Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
difrent from others...:JA PUNO VOLIM NASILJE NA KONCERTIMA!!
difrent from others...:cut tamo trandzo!
difrent from others...:zna se da je zajecarcima najmanje stalo do gitarijade...ko zna zbog cega...
immph:Zato sto ujutru krenem da se setam Kraljevicom i vidim pet stotina povracki na trotoaru... 8)
Mr.Masacre:pa de ces lepsi prizor od toga... :grin:
immph:sick...
PLESsitnihDEMONA:Da BG otima od Vojvodine to je tacno. Vojvodina u republickom budzetu ucestvuje sa oko 35-40% a vraca im se oko 20% ! Ko kaze da nije tako on laze i on je lopov i treba da ide u corku. Ali to nije tema.
Slazem se sa svima oko tog da je ovo sto se desilo na koncertu skandal i bruka. HILJADU ljudi je dalo pare da gleda svoj omiljeni bend posle X godina i dobili su ****!
Suzava je klasican murijaski NAMERNI propust! Za ovo trebaju da odgovaraju svi koji su bili na ulazu i pretresali ljude. Sta da se desilo ,sto neko rece,da je neko uneo bombu.Bilo bi 100 mrtvih minimum. Moglo je i sada da bude mrtvih,da se neko ugusi,da dobije neki napad...bilo sta.
Znaci sef obezbedjenja SKCa i sef smene policije treba da odgovaraju i da odrobijaju jedno godinu dve...da bi se dozvali pameti. U Evropi bi organizator bio primoran da vrati pare!
Svako ko je ikada prolazio kroz bilo kakav pretres na koncertu,utakmici...zna ako obezbedjenje odradi sve kako treba,nema anse da unesete ni upaljac.
Ja sam gledao i desavalo mi se da murija izuva ljude i da im skida gace i vata za mudda dok ih pretresa. Nema sumnje da je ovo neko namerno uradio.