Nase slike vol.2

Delujes nadrkano i na slici...:hahaha:
verovatno i jesam bio nadrkan,ne secam se!
Nema veze ,bar si se sudeci po ocima ubio ko Nemac. :ok:
popio sam flasu crnog vina i par piva. Ono sto su mi posle rekli da sam ispao budaletina jer sam odjednom ustao i poceo da se derem,pa su me i smirivali. Ovo je bilo matursko vece a bilo je tu svakakve stoke,verovatno sam u sebi besneo!

juzer frendli
sve ostalo nebitno,
harizma 10 i po.

:heart: Ne znam,ne smatram se harizmaticnom personom jer vise zracim negativnom energijom nego pozitivnom. CAk mrzim i pozitivce jer su stalno tu da zabavljaju ljude,vise su kao lokalne lude ,ja vise volim ljude koji vole pricati o ozbiljnim temeama i nauci ili kojevole raditi nesto korisno i zanimljivo. Salu volim u granicama,ali nikad ne volim biti tudja razonoda i biti zabavan drugima tako da nisam bas harizmatican i zanimljiv povrsnim ljudima!

p010910012704.jpg

:heart:

stara dobra blowface

e OVO se prodaje moja Pico...

Pogledajte prilog 155620

matora je slika i bio sam pijan,zamisljen,cackao sam jezikom meso iz zuba i neko me uhvatio nespremnog! Ostatak slike **** mater,ali ne bih da osvane na vukajliji ili na slicnom sajtu! Nemam novijih slika,a akd bude bilo okacicu! Sad ospite malo po meni!

ko bi reko
izgledas kao podmladak/niži funkcioner neke stranke nacionaldemokratske orijentacije
zapravo ličiš tačno na nekog s tv-a, ne znam kog
sasvim bi se lepo prodao

Pogledajte prilog 155620

matora je slika i bio sam pijan,zamisljen,cackao sam jezikom meso iz zuba i neko me uhvatio nespremnog! Ostatak slike **** mater,ali ne bih da osvane na vukajliji ili na slicnom sajtu! Nemam novijih slika,a akd bude bilo okacicu! Sad ospite malo po meni!

ti si bombonica,ali si mnogo mršav
Sofija je lepa i prirodna
i upečatljiva,za razliku od bar 10 forumašica sa pravom kosom i šišketinama koje su okačile svoje slike,a sve liče jedna na drugu

Back