NATALNA KARTA - U SLIKAMA

VIP-ja sam medju prvima ugrabila red kod tebe sa onim konkretnim pitanjem...sad cekam da se rasturi guzva pa da dodjem po novu porciju,ali red je sve veci:???: Saljem svoju kartu,pa kad dodjem na red,zelela bih koju rec o daljim dogadjanjima kod mene u poslu,ljubavi.mozda nekim putovanjima? Ne preterujem?:oops:

VIP-ja sam medju prvima ugrabila red kod tebe sa onim konkretnim pitanjem...sad cekam da se rasturi guzva pa da dodjem po novu porciju,ali red je sve veci:???: Saljem svoju kartu,pa kad dodjem na red,zelela bih koju rec o daljim dogadjanjima kod mene u poslu,ljubavi.mozda nekim putovanjima? Ne preterujem?:oops:

sve je to ok ali moras da mi konkretizujes sta i kako, ako mislis uopsteno to zahteva mnogo piljkanja za sta nemam uvek vremena, pa navedi jasnije , pliz

36_16_11[1].gif

SRECNA NOVA GODINA SVIMA KOJI NAS CITAJU I PITAJU!!!!!!!!

Ja licno mislim da mozes da iskoristis neku mogucnost koju imas za prduzenje posla van zemlje. Moze da bude promena radnog mesta u pitanju i/ili promena posla samog ali pomoc imas od strane neke osobe, vest o tome je ili u februaru ili izmedju avgusta-septembra prisutna, i mozes da to prihvatis, pa makar bilo jos samo na godinu dana.. Ovo je pitanje za godisnje horoskope, onaj period od rodjendana 2008 do rodjendana 2009.

Konkretno...trenutno radim dva posla(iste sustine)-hoce li to biti trajno stanje ili ce doci do nekih bitnih promena?Ljubav....mozda treba karta i od muza?
U svakom slucaju dajem prednost onima koji imaju neki "hitan slucaj"u zivotu;)

Ovako, globalno za posao, nesto nisam sigurna da stoje neke drasticne promene,ako ti nesto ocekujes, trebala bi naglasiti period kad mislis da trebaju da budu a ako se pitas samo onako, da li se tu nesto menja jer saturn u inkonjukciji donosi neke ideje na poslu o globalnim promenama, onda mislim da stvarno nema potrebe da brines.dva posla iste sustine..ista delatnost..da li moze neki da bude dodatni ili u privatnoj sferi?Ili je bar od skora nesto..do godinu dana npr mada slutim, ne mogu da trazim sada efemeride bas za detalje...Sa jupiterom na Saturnu ti je odgovornost povecana alli i licni napori koje ulazes, trigon saturnu na Plutonu u 7, nije los aspekt, taj Saturn inkonjukcija Mesec moze da znaci strepnju tvoju i da se rasipas sa kvadratom Jupitera...moracemo to zajedno da rasclanimo..
Muz kao muz, nije lose ali prezauzeta ces biti, saturn u 7 hladi malo odnose ili proredjuje kontakte, cinice ti se malo da ne razume tvoje obaveze ili rasipanje, moze da bude malo naporan ali i malo osetljiviji u predelu cirkulacije ili stomaka..Kad se javis pa cemo da vidimo..

Gotovo 90 % su sanse da ce mi ponuditi produzenje ugovora.Samo do mene je da li cu to prihvatiti, a ja sam u dilemi vec duze vreme.Ne ostaje mi se ovde.

Znaci na dobrom sam putu...Vidis, Neptun ti je u 9-toj pa se ne osecas ponajbolje gde god da si, realno je da si bar jos godinu dana tu i nije to lose da prihvatis, mozda budes zadovoljniji nego sto mislis.A istovremeno je saturn kvadrat Neptun pa te nekada uhvati poriv da pobegdes odatle, kao da si jako usamljen i kao da se bas nikako i bljakavo osecas , ne znam koji bi izraz upotrebila..Saturn jeste tu tokom godine ali ce se pomeritikasnije, izaci iz aspekta sa Neptunom, zato kazem da mozda i nije strasno tako kako sada moze da izgleda..

Znaci na dobrom sam putu...Vidis, Neptun ti je u 9-toj pa se ne osecas ponajbolje gde god da si, realno je da si bar jos godinu dana tu i nije to lose da prihvatis, mozda budes zadovoljniji nego sto mislis.A istovremeno je saturn kvadrat Neptun pa te nekada uhvati poriv da pobegdes odatle, kao da si jako usamljen i kao da se bas nikako i bljakavo osecas , ne znam koji bi izraz upotrebila..Saturn jeste tu tokom godine ali ce se pomeritikasnije, izaci iz aspekta sa Neptunom, zato kazem da mozda i nije strasno tako kako sada moze da izgleda..

Da upravo tako se osecam.Jedino je finansijski efekat prisutan u ovoj mojoj dilemi jer bi sledeci ugovor mogao da bude bas bas dobar.Sa druge strane su roditelji,prijatelji.Na jako dobrom si putu:))) Hvala

Da upravo tako se osecam.Jedino je finansijski efekat prisutan u ovoj mojoj dilemi jer bi sledeci ugovor mogao da bude bas bas dobar.Sa druge strane su roditelji,prijatelji.Na jako dobrom si putu:))) Hvala

Nema na cemu, ja mislim da ces odluciti da ostanes, ali svakako, daleko je to i blizu je to, pa mislim da kad ne moras jos da odlucujes, da pustis totako do leta, videces kako ces se osecati..za finansije je stvarno povoljno vreme tada, pa iskoristi svaku mogucnost, moj je topli savet.

Nema na cemu, ja mislim da ces odluciti da ostanes, ali svakako, daleko je to i blizu je to, pa mislim da kad ne moras jos da odlucujes, da pustis totako do leta, videces kako ces se osecati..za finansije je stvarno povoljno vreme tada, pa iskoristi svaku mogucnost, moj je topli savet.

Kao sto kazes najbolje je pustiti stvari da idu kako idu za sada.Do leta je jos 6-7 meseci pa cemo videti:))).Veliki pozdrav!

e vip pošto vidim da si on line molim te ako ti nije problem da pogledaš kartu moje koleginice. Interesuje je da li će ikada raditi posao u svojoj struci( specijalni pedagog ), trenutno radi u turističkoj agenciji.....

pozdrav i poljubac

vreme rodjenja nije tačan ali ako možeš nešto da vidiš super a ako ne saznaćemo vreme

e vip pošto vidim da si on line molim te ako ti nije problem da pogledaš kartu moje koleginice. Interesuje je da li će ikada raditi posao u svojoj struci( specijalni pedagog ), trenutno radi u turističkoj agenciji.....

pozdrav i poljubac

vreme rodjenja nije tačan ali ako možeš nešto da vidiš super a ako ne saznaćemo vreme

Meni treba tacno vreme rodjenja, tj tacna natalna karta

Back