- Poruka
- 398.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oo, jel da? a zato ga nema danima, ne moze da prestane da se smeje sto ga ovde cekamo zeljno da nam to prizna, kao susna godina kisu!@Lunja* caj sto pravi LSD tera na smeh. Ja se tako jednom iskidah od smeha ovde.
@Luda Srpska Druzina gde si bre?! Daj taj caj ovamo.
ne znam ja to sa tom hemijom, nesto mi nista nije jasno, ipak, sacekacu ja @Luda Srpska Druzina da mi napise proces pripreme caja![]()
sad malo ozbiljno o caju
mnogo volim zeleni caj i uvek sam se pitala kako kinezi tacno podese temp vode
i odem na jedan sajt a tamo stoji savet:
idealna temp vode za zeleni caj je ono kada se pri prokuvavanja vode pojave prvi mehurici tipa riblje oci
tooo, rekoh, eto, to je dobro skuvan zeleni caj!![]()
@Lunja* caj sto pravi LSD tera na smeh. Ja se tako jednom iskidah od smeha ovde.
@Luda Srpska Druzina gde si bre?! Daj taj caj ovamo.
A hemije vec ima dovoljno u stvarima koje kupujemo po prodavnicama tako da samo prirodno da ne kazem natural
Pogledajte prilog 880359
Ja vodu zagrejem na 85 stepeni, maksimalno 90. Spremanje caja je umetnost
Bio u sumi da naberem sastojke za caj
Pogledajte prilog 880360
Nego evo![]()
U 0.5l vode stavim 5-6 vrsta caja, cekam se prohladi onda dodam kurkumu, djumbir (njega ne puno jer hoce bude preljuto, limun moze se nacedi a ko voli pulpu moze i ceo, kasiku dve meda i na poslednji sastojak je po zelji, neko voce ali meni najbolji ukus daje marakuja da ne kazem passion fruit, to onda u blender se dobro sjedini i posle dodam jos pola litra vode ili ako ocu icetea manje i leda.
Otvori ti to slobodno, pa zovi da probamo, lakse mi ti to da mi zbrckas, nego ja da te jos tri puta potpitkujem u pp a kako ovo...? , a kad ono...?Aj jedva cekam cujem utiske i dal da otvaram čajfić![]()
I ja uvek preferiram ono sto sama uberem i osusim, a posle i iskombinujem.A hemije vec ima dovoljno u stvarima koje kupujemo po prodavnicama tako da samo prirodno da ne kazem natural
Ja vodu zagrejem na 85 stepeni, maksimalno 90. Spremanje caja je umetnost
Nego evo![]()
U 0.5l vode stavim 5-6 vrsta caja, cekam se prohladi onda dodam kurkumu, djumbir (njega ne puno jer hoce bude preljuto, limun moze se nacedi a ko voli pulpu moze i ceo, kasiku dve meda i na poslednji sastojak je po zelji, neko voce ali meni najbolji ukus daje marakuja da ne kazem passion fruit, to onda u blender se dobro sjedini i posle dodam jos pola litra vode ili ako ocu icetea manje i leda.
Da, doneo brat pre neki dan iz GV. Domace.Turkish delight ❤
Dobro je da imamo tvoje vino i moje baklavice! Bice nam bar veseo i sladak posao kroz kucu!Isto.. imam brdo vesa... zaglavicu danas.![]()
Internet cuda ciniDobro je da imamo tvoje vino i moje baklavice! Bice nam bar veseo i sladak posao kroz kucu!![]()
Internet cuda cini![]()
To se kaze ovako: Kad ce vec jednom taj ponedeljak, da se odmorim od posla!Hahaha... mislim da nas nema mnogo takvih... ja stalno nalazim izgovore da ono sto mogu ostaviti za sutra ne uradim danas, ali kad gomila vesa stane nasred sobe i ne moze se preskakati - stanje je alarmantno![]()