Nase slike vol.2

stidi se te sede kose,pedofilu jedan matori!

Pa pored nicka joj stoji 93, to joj je godiste valjda, sto znaci da djevojka ima 18 godina, pa ako je to pedofilija uputiti kompliment takvoj djevojci, onda ne znam sta reci za one od 30 ljeta sto setaju klinke od 15 godina. takvih slucajeva je danas sve cesce, a niko njih ne napada da su pedofili.

Jos jedna stvar, gdje si vidio sijedu dlaku na mojoj glavi? :lol:

pimpin' foto:

ssss.jpg

Svi komentari koji nemaju slike obrisani (i nemaju veze sa normalnim komentarima slika) . To je ukupno 73 spam poruka .

Javno opomenuti :

.Bezimena.
Bratislav_90
Dark_Cookie
Direkt
emogirl
GhettoBeograd
good_neighbour
H1N1
John Marston
maki margo
Pussy Galore
Realno Nerealan
Reckless
Roodkapje
Snickers!
TheLastOneStanding87
User Friendly

Sledeci spam = crveni karton .

Kacite slike ! Dermatoloske probleme i komentare mozete izneti na adakvetnoj temi na pdf- Zdravlje ili u ovde negde u Teen-u , ali ne i na temi Nase slike :roll:

Stivene koji ti je k*rac decko, sta se gubis.Decko je okacio sliku i ja sam to sto sam komentarisao za cibljune nebitno.Moje je pravo da li cu da komentarisem na njegovoj slici kako mi se svidja boja zidova u sobi ili to sto sam vec komentarisao za bubuljice...

ako njemu ne smeta i normalno diskutujemo sa njim sta sada ti glumis neko ludilo

Stivene koji ti je k*rac decko, sta se gubis.Decko je okacio sliku i ja sam to sto sam komentarisao za cibljune nebitno.Moje je pravo da li cu da komentarisem na njegovoj slici kako mi se svidja boja zidova u sobi ili to sto sam vec komentarisao za bubuljice...

ako njemu ne smeta i normalno diskutujemo sa njim sta sada ti glumis neko ludilo

Jeste, i moje je pravo da obrisem sve sto nema veze sa temom .

Tema:

Na nagovor jedne cenjene forumasice s kojom delim misljenje, pokrecem temu u ime svih koji su se za istu zalagali na topiku Primedbe predlozi i diskusije.

Pa da se podsetimo kako je to bilo:

BIG_PEOPLE
bigpeople.jpg

Upinthesky(molim, paznja)
spma00911.jpg

Muffafrthehood
img0482m1.jpg

Iwan91
iwan91.jpg

kreptosucks
1003501h.jpg

shinyy.jpg

Nazalost, Vlada_GNR, nisam sacuvala sliku, ali se unapred radujem tvom postovanju one stare sa jabucicom.Apelujem i na turbo ajvara da kaci svoje slike: Kaci slike medo :]
Kao i Master.

Nisam okacila jos par forumasa jer mislim da ce dignu dramu, a i ove slike vec postoje na temi Nase slike.

Nemojte preterano da spamujete.

I ne vidim sta ti nije jasno . Izresetali ste svakojake gluposti samo na jednu jedinu sliku .

cek se ti pravis glup ili sta? :D ja sam napisao komentar vezan za njegovu sliku i sad ti imas tripove da ga mi ismejavamo wtf.Znaci poruka cim ima veze sa likom ne moze da bude spam. Kazni me sada boli me ***** :lol:

ja samo pokusavam da ti stavim do znanja da nisi upravu , a ti kako hoces . Da je tako kako ti kazes, onda bismo sa tudjih slika mogli da komentarisemo tapete, lustere i ostale delove namestaja . Slika je ok . Komentar na sliku takodje . Ali vi ste iz jedne slike stigli do pitaj Boga koje teme . Ovaj pokrenuo temu o bubuljicama, i sad ako svako da po jedan komentar na post prethodnika , naravno da ce da se stvori urnebes :neutral:

Javno opomenuti :

.Bezimena.
Bratislav_90
Dark_Cookie
Direkt
emogirl
GhettoBeograd
good_neighbour
H1N1
John Marston
maki margo
Pussy Galore
Realno Nerealan
Reckless
Roodkapje
Snickers!
TheLastOneStanding87
User Friendly

Jel mene neko zeza ?! Mene nema :lol:

Ja vec dobio jedan zuti od Stivena (O_o)
Necu da se zezam sa zivotom vise... ali ovo sam morao da prokomentarisem..

Svi komentari koji nemaju slike obrisani (i nemaju veze sa normalnim komentarima slika) . To je ukupno 73 spam poruka .

Javno opomenuti :

.Bezimena.
Bratislav_90
Dark_Cookie
Direkt
emogirl
GhettoBeograd
good_neighbour
H1N1
John Marston
maki margo
Pussy Galore
Realno Nerealan
Reckless
Roodkapje
Snickers!
TheLastOneStanding87
User Friendly

Sledeci spam = crveni karton .

Kacite slike ! Dermatoloske probleme i komentare mozete izneti na adakvetnoj temi na pdf- Zdravlje ili u ovde negde u Teen-u , ali ne i na temi Nase slike :roll:

Kad smo već kod toga, šta znači crveni karton...Ban prepostavljam, je l trajni ili?

Pa da se radi o ljudima koji nijesu postavljali slike uopste, pa da razumijem, ali ako je iko ovdje postavljao slike, to sam ja, jednostavno nemam namjeru da citav porodicni album okacim ovdje. Ali ako moderator zeli samo da kacimo slike OK, ubuduce cu ovdje samo da kacim slike...mozda.

Jel mene neko zeza ?! Mene nema :lol:

Ja vec dobio jedan zuti od Stivena (O_o)
Necu da se zezam sa zivotom vise... ali ovo sam morao da prokomentarisem..

ja sam vas upozorila :manikir:

eg8lfo.jpg

Tek sad vidim Playboy znak u pozadini :hahaha: Koji trip :think: A nije bilo Playboy zecica :ljutko:

zt9dur.jpg

Ludilo :lol:

2rwb6t5.jpg

Ovoga se vec ne secam :lol: :think:

Stivene, sad mogu da spamujem narednih mesec dana, jel' tako? :cool: Drago mi je :mrgreen:

licis na jednog mog druga koji zivi u spaniju xD
haha
evo....rek'o bi covek da si fin...
ko te ne zna skupo bi te platio :P
xD

Kad smo već kod toga, šta znači crveni karton...Ban prepostavljam, je l trajni ili?

privremeni :D

Back