ljubiccica
Početnik
- Poruka
- 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze i meni samo o opis bracnog partner ako moze bila bi zahvalna...
ev ti link: http://imagehost.soundfood.net/files/view/124/astro_2gw_01_i.27591.6919.gif
puno hvalaa samo ako moze reci mi sa starijim momkom da li je moguce sada nesto?
E pa posto mi u ljubavi bas nece biti sjajno hajde da vidim fakultet
Interesuje me kada bih mogla zavrsiti fakultet? Studiram ekonomiju, imam jos 9 ispita do kraja. I nesto sam usporila zadnjih par meseci, pri tom stvarno ucim (mozda ne bas kao pre) ali se trudim. Nisam polozila ispit od novembra. Kada cu se malo pokrenuti? Polagala sam ispit pre dva dana uradila sam nesto na granici za prolaz (pismeno je) pa ako mozes da vidis hocu li ga poloziti?
Hvala puno. Pozdrav
![]()
Ako si mislila na njegov opis, da li vidim jos nesto vezano za to, mozes li malo da sacekas da odradim ono sto me ceka pa da dodam..?
znam da si mi vec davno odgovorila neg me samo zanimalo njegov opis a to nism prije pitala al sad sam postavila pitanje :wink: nema problema cekam
hvala a jos jedno pitanje izvini jel crni tip a da nije energican l agresivan,svadljivposto mi je 7.vladar mars u 11.kucu
merkurovski tip?
znaci onda je moguce tajnoj ili vanbracnoj zajednici posto si pisala mozda braka iza sebe :rolleyes:
pozz.za vip! da li mozes meni nesto reci bez natalne karte?
...za ispit pre dva dana..morala bih da vidim kad je to bilo ali to tesko bas iz natala da se vidi tek - tako...potrazicu kasnije
Capricorn je Jarac u podznaku, ovaj odraz planeta nista tebe ne odvaja od drugih na ovom forumu, svaka karta je za sebe specificna..ima konkretno pitanje u vezi partnera i pogledacemo to ..
Nepovoljno po tebe :-( Tj nepovoljno ako je to sto cekamo u drugoj polovini godine, ako je kroz koji dan jos i imas sansu.
Objasnjenje:
1. tr saturn je u sedmom. On donosi pravdu na ostar i suv nacin. Retko kad je pozitivan (dobar znak, dobar aspekt...), a ovde to na zalost nije slucaj.
2. tr jupi u 11oj daje ti visoka stremljenja i nade sada. To je vezano za sudjenje jer pravi trigon sa merkurom u sedistu. Jupi ce uskoro krenuti retro sto ce promeniti i tvoja ocekivanja i umanjiti mogucnosti
3. neptun ti se blizi ac-u ljudi tad jako cesto cine pogresne postupke, to je doba samoobmane
4. uran ce na leto napraviti direktnu opoziciju na vladara sedmog (merkur u sedistu) -promena doma (vladar cetvrte takodje), trzavice na sudu ili nagle presude koje nisu u tvoju korist. I kad odmakne od merkura nece biti dobro jer ce praviti opoziciju na sunce (nekoliko godina) koje je prvi vladar sedme kuce -partner i sud (pretpostavljam da se razvodis ili je imovinska rasprava)
5. tr pluton krece retro i opet ce da kvadrira tvoje sunce -sukob sa autoritetima, okolnosti na koje ne mozes uticati i sl
Dakle nekoliko losih tranzita upucuju na los ishod. S druge strane tvoj natal ima jako dobre predispozicije za dobar brak i pobedu na sudu...dakle ovo je samo faza kroz koju prolazis. Sta god se desi ulozi zalbu i promenice se tek za par godina ali neophodno je da uran izadje iz riba i da pluton ponovo udje u jarca (iz kog nije ni izasao) i da neptun nije na ac-u (tj u opoziciji sa dc-om)