NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Tvoja 21-22 godina je rezervisana za nekog ko mnogo vise lici na Skorpiju ili Vagu nego na Lava, mada te prirodno privlace lavovi jer su im planete u tvom 5 polju.Mozda se i pomirite ali tebe ceka neka druga osoba, bar tako mislim po horoskopu tvom jer nemam njegovu artu da vidim gde su mu polja, planete, podznak i drugo....

U pravu si,nije naglasila... Hvala ti na odgovoru...pozdravljamo te!!!

ne svidja ti se sto nema fakticki ozbiljne ili stabilne veze pre tih godina Saturnovog povratka? pa ti duso pokusaj da promenis to, samo ja ,po svom iskustvu i iskustvu drugih ljudi smem da kazem da se neke stvari, posebno sa Saturnom, ne daju bas menjati i kad ih znamo unapred, ali to ne znaci da ne treba pokusavati, ja pokusavam svakoga dana i dan danas..a na ostatak pitanja odgovor ces malo sacekati, sada nemam kad da se udubljujem, ograniceno mi vreme za rad veceras..

Ne svidja mi se to u vezi braka...mogucnost za dva braka ili vise :-( ...i moji su roditelji razvedeni :-( ..a to za ozbiljnu ili stabilnu vezu..nedavno sam izasla iz 5 god. veze tako da i nemam neke zelje opet za neku ozbiljnu vezu :D ... hope never dies :D

cekam jos ostatak odgovora :D:D:D

hvala puno :):):)

Hvala ti, vipcurlic, bas si me ''obradovala'', znaci, jos dve godine.. OK.. Sta je, tu je.. :( Taman skolu zavrsim, pa u bracne vode.. :) ..a dotad cu biti i dalje ''neozbiljna''... Zivela sloboda i slobodna ljubav.. :p
pa ja trazim nesto najbolje uklopljeno, ne znaci da bas nista do tada nece da bude interesantno

Nisam siguran da li sam već negde postavio ovo pitanje ,ali ne zamerite mi molim vas što ću pitati još jednom :
interesuje me kakvog sam zdravlja , čega da se čuvam i šta bi ste me posavetovali .Šta je važno za mene , šta treba da znam ???
nisam videla pitanje ovo do sada, cim stignem - odgovoricu

Ljubav, brak, opis bracnog partnera? Thanks...
vazi, pogledacu

U pravu si,nije naglasila... Hvala ti na odgovoru...pozdravljamo te!!!
nema na cemu

a najvise me zanima ljubav
pogledacu

Ne svidja mi se to u vezi braka...mogucnost za dva braka ili vise :-( ...i moji su roditelji razvedeni :-( ..a to za ozbiljnu ili stabilnu vezu..nedavno sam izasla iz 5 god. veze tako da i nemam neke zelje opet za neku ozbiljnu vezu :D ... hope never dies :D

cekam jos ostatak odgovora :D:D:D

hvala puno :):):)
cim stignem, nastavljam punom parom...

Da, psihička nestabilnost je zaista naglašena, ona je rođena u Hrvatskoj, pa je došla kod nas ( kod mene i mojih) da se školuje..uh, samo da znaš kakve smo sve probleme imali sa njom, baš je bilo svega. Mislim da se moja majka sa njom, za 5-6 godina napatila više nego sa sestrom i samnom zajedno za 30 godina.:neutral:
A tek promiskuitet, da ne govorimo...onda se pojavio sadašnji i potpuno se promenila, iz korena. On fin i dobar i podržava je u svim njenim odlukama, ne stoji joj na putu odlaska...ali njeni strahovi-da! Ona se svesno plaši šta će sa njom biti, ako ne bude imala nadzor, jer bez istog je sklona svačemu.
Žao mi je što kao toliki talenat nije dobila i neki asspekt snage ličnosti...ovako, veliko je pitanje dokle će dogurati...
Hvala vip.;)

Ona ima puno gneva u sebi i tendenciju ka depresijama, skuplja bes u sebi i to je ono sto ne treba da radi. Nisam sigurna sta ce se desiti s muzem ali ona ce otici na drugi kontinent i radice na mestu blizu velike reke - Operska kuca verovatno blizu velike reke.Ona ce ostvariti svoje snove, bez obzira na sve, sa ovakvom kartom, muz ne moze da je spreci niti da je veze da napusti karijeru zbog njega, a u inostranstvo ce otici sigurno.
Kad ode iz zemlje svi ti njeni psihicki problemi ce proci. ima veze i sa odlaskom na drugo mesto a i sa dobijanjem onoga sto je zasluzila, a to je slava.

E pa posto mi u ljubavi bas nece biti sjajno hajde da vidim fakultet ;)
Interesuje me kada bih mogla zavrsiti fakultet? Studiram ekonomiju, imam jos 9 ispita do kraja. I nesto sam usporila zadnjih par meseci, pri tom stvarno ucim (mozda ne bas kao pre) ali se trudim. Nisam polozila ispit od novembra. Kada cu se malo pokrenuti? Polagala sam ispit pre dva dana uradila sam nesto na granici za prolaz (pismeno je) pa ako mozes da vidis hocu li ga poloziti?
Hvala puno. Pozdrav :heart:

Nisam siguran da li sam već negde postavio ovo pitanje ,ali ne zamerite mi molim vas što ću pitati još jednom :
interesuje me kakvog sam zdravlja , čega da se čuvam i šta bi ste me posavetovali .Šta je važno za mene , šta treba da znam ???

sto se tice "slabih polja" odnosno mesta u organizmu koja su ti osetljivija, koja cesto znaju da prave neke poremecaje i probleme, manje vise prolaznog tipa , kod tebe su bubrezi, urinarni putevi, donji disajni putevi, osetljiv zeludac na nervnoj bazi posebno, dok u kasnijim godinama moras voditi racuna o sklonosti ka hemoroidima, dvanaestopalacnom crevu, prostati, kontrolisati pritisak, arterijske krvne sudove i jetru. Imas aspekte koji ukazuju na pojacan senzibilitet, da te prate povremeno alergiske ili imunoloske reakcije (kod dece je to cesto spazam neke vrste, kao stariji mozes da imas klasicne osipe ili alergije). Osetljiv si periodicno, ima godina kad ti nesto fali pa kad nemas naglasenije probleme. Sklon si akutnim stanjima - naglim poremecajima i oboljenjima i trebas da se cuvas povreda, padova, preloma i uganuca zglobova, povrede perifernih zivaca..to bi bilo uopsteno. Ti ako imas neki problem, iznesi ga na Astromedicini pa da ga razradimo...

Ljubav, brak, opis bracnog partnera? Thanks...

Imas aspekte za vise veza u zivotu i to znacajnih, kao i za tajne veze koje mogu da traju i godinu neku u takvom obliku, bilo da si sama bilo da imas nekog jos pored sebe. Naglaseni periodi za emocija i brak su vec bili rano, 21-24, 28 godina ali imas i mogucnost da ozbiljne veze pucaju i ne zavrse se brakom, ili ako je uopste i doslo do braka da to na kraju pukne, do 32-34 godine...Takodje zbog Urana i Neptuna u 7 polju , neka veza moze da bude vanbracna-slicna braku..neki najpovoljniji period, bez obzira koliko veza ili brakova imala, puno ili jednu, svejedno, ipak je u periodu 36-38 do 40-41 godine. Sto si starija to si i stabilnija, zahtevnija, imas odredjen, formiran stav sta hoces i sta neces kod "svog muskarca" i nekako si u stanju da cekas onog koji bi ti odgovarao ili da izaberes da budes sama, pre nego da se upustas iz veze u vezu..Imala si neke kriteijume i pre ali kako se blizi 32-34..tu su oni poostreni..Hoce te "Marsovski" tipovi, privlace te muskarci koji imaju polozaj i zrace bas "muski", sigurno su bili tu neki koji nisu bili slobodni a davali su sebi prevo da ti se udvaraju..Te veze ti ne odgovaraju jer si osporena u njima i cekas nesto sto nikako da dodje..moguce je da je taj period i bio iza tebe , sa prolazom saturna kroz Lava ali..do 40-te je aktivana mogucnost za tako nesto..Sada Jupiter u 5 polju u Jarcu moze da donese stanje emocija koje tebi odgovara, dobro ce biti na Jesen kada trigonira Saturn iz prve i nekada kod zena to daje mogucnost za trudnoce..pa kad se javis da odkomentarises, videcemo da li ti treba nesto konkretnije..moras sama da kazes sta te najvise interesuje..

Jel ostajem ziveti tu gde zivim ili se selim negde u inostranstvo? A deca odnosno na to da postoji mogucnost za dva braka ili vise? :oops:

Sa Jupiterom na Asc (iako je iz 12 polja ali je jako blizu ), i sa Suncem u 9 polju postoji velika verovatnoca da svoje ispunjenje nadjes negde van zemlje rodjenja, sada. pitanje je da li si jos na teritoriji Slovenije jer sad ovaj teren moze a bude inostranstvo takodje za tebe..ono sto mislim, bez obzira gde si sada sa 25-tom godinom, da do tvoje 30-32 i najkasnije 35-37 godine imas mogucnost promene mesta boravka i Device u znaku cesto preferiraju zemljama kao sto je Svajcarska..
Sto se dece tice, bolje je da ih dobijes u kasnijim godinama, imas aspekte koji mogu da daju, realno, 2-3 deteta...zavisno kada pocnes da ih radjas...

a najvise me zanima ljubav

uh, neke promene u polju emocija su prisutne, ne bih rekla da se bas osecas ispunjenom sada , za emocije ti je povoljnije od perioda jul-avgust 2008 godine..ako su u igri dve osobe razlicitih godina, mladji moze da dobije svoju sansu..:D..svakako ce do jeseni da budu dve koje ti se svidjaju na razlicit nacin..Rano ti je za udaju, imas samo 20 godina ali, ti se osecas zrelom..i kad bi se desila trudnoca na to, mozda bi odluku o udaji i donela rano...

Back