Pilka
Obećava
- Poruka
- 72
pa tamooo..jesen 2009 do juna 2010..najdalje..ops:
Pa dobro, sta cu sad. Strpljiva sam ja.
Hvala puno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tamooo..jesen 2009 do juna 2010..najdalje..ops:
dobro, a sta?
Tvoja 21-22 godina je rezervisana za nekog ko mnogo vise lici na Skorpiju ili Vagu nego na Lava, mada te prirodno privlace lavovi jer su im planete u tvom 5 polju.Mozda se i pomirite ali tebe ceka neka druga osoba, bar tako mislim po horoskopu tvom jer nemam njegovu artu da vidim gde su mu polja, planete, podznak i drugo....
ne svidja ti se sto nema fakticki ozbiljne ili stabilne veze pre tih godina Saturnovog povratka? pa ti duso pokusaj da promenis to, samo ja ,po svom iskustvu i iskustvu drugih ljudi smem da kazem da se neke stvari, posebno sa Saturnom, ne daju bas menjati i kad ih znamo unapred, ali to ne znaci da ne treba pokusavati, ja pokusavam svakoga dana i dan danas..a na ostatak pitanja odgovor ces malo sacekati, sada nemam kad da se udubljujem, ograniceno mi vreme za rad veceras..
pa ja trazim nesto najbolje uklopljeno, ne znaci da bas nista do tada nece da bude interesantnoHvala ti, vipcurlic, bas si me ''obradovala'', znaci, jos dve godine.. OK.. Sta je, tu je..Taman skolu zavrsim, pa u bracne vode..
..a dotad cu biti i dalje ''neozbiljna''... Zivela sloboda i slobodna ljubav..
![]()
nisam videla pitanje ovo do sada, cim stignem - odgovoricuNisam siguran da li sam već negde postavio ovo pitanje ,ali ne zamerite mi molim vas što ću pitati još jednom :
interesuje me kakvog sam zdravlja , čega da se čuvam i šta bi ste me posavetovali .Šta je važno za mene , šta treba da znam ???
vazi, pogledacuLjubav, brak, opis bracnog partnera? Thanks...
nema na cemuU pravu si,nije naglasila... Hvala ti na odgovoru...pozdravljamo te!!!
da limoze meni neko da protumaci natalnu kartu???????
evo mog linka
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=3htfileg2CahA-u1208378549&nhor=2
pogledacua najvise me zanima ljubav
cim stignem, nastavljam punom parom...Ne svidja mi se to u vezi braka...mogucnost za dva braka ili vise :-( ...i moji su roditelji razvedeni :-( ..a to za ozbiljnu ili stabilnu vezu..nedavno sam izasla iz 5 god. veze tako da i nemam neke zelje opet za neku ozbiljnu vezu... hope never dies
![]()
cekam jos ostatak odgovora
hvala puno![]()
Da, psihička nestabilnost je zaista naglašena, ona je rođena u Hrvatskoj, pa je došla kod nas ( kod mene i mojih) da se školuje..uh, samo da znaš kakve smo sve probleme imali sa njom, baš je bilo svega. Mislim da se moja majka sa njom, za 5-6 godina napatila više nego sa sestrom i samnom zajedno za 30 godina.
A tek promiskuitet, da ne govorimo...onda se pojavio sadašnji i potpuno se promenila, iz korena. On fin i dobar i podržava je u svim njenim odlukama, ne stoji joj na putu odlaska...ali njeni strahovi-da! Ona se svesno plaši šta će sa njom biti, ako ne bude imala nadzor, jer bez istog je sklona svačemu.
Žao mi je što kao toliki talenat nije dobila i neki asspekt snage ličnosti...ovako, veliko je pitanje dokle će dogurati...
Hvala vip.![]()
Nisam siguran da li sam već negde postavio ovo pitanje ,ali ne zamerite mi molim vas što ću pitati još jednom :
interesuje me kakvog sam zdravlja , čega da se čuvam i šta bi ste me posavetovali .Šta je važno za mene , šta treba da znam ???
Ljubav, brak, opis bracnog partnera? Thanks...
Jel ostajem ziveti tu gde zivim ili se selim negde u inostranstvo? A deca odnosno na to da postoji mogucnost za dva braka ili vise?ops:
a najvise me zanima ljubav