Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je salatica za Lunju!Jeco...sta je ovo? Jel to jestivo?
Sigurno si unutra zakopala batak![]()
E da, on to ne vole
Zato ja obozavam.E da, on to ne vole![]()
Koliko si kolenica pojeo, za promenu dobro bi ti doslo malo zelenisa.
mjok, to me Doca zeza sto sam vec gooodnama vegetarijanacto pripreme za krajnje merenje![]()
mjok, to me Doca zeza sto sam vec gooodnama vegetarijanac
a cekam od LSDa recept za pripremu caja, pa da krenem sa pripremama za krajnje merenje![]()
Nina, a gde si to dobila boju??![]()
na SuncuNina, a gde si to dobila boju??![]()
ali moraš priznati da se trudimima li razbijanja atoma u toj pripremi caja? U vrucu vodu cusnes kesicu caja na dva-tri minuta i gotovo
usitnila okicama. Pokusava, ali ne vidi dalje od kljuna![]()
ali moraš priznati da se trudim![]()
ma, tu fiziku i ja znam, nego cekam da vidim ima li i neku hemiju u tom procesu pripreme cajaima li razbijanja atoma u toj pripremi caja? U vrucu vodu cusnes kesicu caja na dva-tri minuta i gotovo
pa kad si u sivoj zoni, ko ti krivisto kao ja. x godina na krsti, a jedva prebacio 500 poruka![]()
ma, tu fiziku i ja znam, nego cekam da vidim ima li i neku hemiju u tom procesu pripreme caja
hemija kao hemija, a ne kao hemija, ako me razumes![]()
pa kad si u sivoj zoni, ko ti kriv
edit: lepo nadjes sebi nik, pa izadjes na sunce!![]()
hemija dolazi posle caja. Mislim...ako nije ostala u osamdesetim medju onim zaboravljenim stvarima
Meni dobro ovakoJa sam uvek za sunce
ne znam ja to sa tom hemijom, nesto mi nista nije jasno, ipak, sacekacu ja @Luda Srpska Druzina da mi napise proces pripreme caja![]()
napise, napise... lepo sam ja to napisalanapise ili pokaze?![]()
napise, napise... lepo sam ja to napisala![]()
i ja cekam pesnik da se uloguje pa da napise to spremanje cajane znam sta je pesnik mislio dok je pisao. U pokaznoj vezbi se moze aktivirati neka hemija sa propratnom burnom reakcijom.
sad malo ozbiljno o caju
mnogo volim zeleni caj i uvek sam se pitala kako kinezi tacno podese temp vode
i odem na jedan sajt a tamo stoji savet:
idealna temp vode za zeleni caj je ono kada se pri prokuvavanja vode pojave prvi mehurici tipa riblje oci
tooo, rekoh, eto, to je dobro skuvan zeleni caj!![]()
u pravu siprvo treba imati dobar caj, a ne neke listove bundeve koje su prepakivaci krstili kao zeleni caj. Sama voda i njena temperatura takodje igraju kljucnu ulogu, jer previsoka temperatura ubija sve one pozitivne stvari u caju.