Nase slike vol.2

morbidus.jpg

ebes mi sve ako vas dve niste sestre :D

solidna 8ica
Kosa ti je super, deluje mi kao bas meka, prosto vapi za dodirom. Kukovi malcice preveliki ali opet prilicno sexy. Lepi zubi, deluju pravilno to je svakako plus.

Ar ju fukin insejn? Ja sam ovde lepo rekao da je pecurka najbolja riba,a ti vamo 8micu! Jos je i ne pristojno!

@los ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha pogiboh. Ja sam mislio da si ti ko trokrilni sifonjer,neka dijabola iz teretane a kad ono medjutim...

Ar ju fukin insejn? Ja sam ovde lepo rekao da je pecurka najbolja riba,a ti vamo 8micu! Jos je i ne pristojno!

@los ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha pogiboh. Ja sam mislio da si ti ko trokrilni sifonjer,neka dijabola iz teretane a kad ono medjutim...

Pa od tebe sam jaci 3 puta ako ne dizes ;) Uostalom kako moze 79 kg da bude ko sifonjer :lol: Jedino na 160 cm...

pa ja sam, za razliku od mnogih. Vrlo realan kad ocenjujem. Gde je 10 nesto nedostizno, npr kad bi postojala Boginja lepote bila bi 10.. A 9 je retko as ****, tako da.. 8 je i preterano generous, jer je po meni prosek 5, a ne kao sto neki stalno isticu prosek da im bude 8.. Moja 5 je kao vecini 8 zbog nerealnog kriterijuma

Back