shadowfang
Početnik
- Poruka
- 48
...i spizdio njega u sred glave. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
/I/I@Ī@:pitam se sta ce biti sad na 50 centu ....
YOF13:Cudi me da se nisu organizovali skinsi da ga prebiju kao majmuna .
YOF13:Ali to je skroz nebitno . Ono sto je bitno i sto je strasno jeste to da sad negde daleko po svetu clanovi grupe EXPLOITED pricaju o Srbiji i o Srbima kako su to neki cudan i divlji narod , kako bacaju suzavac itd ... Posle se cudimo kako nas to skoro svi u dalekom svetu pitaju da li mi ovde imamo televizor ili tako nesto .
He, he, hemilentisha:![]()
![]()
![]()
HA! HA! HA!
Na svakom drugom koncertu Exploiteda se desi neko S***E tako da teško da smo mi Srbi najgori...
YNGWIE:Nadam se da ce Vojvodina uskoro da se resi Beogradske okupacije i napravi urednu i stabilnu drzavu, a najveci svetski bendovi odsad dolaziti u Novi Sad! A Beograd...Jos dugo nece biti na karti sveta...a, narocito sto se koncerata tice!
YOF13:Cudi me da se nisu organizovali skinsi da ga prebiju kao majmuna .![]()
l
difrent from others...:Ova je tema oooodavno otvorena ali ipak da i ja nesto dodam!Mislim to u vezi metal,punk svirki.i treba da ima nasilja na takvim koncertima,to je sastavni deo.Standardne sutke koje ponekad prerastu u opsti obracun.Ako neces nasilje idi na cecin koncert!Kakva bi to punk svirka bila bez sutke i bez nacija koji prave picvajz?Ja se jesam nadobijao batina za ceo zivot ali ta potreba za zestokim sutkama je jaca od svega! jesam punk ali.... PIC-KE VIDIMO SE NA MAIDENIMA!(ovo nije bio govor mrznje to znaju oni koji su meni slicni i ljudi koji se "pomeraju" na svirkama a ne samo smetaju) till than be careful !!!