- Poruka
- 71.118
Brate onaj madafak gpt mi za svaki problem/situaciju kaze da disem 3-4 sekunde. Odakle on vadi te savete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate onaj madafak gpt mi za svaki problem/situaciju kaze da disem 3-4 sekunde. Odakle on vadi te savete?
Logicno mi je da imaju harvest jer u njih treba da se ubace buduci advertise modeli. Zato vrv i baguje sa informacijama, jer vrv nije ni namenjen da sve informacije potpuno tacno i legitimno izbaci, vec po biznis modelu. Ni gugl to ne radi.meni se nesto pokvarilo....vise ne kaze dobro niti ovo ti je genijalno nego dobar....a zanimljivo je , postavim isti problem 6 razlicitih ai, i svi razlicito rezonuju...jeste shizofreno ako neko bude slusao svu sestoricu, ali je zanimljivo za onog ko zna sta pita pa da gleda zasto je jednom rezon ovo a drugom ono , a trecem ono...
A za podatke, kuku.....ja mislim da je nemoguce da stvarno traze podatke i nadju namerno pogresne, mimslim da postoji harvest...stvarno to mislim...
A ako ima harvesta, onda ima i sabotaze u smislu navodjenja na pogresno razmisljanje....dok se skuplja harvest ideja...
Znaci ne moze me niko ubediti da pamti koje supstance ili konfiguraciju a ne pamti koja je neka spec fizicka velicina te supstance koja je prirodna, ili svejedno industrijski proizvod....nego ja mora da ga kontrolisem da li zna koliki je procenat i koji celik se kako zove i koristi..
Kazem vam sto posto nije slucajno to omasivanje, a zasto ne znam...
Svejedno , zanimljivi jesu , ali tacni nisu ni u ludilu....gori su sad od 5 nego u 4....ali su zanimljiviji po fantaziranju ideja....
To sigurno nije...to je samo algoritam kako da vodi razgovor, nije biblioteka znanja...ChatGPT je skup svih biblioteka, enciklopedija, interneta, guglova, wikipedija. Trenutno najpametnija "osoba" na planeti. Nema šta ne zna, samo ti treba da znaš da ga pitaš i da mu lepo objasniš šta želiš, da pričaš sa njim kao sa čovekom. A sigurno je još "pametniji" ako ga neko plaća.
pa valjda si do sada shvatio da gpt nije čovek nego sokoćalo ... ili skalamerija od integralnih kola koja na displeju daje ono što računarske magistrale dohvate iz baze podataka a i iz metapodatakaBrate onaj madafak gpt mi za svaki problem/situaciju kaze da disem 3-4 sekunde. Odakle on vadi te savete?
odgovorno tvrdim da ni jedno američko sranje od tih ai talkshow online aplikacija ne vredi ničemu.Primer upita i odgovora?
Pa moraš prvo da znaš kako to radi da bi umeo ispravno da ga iskoristiš.odgovorno tvrdim da ni jedno američko sranje od tih ai talkshow online aplikacija ne vredi ničemu.
Možda je bing od microsofta malo kreativniji ali ostali ćorak.
pitanje glasi: daj mi trilinge za sledeće kolo tombole te i te (ima ih više) a na osnovu dosadašnjih rezultata
šipak, bing radi za bandu
Pa moraš prvo da znaš kako to radi da bi umeo ispravno da ga iskoristiš.
Za neke stvari AI je bomba, za neke je ćorak. Sve zavisi.
Bing je jako loš pretraživač, ali Copilot koristi istu tehnologiju kao ChatGPT pa se tu malo izvlače.
polako,... gpt je jos uvek u povoju. Primera radi kada su Braca Rajt vinula u vazduh prvi avion 1903, avioni su jos nekih 5,6 godina bili jako nestabilni. Tek u prvom svetskom ratu imamo dvokrilce koji su mogli nesto da urade ali to jos nisu bile zveri u odnosu na danasnje TOP GUN-e i Sukhoi-e...tako da polako ...Ja ga zovem algoritam
Pitao ga gde mu glavni server nece da kaze laze da ne odaje informacije i pitanja koje mu postavim.folirant algoritamski.nego na brzinu mi skupi sve info sa neta koji nemaju veze sa politikom tu sam ga provalio da ima program od koga da uzima info na prvom mestu
Mozda da razmislis par sekundi i dises pravilno da se smiris...Nisam pod stresom, to je stanje koje je sada normalno.
polako,... gpt je jos uvek u povoju.
Ja taj problem neam...iam ajfon sednicu koji nije preskočio apdejt na ios 16, tako da sam miran što se tiče togaBrate onaj madafak gpt mi za svaki problem/situaciju kaze da disem 3-4 sekunde. Odakle on vadi te savete?
Meni ovo izgleda bukvalno kao add. Vec ga ima na jutjub. Ne kazem da to ne radi nego samo vidim gde sve ima prostora za add.Mozda je to on i pokupio vrv sa redita pa dosao do ovih sto reklamiraju te pakete za ucenje.Pazi sta mi uradio jedan AI, izbaci mi link i kaze evo ti , meni se obracaju sa ti , a i ja njima....link da malo naucis kako bolje da koristis pitanja za mene....
Pogledajte prilog 1795704
I ovo je na tom linku , kao sta sve mogu da radim sa AI , lici kao neki kurs..
A drugi AI mi lepo izbacio kaze da koristis najmocniji AI , openai, a nije mi to openai , mozda neki user prilagodjen koji koristi openai, i kaze mozes da koristis openai na tri nacina, preko javascripta, preko pythona i obicnim html post metodom, ali tu ce ti isto odgovoriti kao da si ga pitao ovako tekstom...samo sto ti je tekst unutar html forme a odgovor moze da bude duzi...