izgleda da spremaju veliku hajku 7 oktobra na nas u ns....
skupljaju se ljudi.ali neka..puni su nekog optimizma i osecaja duznosti da se bore...mislim evo buletina jedne moje drugarice:
Pozivam sve vas velike pobornike antifasizma da se stvarno pobunite protiv tog skupa neonacista! Lako je postavljati buletine i animirati masu, ali treba uraditi nesto konkretno! Neka se svako od vas zapita sta moze da uradi da bi sprecio raspirivanje nacionalne i svake druge mrznje! I sta je uradio! Ja se samo secam da nikog od vas nije bilo kada su ljude sacekivali posle koncerata i sekli im anarhije sa vratova, kidali bedzeve i ostavljali poruke u sanducicima! Jednostavno-niko nije dovoljno hrabar i dosledan da se suprotstavi tim psihopatama! Ja sam pristalica antifasisticke ideologije, ali znam da svaki put spustim pogled kada prolazim pored belopertlasa, jednostavno-njima je totalno poremecen sistem vrednosti, ne mozete racunati na budjenje svesti ili morala! Pozivate se na muriju?! Pa, njih boli dupe za sve, ne samo za taj skup! Neizivljena stoka koja ce na kraju s tim svojim praznim mozgovima i pendrecima da tuce ljude koji krenu na naciste!!!
Ako se stvarno zalazemo za tu antifasisticku ideju, hajde da se vise ujedinimo i pokazemo tu snagu o kojoj toliko pricamo!
SMRT FASIZMU!!!