Nase slike vol.2

6768_1213746864719_1260232358_593892_5649254_n.jpg

Možda su muslimani , a ne ****** , sudeći po besedi forumske legende i prvog šehida virtuelne Srbije - efendije Minga ,u islamskim bliskoistočnim zemljama kada polugoli preplanuli muškarci sa mindjušama spavaju zajedno u istom krevetu , to ne znači da su gej već je to odraz vekovne tradicije na tim prostorima i veliki Allah Dž,S to ne osudjuje .Sad ako je Mingo lagao onda ***** li ga . :think:

Možda su muslimani , a ne ****** , sudeći po besedi forumske legende i prvog šehida virtuelne Srbije - efendije Minga ,u islamskim bliskoistočnim zemljama kada polugoli preplanuli muškarci sa mindjušama spavaju zajedno u istom krevetu , to ne znači da su gej već je to odraz vekovne tradicije na tim prostorima i veliki Allah Dž,S to ne osudjuje .Sad ako je Mingo lagao onda ***** li ga . :think:

jesam ti rekao nekad da si car? :hahaha1:

Evo :D
:
Moj dom je i Rusija jer u Rusiji ima muslimana koji bi me primili da s njima spavam u istom krevetu i da se grijem o njihovim tijelima i najvise bih volio zimi kad su temerature niske da odem u Dzamiju i da se klanjam Allahu i da zajedno sa mojom bracom nalozimo vatru u Dzamijskoj furuni.Mnogo volim muslimane tako da bih voilio da ih zagrlim i da se ugrijem o njihovim tijelima, jer to je muslimanska toplota i ja se ne stidim da se ugrijem o njihovim tijelima.

Ne, nego sam bratski raspolozen tako da bih sa svojom bracom spavao u istom krevetu i zagrlili bi se i pribili bi nasa tijela kao braca i tako bi se grijali tjelesnom muslimanskom toplotom.Inace volio bih zaloziti furunu u Dzamiji i tako klanjati u Dzamiji pod vanjskom temepraturom od minus 30 stepeni.Bas kao u bajkama.

Lik!:lol:
Inace kod nas muslimana su se poceli koristiti toalet papiri ali samo da se prvo obrise dupe pa da se onda zapere dupe dobro vodom.Inace kad sam prvi put uzeo toalet papir nisam znao kako se brise dupe.Inace neki od mojih ukucana koriste na taj nacin toalet papir pa se onda zaperu dok ja se zapiram bez tolaet papira i brisem g.ovna sa mojeg dupeta mojom sakom pa onda uzmem sapunicu te sapunicom protljam dupe i onda ga operem tako da ne mogu neprijatno mirisati.

Back