Nasilje na koncertima (stara tema „Koncert EXPLOITED-a“)

ja se secam jedne sutke na ribljoj corbi :D
haha ... bilo je proslog leta ... ja nisam ni hteo da idem ...al ajd zbog drustva ..
i sad svi ovi rockercici su bili odmah do bine ...ali bilo je i naroda koji slusa acu lukasa ..:)
i pocne neka pesma i neki poceli da skacu i da guraju oko sebe ...ali nista nije bilo ono zestoko ...
i odmah dosla policija i obezbedjenje ... a dok nije dosla izbila je frka ...jer je neki tamo gurno nekog (u sutki :) ) hehe

PLESsitnihDEMONA:
Da BG otima od Vojvodine to je tacno. Vojvodina u republickom budzetu ucestvuje sa oko 35-40% a vraca im se oko 20% ! Ko kaze da nije tako on laze i on je lopov i treba da ide u corku. Ali to nije tema.
Slazem se sa svima oko tog da je ovo sto se desilo na koncertu skandal i bruka. HILJADU ljudi je dalo pare da gleda svoj omiljeni bend posle X godina i dobili su ****!
Suzava je klasican murijaski NAMERNI propust! Za ovo trebaju da odgovaraju svi koji su bili na ulazu i pretresali ljude. Sta da se desilo ,sto neko rece,da je neko uneo bombu.Bilo bi 100 mrtvih minimum. Moglo je i sada da bude mrtvih,da se neko ugusi,da dobije neki napad...bilo sta.
Znaci sef obezbedjenja SKCa i sef smene policije treba da odgovaraju i da odrobijaju jedno godinu dve...da bi se dozvali pameti. U Evropi bi organizator bio primoran da vrati pare!
Svako ko je ikada prolazio kroz bilo kakav pretres na koncertu,utakmici...zna ako obezbedjenje odradi sve kako treba,nema anse da unesete ni upaljac.
Ja sam gledao i desavalo mi se da murija izuva ljude i da im skida gace i vata za mudda dok ih pretresa. Nema sumnje da je ovo neko namerno uradio.

Izadju za godinu il' dve pa ponovo odu da obezbedjuju koncert Exploiteda.

THE EXPLOITED
Krv, suze i znoj
U zemlji Srbiji danas, ma koliko hteli izbeći teoriju zavere, incidenti ovakvog tipa, prosto su osuđeni na scenario sa takvom pozadinom. Ako ništa drugo, jedina pozitivna star haosa u SKC-u je to što je izbegnuta repriza Hejsela, i što se sve završilo sa nekolicinom lakše ranjenih fanova Exploiteda. A mogao je ispasti potpuni punk masakr

http://www.popboks.com/koncerti/theexploited.shtml

Back