Naše slike u Mozaiku 5 - dođite nam opet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo vas gledam :lol:
golub.jpg

mjok, to me Doca zeza sto sam vec gooodnama vegetarijanac :lol:
a cekam od LSDa recept za pripremu caja, pa da krenem sa pripremama za krajnje merenje:mrgreen:

ima li razbijanja atoma u toj pripremi caja? U vrucu vodu cusnes kesicu caja na dva-tri minuta i gotovo

Nina, a gde si to dobila boju?? 😄

usitnila okicama. Pokusava, ali ne vidi dalje od kljuna :D

ma, tu fiziku i ja znam, nego cekam da vidim ima li i neku hemiju u tom procesu pripreme caja :malav:
hemija kao hemija, a ne kao hemija, ako me razumes :lol:

hemija dolazi posle caja. Mislim...ako nije ostala u osamdesetim medju onim zaboravljenim stvarima :kokice:

pa kad si u sivoj zoni, ko ti kriv :malav:
edit: lepo nadjes sebi nik, pa izadjes na sunce! :lol:

Meni dobro ovako :D Ja sam uvek za sunce

sad malo ozbiljno o caju
mnogo volim zeleni caj i uvek sam se pitala kako kinezi tacno podese temp vode
i odem na jedan sajt a tamo stoji savet:
idealna temp vode za zeleni caj je ono kada se pri prokuvavanja vode pojave prvi mehurici tipa riblje oci
:eek:

tooo, rekoh, eto, to je dobro skuvan zeleni caj! :lol:

prvo treba imati dobar caj, a ne neke listove bundeve koje su prepakivaci krstili kao zeleni caj. Sama voda i njena temperatura takodje igraju kljucnu ulogu, jer previsoka temperatura ubija sve one pozitivne stvari u caju.

prvo treba imati dobar caj, a ne neke listove bundeve koje su prepakivaci krstili kao zeleni caj. Sama voda i njena temperatura takodje igraju kljucnu ulogu, jer previsoka temperatura ubija sve one pozitivne stvari u caju.
u pravu si
moj brat je preprosle godine bio u Indoneziji i doneo mi odatle i zeleni caj i caj od jasmina :heart2:
nemogudati opisem koji prelepi miris ima taj zeleni caj i koliko se razlikuje od onih listica-nazovi-zelenog-caja-koji-ovde-nalazim-da-kupim
a caj od jasmina je prica za sebe!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back