User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
bome,ova desna deluje kao da je bezgaca! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bome,ova desna deluje kao da je bezgaca!![]()

900 dinara u nekom nemackom trznom centru![]()

Al' ni Monomax nije daleko, smešno mi svaki put kad pogledam sliku. 
Na osnovu kojih facijalnih karakteristika dolazis do zakljucka da sam ''tako ruzan''...?
Nekako mi se ne slaze da neko sa ovakvom facom i frizurom i tim kriminalnim trenerkama je ikada procitao jednu knjigu,a kamo li da se bavi filozofijom! Jos taj ceo fazon nad coveka donekle ima smisla kad se covek pogleda, samo u negativnom smislu! Sve to izgleda kao jedan nafurani bilmez koji je eto umislio posle jedne procitane knjige da je bog i batina! Lame!![]()
Ne znam šta da ti kažem, prosto odišeš nekom anti-harizmom. ):
Razbijam stereotip...
Razbijam stereotip...Umem da budem socijalno kultivisan,da se ponasam maksimalno obicno...
a kad treba podizem svoj nivo...prosto sa masom se ponasam kako se sa njima treba ponasati,sa ljudima sa iole mozga se ponasam inteligentno,svakom prema kvalitetima....
Nije da se kurc.im ali nije svako u stanju da tako funkcionise,neko poput tebe je svugde kreten,neko ne..
Izvini decko,ti si ipak kultivisan!BTW:izgleda da je ta ''jedna''sto sam procitao veca od svih tvojih...mnogo strana ima a i sitan font...
Vot d fak? Kultivisanje koliko znam znaci uzgajanje? A, gde vas to uzgajaju?
a, gde je tu prostor da se ponasas normalno? Prirodno kakav si? Mada bas bi voleo da mi pokazes kako se to inteligentno ponasa? Ja sam jadan neuk,pa se ne razumem u kultivaciju i inteligentno ponasanje!
Izvini decko,ti si ipak kultivisan!

Kultivisan u smislu ponasa se kao da je ceo zivot uzgajan i usmeravan da se tako ponasa.....
Mislim tuzno je koliko nemas nista pametno da kazes.
Jesam ja tebe napravio budalom mnogo puta,al opet nema potrebe da me teras da to radim opet,radi tebe,...iako nije problem,minut posla...
Kako pokusavas da se izvuces iz naftalina.
Kultivisan u smislu ponasa se kao da je ceo zivot uzgajan i usmeravan da se tako ponasa.....
Mislim tuzno je koliko nemas nista pametno da kazes.
Jesam ja tebe napravio budalom mnogo puta,al opet nema potrebe da me teras da to radim opet,radi tebe,...iako nije problem,minut posla...
Opet to nema nikakvog smisla! Kultivisani,bolje ti je cuti dok jos mozes da se iscupas! Da to mozes vec bi uradio,ovako samo pretis praznom puskom i ispadas slabic u drustvu!Razbijam stereotip...Umem da budem socijalno kultivisan,da se ponasam maksimalno obicno...a kad treba podizem svoj nivo...prosto sa masom se ponasam kako se sa njima treba ponasati,sa ljudima sa iole mozga se ponasam inteligentno,svakom prema kvalitetima....
Nije da se kurc.im ali nije svako u stanju da tako funkcionise,neko poput tebe je svugde kreten,neko ne..
BTW:izgleda da je ta ''jedna''sto sam procitao veca od svih tvojih...mnogo strana ima a i sitan font...
Stvarno se vidi da si cist idot,anti-harizma nije isto sto i ruznoca....aj da si obrazlozio zasto sam ruzan nego nisi ni to.
Zaista si ogranicen.
Kako pokusavas da se izvuces iz naftalina.
kultivisan (adj.)(adj=pridev)
kulturan, otmen
Necu sad da ulazim u poentu vase svadje, ali si ovde ispao zesce glup, sto se koristis izrazima za koje i ne znas sta znace![]()
aha,znaci socijalno uzgajan...Opet to nema nikakvog smisla! Kultivisani,bolje ti je cuti dok jos mozes da se iscupas! Da to mozes vec bi uradio,ovako samo pretis praznom puskom i ispadas slabic u drustvu!
Džabe ti što se kur.čiš tolikom inteligencijom (mada je nisam nešto mnogo primetio, al' ajde) kad ti fali iskustva u socijalizaciji . Možeš ti da imaš najpravilnije "facijalne karakteristike", kako si izvoleo da se lepo izraziš, ali džabe ti kad imaš auru retarda i niko neće dva puta da te pogleda. Po tim tvojim kriterijumima, možda nije ružnoća per se (tipa, nemaš uši kao lokvanje, ili nešto tako), ali rezultat je isti - nedostatak interakcije sa suprotnim polom (ili istim, ne znam kakve su ti seksualne tendencije, a i ne zanima me baš nešto, pravo da ti kažem). Znam da znaš da sam u pravu, zato te je i pogodilo ovo toliko.

Übermensch@ mojne te lozi lik nisi ruzan i lepsi si od njega koji ima razdeljak na kosiTo da li si lepsi celav ili ne je diskutabilno... generalno ribe se loze na dosta na celave likove, znam jer sam ja pre par meseci bio celav i riba i dosta ortakinja i su mi rekle da mi bolje stoji kada sam celav
Cim ti to kaze jedan muskarac,nisu tu cista posla!posto ti je tako lep mogli bi da se smuvate?Cim ti to kaze jedan muskarac,nisu tu cista posla!

Pa ovo je žensko koliko vidim...

posto ti je tako lep mogli bi da se smuvate?Cim ti to kaze jedan muskarac,nisu tu cista posla!
Pa ovo je žensko koliko vidim...

posto ti je tako lep mogli bi da se smuvate?Cim ti to kaze jedan muskarac,nisu tu cista posla!
Gheto je pol shvatio ne kao koji si ti pol, nego da li volis zene ili muskarce![]()
Gheto je pol shvatio ne kao koji si ti pol, nego da li volis zene ili muskarce![]()
Koja legenda onda. Ništa onda. A zašto smatraju muškarce pederima ako komentarišu druge?