Nase slike vol.2

Ja...:rumenko:

steven_seagal_panda_r1i23.jpg

Je l Stivi uopste ovde ovih dana? :/

Inace, evo nasla sam u svojim poslatim mejlovima sliku od pre sto godina. U stvari sam poslala slike... Nekome, da bi taj neko mogao da kaze koja mu se najvise svidja, a u pitanju su slike za pano. Uglavnom, los je kvalitet, a i razvucena je onako. Mislim, to je skenirana slika, a skener je iz tamo neke 2005. godine, ne mozete nista pametno ni da ocekujete. Dobicete bolju kad se vratim kuci, a do tada... :lol:

saska-1.jpg

A sad mi se skinite s vrata, molicu. -.-
Oh my god, you are so beutiful :rumenko:
na slici izgledaš kao neka glumica :rumenko:
Za stivija, bolje ćuti, možemo da spamujemo sad kad ga nema :mrgreen:

@fani, Braca, mrki, carapa i Reck
Fala, ego mi je porastao do neba. :mrgreen:

@Verovatnoca
Nemas ti pojma koja se drama odvijala pre par nedelja oko glupave slike, kapiram da ovako idem linijom manjeg otpora zapravo. :lol:

@fani
Sta ja znam, tako mi kazu. :lol:

@Nerealan
To je toliko preterano da vec lici na ironiju, al ja cu sebe radi da verujem da nije ironija, dakle hvaaala. :rumenko:

Jao vidi, cak i slepi-misevi imaju prstenove...golubovi, eto vam ga na!

Oduvek sam zeleo da uhvatim jednog da ih vidim izbliza, ali mi nikad nije poslo za rukom...mozda zato sto ih nikad nisam ni lovio vec sam se nadao da ce sami uleteti u klopku... :rumenko: :mrgreen:

Bas je kjul... :mrgreen: Cekaj, je l' to nas slepic? Ja sam mislio da su crne boje? :think:

@Andjice <3

Nemo' samo sad da nam se uobrazis k'o ostale, por favor mi amor... :rumenko:

Cakano. ^^
Moji iz razreda su jednom uhvatili sismisa, jedva smo ih naterali da ga puste jadnog. :/

@fani
Ma ne se sekiras, sad ce da dodje Aint i da mi nadje neki ubitacan defekt, i ode moj novosteceni ego, kao balon punjen helijumom. :mrgreen:

Sniki, kakve klopke? :lol:
Ovi su hvatani u mreže, i prstenovani posle. Nije fer da se samo smrdljive ptice nakinđure.

Ovo je Nyctalus noctula, smrdljivi mali gad koji grize i probija bubne opne. Uhvaćeno na Medvedniku pre par dana.
Bilo ih je jooš, nego ovo nekako najreprezentativnija slika

Crne boje? Ovi nikad nisu. Druge vrste možda. Mada ne verujem da ima kod nas skroz crnih.

Pa da ulete sami i moj stan i da nemaju gde da pobegnu..hihihi :twisted:
Razmisljao sam nekad da bacim mrezu sa terase ili da je razapnem, ali nekako mi to previse mucenja za njih... :mrgreen:

Taj je bas kul i ima bolju froziru od Andje... :D

Ma crne boje, kad ti kazem...video sam ih par puta zakacene na zgradi... :per: :mrgreen:

@Andjice <3

Nema nam nesto Ainta da ispravi krivu drinu...a ja sam vec rek'o da aj lav ju, tako da...ostaje nam samo da cekamo... :(

Poslednja izmena:
Možda ti se posreći pa uleti u zavesu :lol:
Imala sam jednog u duplom prozoru, zaglavio se i nije mogao da izađe, mukica.
Pustila sam ga posle. Malo sam ga gnjavila prvo.
Jesu slatki.
Šteta što ih se ljudi toliko plaše i povezuju sa vampirima i kojekakvim čudima.

Back