gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
veri najs 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni kukovi na ovoj slici ne izgledaju preveliko, msm da je to njena guza koju si pomesao sa kukovima...svakako je jedna dobra lovina za lovce...![]()
zar ti nisi u Engl?BogamiPecurko, kad cemo na Adu?
![]()
zar ti nisi u Engl?
pa zar nisu engleskinje mnogo slobodnije, msm imas tamo unlimited amount of sluts. Sta ces ovde jos?![]()
Jesam...ali bicu u Bg-u u avgustu...Sta se ti mesas![]()
![]()
![]()
Pecurka je vise girlfriend material, ne deluje ti ona valjda takoSalim se, ruzne su Engleskinje prilicno
![]()
Pa kako cete biti zajedno ako si ti tamo a ona ovde? kad cete se vidjati?![]()
Pa sta sad...pri osnovnim studijama u Engleskoj sam imao devojku u Bg-u godinu i po...mora se nekako, Braco, mora se![]()
![]()
Pa jel ste bili verni jedno drugome?
Aww blago tebi ocu i ja u Englesku na studije.. ali sve mi deluje da cu za 3-4 god
![]()
solidna 8ica
Kosa ti je super, deluje mi kao bas meka, prosto vapi za dodirom. Kukovi malcice preveliki ali opet prilicno sexy. Lepi zubi, deluju pravilno to je svakako plus.
solidna 8ica
Kosa ti je super, deluje mi kao bas meka, prosto vapi za dodirom. Kukovi malcice preveliki ali opet prilicno sexy. Lepi zubi, deluju pravilno to je svakako plus.
Ar ju fukin insejn? Ja sam ovde lepo rekao da je pecurka najbolja riba,a ti vamo 8micu! Jos je i ne pristojno!
@los ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha pogiboh. Ja sam mislio da si ti ko trokrilni sifonjer,neka dijabola iz teretane a kad ono medjutim...
Ar ju fukin insejn? Ja sam ovde lepo rekao da je pecurka najbolja riba,a ti vamo 8micu! Jos je i ne pristojno!
@los ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha pogiboh. Ja sam mislio da si ti ko trokrilni sifonjer,neka dijabola iz teretane a kad ono medjutim...