĆNA NOVA GODINA ŽELIM TI SVE NAJBOLJE OD SRCA....
IZVOLI KARTU

Prilozi

• DANIJELA NATALNA KARTA.jpg
    DANIJELA NATALNA KARTA.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 10
@ helena33
Jupiter jeste usao u Jarca ali kod tebe to jos nije vreme koje je dobro za emocije, moze neko da ti se svidi dana, sutra malo manje, a prekosutra vec ti nije do njega... To je tvoje trenutno stanje. Nisi ti za nikakvo vezivanje sada iako pitas za emotivnu vezu jer koliko ti smeta usamljenost toliko ti i smeta povrsnost i nemas nesto zivce za skitanje, upoznavanje itd. Saturn iz Device u kvadratu Neptunu natalnom u 5 polju..presabiras ti neka svoja pitanja u glavi, povremeno se vracas i razjasnjavas nesto sama sebi iz proslosti, ono kao preisitivanje da bi sebi ponovila sta te je sve bilo razocaralo na primer, nista tendenciozno ili bitno, samo ti tako nesto nadolazi povremeno i boga mi, nadolazice ti tako bar do juna... Nema ni potrebe da se smaras bilo kakvim osobama i ljudima suprotnog pola i sto je najgore, sve ce nesto da te spopadaju, kad to primetis da rade, neki mladji i neki neozbiljniza tvoj ukus. Licno mislim da do juna meseca, dok Jupiter ne resi da ide napred i da predje u 7 polje, mislim da neke ozbiljnije veze nema na pomolu, a ni normalnije osobe, kako bi ti htela...
Nesto za tebe znacajnije, vrednije i sa osecajem da te je malo oborilo s nogu je ipak krrrrrrrajem decembra 2008 ( ako me ne udavis sad, neces nikad)...jer tada su ti pozitivni aspekti sa Jupiterom i Plutonom koji vlada 5 poljem, Jupiter je u 7 i prelazi u Vodoliju cime ce da trigonira ujedno i tvog Blizanca a Saturn ti je izasao iz kvadrata pa ti siva boja vise nije prisutna u ocima ..tada ce ti biti ujedno i lepo i radosno i zabavno sto sada moze da ti zvuci kao visa matematika..ali tako je..Tek tada nesto ima vise smisla.......
Ono drugo cu na pp da ti odgovorim, samo da prostudiram sve uslove...Hvala na strpljivosti..

probaj sa ovom kartom ako možeš da vidiš POLJE POSLA JER JE TEK SADA POČELA DA RADI U TURIZMU - ČEMU DA SE NADA... I VEZANO ZA DECU JE INTERESUJE DA LI ĆE POSLE 2 SINA DOBITI JEDNU ĆERKICU

POZDRAV I HVALA TI PUNO

Ubacene slike na taj nacin su jako male, ne vredi tako, zato sam napisala uputstvo na pocetku, kako da se ubace karte na forum, ono sto ja radim, kako je mala slika ne mogu da je koristim i povecam, samo na njoj slutim i po planetama vidim da bi trebalo da bude npr 9.4.1979. pa mi ostavi datum ako ne mozes da uradis onako kako sam u uputstvu napisala..

:-) Poruka za sve koji budu hteli i mogli da pogledaju :-) Prvo da cestitam svima Novu Godinu, nek vam ova bude bolja i lepsa od prethodnih. Dave me ovde brat i komsija da im neko pogleda natalnu. Komsiju interesuje kada ce da se ozeni ili da zapocne neku ozbiljnu vezu. Link za njegovu natalnu je: http://img168.imageshack.us/img168/7215/astrow2gw01misterphp655kv9.gif
Sto se tice mog brata, mene interesuje kada ce negde da se zaposli, ondnosno kada ce da mu krene na tom polju. Njega interesuje ljubav, skoro je raskinuo jednu vezu, u vezi te devojke cu pitati na temi - Uporedni. Njegov link je: http://img245.imageshack.us/img245/2946/astrow2gw01misterphp655yq8.gif

:-) Poruka za sve koji budu hteli i mogli da pogledaju :-) Prvo da cestitam svima Novu Godinu, nek vam ova bude bolja i lepsa od prethodnih. Dave me ovde brat i komsija da im neko pogleda natalnu. Komsiju interesuje kada ce da se ozeni ili da zapocne neku ozbiljnu vezu. Link za njegovu natalnu je: http://img168.imageshack.us/img168/7215/astrow2gw01misterphp655kv9.gif
Sto se tice mog brata, mene interesuje kada ce negde da se zaposli, ondnosno kada ce da mu krene na tom polju. Njega interesuje ljubav, skoro je raskinuo jednu vezu, u vezi te devojke cu pitati na temi - Uporedni. Njegov link je: http://img168.imageshack.us/img168/7215/astrow2gw01misterphp655kv9.gif

Probaj link za komsiju, meni nece da otvori

Back