Naše slike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, stvarno... Kosa mi je postal njesra zivo. Krajevi su poceli da se uvijaju, svaka dlaka vodi svoju politiku.
A necu da se sisam jos zato sto mi kratka kosa stoji lose ukoliko nije namestena neka frizura, a i stalno sam napolju, igram neki sport i znojim se i frizura se syebe.:P

Sad cu poslati jednu moju sliku hator cisto da vam kaze da nije neki matorac na slici...:lol:

Onda ce Hator biti puna utisaka, kao da je bila u Afriku :lol:

evo i moje slike
picture.php

Фани, а и ја сматрам да си педофил....
Убеди ме једном сликом да ниси :flert:

@Carol
Ау, колико си кукала, ја мислила да ћу се стварно уплашити....А оно лепо девојче:D

Daj pošalji meni,ja ću preživet'.xD

Sacekacemo jos malo vremena da vidimo sta ce hator reci ukoliko je prezivela....:mrgreen:

Znas koja je slicnost izmedju savane i doma penzionera?

- Svaki dan neko rikne :lol:

:hahaha::hahaha:Dooobaaar...:hahaha::hahaha:

Фани, а и ја сматрам да си педофил....
Убеди ме једном сликом да ниси :flert:

@Carol
Ау, колико си кукала, ја мислила да ћу се стварно уплашити....А оно лепо девојче:D

Pazi kako pricas sa cika fanijem....silovace te:per::lol::lol:

Vis' ti kakav je to covek....laze nas sve ove godine...:evil:

Ију:rumenko:
Па, ако баш мораш......

Ne brini, bice kao kad ides kod cika zube....na kraju ces dobiti lizalicu...:lol:

@tema

Ej, odoh ja da praznim svoju perverznu stranu negde drugde(ne bih da jos ostetim onu Sarah, skupa su lecenja) a kad dodje hator, zamolite je samo da vam kaze koji je datum na slici(zatim pogledajte u moj album i pogledajte datum slika) i nek vam kaze da li sam matorac.... Ljubi vas vas pedofil.:cmok::mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back