Naše slike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je slika od sinoc.
01102009653.jpg

Za neupucene, ja sam ovaj desno :cool:

Aj da prekinemo spam malo! :)

Pragueapril2008335640x480-1.jpg

Karlštajn zamak u Češkoj! ;)

au,au,auuuuuu kako ti zavidiiiiiiim:dash:

sto se tice jezika,imali smo neku peticiju da uvedu francuski jezik kao fakultativni,i ja sam potpisala,pa sad ako budu uveli uzecu njega a ne nemacki. :lol: aaajme :lol:

btw,tema
35klati.jpg

:lol:
imam relativno malo slika onako iz profila
ovo je skoro slikano.

moja drugarica bi jako volela da uci portugalski ali u ovom sugavom Bg-u ne postoje prave skole jezika [gde se uci u grupama] -.-

sto se tice jezika,imali smo neku peticiju da uvedu francuski jezik kao fakultativni,i ja sam potpisala,pa sad ako budu uveli uzecu njega a ne nemacki. :lol: aaajme :lol:

btw,tema
35klati.jpg

ovo je skoro slikano.

moja drugarica bi jako volela da uci portugalski ali u ovom sugavom Bg-u ne postoje prave skole jezika [gde se uci u grupama] -.-

domacica :lol:

btw,tema
35klati.jpg

ovo je skoro slikano.

To spremas makarone? :lol:

Super ti je slika :)

btw,tema
35klati.jpg

ovo je skoro slikano.

Evo ga i moj najveći mrzitelj!

\o/

pa pazi zavisi kakvog sam raspolozenja....kad sam onako snuzden nervozan nemam vremena ni zivaca da govorim da sam musko, a kad jesam onda se hehehehe slatko nasmejem i kazem da sam musko pa ponekad i kazemo nesto na tu temu, naravno uz osmeh :D:D do sad nisam obracao paznju na to dal su ipak skontali ili ne....a pre mislim da ih nije ni interesovalo....a najjace je ipak kad idem sa ortacima i to mi se desi....posle me uvek z i naravno pokidaju se od smeha....:D:D

Smekas bake, a?:per::mrgreen:

P.S Dobra ti ona drugarica...:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back