NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Mila vipcurlic, ako mozes, baci samo pogled na ovu kartu i reci mi, ima li sta vezano za posao, konkretnije i u skorijoj buducnosti, (ili ikad), za mog jako dobrog prijatelja, naime, ''mucimo'' se vec jedno vreme da nadje nesto prikladnije od trenutnog posla, a pametan je nevidjeno! :))

a da probate od leta, kad saturn od jula bude prelazio preko Meseca u 9 koji trigonira Veneru,jupiter i Sunce u 6 polju do jeseni kada ce i Jupiter da se uskladi iz 2 polja i umetnutog Jarca...Licno mislim, globalno gledano da ce da napreduje i da ima mogucnost da pokaze svoju sposobnost u poslu ali izmedju 33-37 godine je borba za to, a pozicija 37-38..taman dok Pluton u Jarcu napravi veliki trigon sa Bikom i Devicom i planetama u njima..

Ne samo sto je majka nezadovoljna poslom nego se razmisljala neko vreme i da ga napusti, promeni, ali sa Neptunom na Hironu je mozda u zadnjih godinu dana imala samo jednu realniju ponudu ili mogucnost a ni na to nije mogla da pristane, Pluton na saturnu u natalu i sekstil prema Marsu i Neptunu koji imaju veze sa 2 poljem novca kaze da ce da se finansisko stanje popravi, korenito i da promene predstoje izmedju njene 50-56 godine..ima li neki plan ona ili nesto da ceka u zadnje vreme, nesto da krene za sta zna, bilo da je u toj firmi ili nekoj drugoj, moze da bude privatni sektor ali ne mogu da odvojim tacno kada i gde ovako sada..mora da ima nesto o cemu se mislilo ili znalo u zadnje vreme bar..cini mi se da se neke stvari menjaju u okviru njenog posla tokom ovog leta a 2009 i 2010 godina su joj bitne za popravljanje materijalne situacije u globalu.Ne znam tacno, mozda i neka imovinska ili "vrednosna" pitanja budu takodje aktivirana pa kroz to da stoji takodje napredak...

Hvala!
Tacno je da je imala jednu realnu ponudu proslo leto ali nije pristala jer je vec radila takav posao 10 godina (knjigovodja) tj. muljanje a kuci nije ni dolazila!
I da tacno je da ceka da se malo prosiri sadasnji posao ali to je samo sezonski.
I opet, tacno je da moze biti napredak kroz imovinu jer prodaje se kuca njenih roditelja...
Nemam reci... :heart:

Hvala na odgovoru ..javicu se ja kada dobijem ..nesto konkretnije ,,mozda i na p.p.ali do tada pozdrav pa se vidimo..i hvala za trud!!:smile: i vreme i lep da nvam zelim.....;)
moramo ovde konkretno i jasno da se vezujemo za sve u vezi pitanja, nemamo vremena za duboku analizu i objasnjavanja..kad budes znala, javi sta i kako stoji pa da trazimo kretanje...

Ok Vip, hvala puuuuno.....izvini sto te smaram, ali sta da radim kad sam nestrpljiva :-(
nema na cemu...
Hvala ti vipcurlic, znaci da sumiramo,.. Posao nece menjati do jula, nista nema dotle, mrka kapa, a? Uh, sad jos samo da mu prenesem to, pa da odemo negde, on i ja, da se napijemo u to ime,...nista drugo nam ne preostaje :) :) :)
bitno je da promene postoje i da nisu lose, naprotiv , da je blizu ono sto se ceka...

Hvala!
Tacno je da je imala jednu realnu ponudu proslo leto ali nije pristala jer je vec radila takav posao 10 godina (knjigovodja) tj. muljanje a kuci nije ni dolazila!
I da tacno je da ceka da se malo prosiri sadasnji posao ali to je samo sezonski.
I opet, tacno je da moze biti napredak kroz imovinu jer prodaje se kuca njenih roditelja...
Nemam reci... :heart:
a onada polako , nista ne moze preko reda, sve ima svoje ;):D

Zdravo svima,
nova sam na ovom forumu,pošto sam malo istraživala svoju natalnu kartu,doduše dosta bezuspešno:) i tako dođoh i do ovog foruma.Rodjena sam 1.06.1982 u 6:45 u Trsteniku.Pokušala sam da ubacim svoju natalnu kartu u slici ali mi nije pošlo za rukom.Volela bih kada bi mi neko rekao kako stojim po pitanju ljubavi pošto mi je saturn u kvadatu sa podznakom-rakom,koji inače i vladar 7 kuće.Laik sam ali mi se čini da je to loše.

@marge82

To sto je saturn u natalu u kvadratu sa podznakom, nista ti posebno ne znaci sada, po pitanju emocija trazis vernost i odanost, vezu koja ce da traje i da ima smisla, zrela jesi bila rano ali je moglo da se desi da se udas jako rano ili tek posle 28-me, sto je povoljnije resenje..sada je Jupiter u 7 polju i u kvadratu sa saturnom vladarom, ako imas vezu vodi racuna o mogucoj trudnoci, a ako nemas,promene se desavaju u nekom smislu, za tebe je bolje iduce godine kada Jupiter bude u Vodoliji u trigonu sa Saturnom za stabilizaciju veze...

Hvala puno. U vezi sam skoro 5 godina,samo mi se cini da sam se malo smorila. On je rodjen 14.11.82 u Uzicu u 7.40. Pa ako budes imala vremena ti malo pogledaj. Drugarica mi je rekla da je to karmicka veza i da moram da oduzim dug iz proslosti,pa izgleda je to neki veliki dug:) nikako da vratim. Inace pre jedno 2 meseca sam upoznala decka koji me poprilicno zainteresovao i ja njega,ali prosto nije zeleo da ulazi u moju vezu,bar je bio iskren

pa rekla ti je verovatno zbog konjukcije Juznog cvora i dsc da imas karmicki dug u partnerskoj vezi i mozda on ima neku planetu tu takodje, ne znam dok ga ne nacrtam ali mi je profil pun nikako da se rascistim sa kartama, svi tako ostave podatke i ne znaju da urade karte ni pored uputstva..a ja samo trpam i trpam...prelaz Jupitera preko tog Juznog cvora je takodje mogao sada da ti donese interes za nekog drugog ali..koliko vidim da ti je skorpija u 5 polju i da je u konjukciji Pluton sa jupiterom a kvadrat jupitera moze da te tera da se tu nesto menja posle toliko godina..vidi, i dalje mislim da imas aspekte za trudnocu i povedi racuna, nisam za to da tek tako prekidas vezu jer ti je postalo monotono, moram da vidim ima li ta veza buducnost a vreme za promene u njoj je doslo, svakako, mora da se odlucuje ili tamo ili ovamo, da se menja, isto ne moze biti pa te to muci..sacekaj malo da pobrisem nesto pa da uradim kartu, onako sta mi je prvi utisak...

@marge82

da, kao sto rekoh..ima Marsa u konjukciji sa tvojim juznim cvorom i sa Dsc..puno planeta u skorpiji i asc u tvom 5 polju, 7 polje mu je u Blizancima i ti si u znaku Blizanac sa Suncem i vladarem Merkurom na njegovom Dsc..prirodni par..ko sto rekoh tebi tako vazi i za njega..jupiter mu se seta u konjukciji sa Marsom a on mu vlada 5 poljem dece..moze da napravi dete..sad pravi i sekstil sa Merkurom pa bi mozda i razmisljao o zenidbi...Saturn mu sada kvadratira dsc i mislim da oseca da si se malo ohladila ili distancirala..a da ti malo sacekas da se skoli ovaj Saturn iz kvadrata tvom suncu i merkuru i Uranu..cini mi se da ces moci da razmisljas bolje ili jasnije ili realnije kad prestane njegov uticaj koji bi promenu a nije za nju u isto vreme..to je jos par meseci..pa posle da vidimotrenutno mi se on cini stabilniji od tebe...

U pravu si potpuno,ja i bih i ne bih promenu,ni sama ne znam sta bih,uh sta radi taj Saturn. Takodje si u pravu da je on dosta trenutno stabilniji i da zna da se sam se malo distancirala. Sto se tice trudnoce vodim racuna,jer se ne osecam jos uvek spremnom za brak i porodicu. Hvala na izdvojenom vremenu i trudu,zaista si mi pomogla mnogo.

Ovo je natalna karta mog tate. Nisam bas sigurna za vreme ali znam da je posle ponoci. Interesuje me najvise njegovo zdravlje, na sta treba da obrati paznju? Dosta pusi a i pije i ne vodi racuna o svom zdravlju, zadnjih par godina slabo i radi jer kaze da nema vise snage kao da ima 80 godina! Inace je gradjevinski limar. I hoce li biti vise posla ove godine?
Kad stignes, nista hitno. Hvala ;)

Ovo je strasno. Pokusavam vec neko vreme da stavim kartu na forum, kako ste i objasnili i ne ide mi. Da li je moguce da sam ja jedina glupa?:confused:
Koristim drugaricin profil, jer ne znam ni da se ulogujem, pa nek mi se svi smeju. i zasluzujem.:-( Zaista sam porazavajuce neupucena i Itehnologiju.)

MOLIM VAS, ako imate volje i vremena, pogledajte moju kartu,
22.6.1990. vreme 22:40h, Beograd

Zanima me moje zdravlje i sreca, tj. hocu li imati srece u zivotu, tj. doziveti duboku starost.
Dakle, zdravlje i zivotni vek.

Unapred hvala sto mi se posvecujete, a ako ne budete mogli, opet vam se zahvaljujem.
Sve najlepse!

Ajde nastavite sa ovom :) Lubav je u pitanju. muka :(

moraces da sacekas kad se ukljucim, pa da pogledam

Ovo je natalna karta mog tate. Nisam bas sigurna za vreme ali znam da je posle ponoci. Interesuje me najvise njegovo zdravlje, na sta treba da obrati paznju? Dosta pusi a i pije i ne vodi racuna o svom zdravlju, zadnjih par godina slabo i radi jer kaze da nema vise snage kao da ima 80 godina! Inace je gradjevinski limar. I hoce li biti vise posla ove godine?
Kad stignes, nista hitno. Hvala ;)
koliko si sigurna uopste u to vreme rodjenja, tesko je da pricam konkretno za neke stvari ako raspored polja nije adekvatan...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...9627276&hsy=-1&smon=12&nhor=51&go.x=16&go.y=9
Veliki pozdrav za sve.Nalazim se u inostranstvu, medjutim nisam zadovoljan poslom koji radim. Postoji mogucnost za promenu posla ali je takodje moguce da ce mi sadasnji poslodavac praviti probleme oko te promene. Da li je realno da trazim promenu posla? Da li cu uspeti? Moze li se nesto videti iz natalne karte? Hvala unapred!
ako je hitno, nista ne mogu, Vik je ponovo bolestan i nikako da se sredi, ne znam kada cu uloviti vremena za rad
Ovo je strasno. Pokusavam vec neko vreme da stavim kartu na forum, kako ste i objasnili i ne ide mi. Da li je moguce da sam ja jedina glupa?:confused:
Koristim drugaricin profil, jer ne znam ni da se ulogujem, pa nek mi se svi smeju. i zasluzujem.:-( Zaista sam porazavajuce neupucena i Itehnologiju.)

MOLIM VAS, ako imate volje i vremena, pogledajte moju kartu,
22.6.1990. vreme 22:40h, Beograd

Zanima me moje zdravlje i sreca, tj. hocu li imati srece u zivotu, tj. doziveti duboku starost.
Dakle, zdravlje i zivotni vek.

Unapred hvala sto mi se posvecujete, a ako ne budete mogli, opet vam se zahvaljujem.
Sve najlepse!

o zdravlju mozemo da pricamo kad se ukljucim, na sta trebas da obratis paznju, odnosno koji su delovi osetljiviji ali ako imas probem neki konkretan, ti ga iznesi pa da ga proradimo..a zivotni vek se ne vidi u horoskopu jer on nastavlja da zivi i posle smrti osobe.to se ovde ne gleda...

E sve si mi pogodila samo nazalost vec smo raskinuli :(:( e a jel mislis da cemo se pomirimo....da te podsetim rodjena sam 14.03.1990 u 15 do 4 ujutru ...u kraljevu,on 4.10.1990 u 19 h u kraljevu ....jel ima nade da se pomirmo....da se on javi da se cujemo???

Back