Nase slike u mozaiku 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sad jedan meni drag forumaš :heart:
Više se igrao sa nama prošle godine, sada malo više u obavezama, međutim uvek tu kad zatreba :aha2:
...
Od mene je on navikao tradicionalno da dobija pravi novogodišnji veker :lol:
Iako nikada ne kasni, jednostavno kad god vidim sat pomislim na njega :lol:

Od mene za mog dragog prijatelja @Boljarina.

SREĆNA NOVA GODINA PRIJATELJU I SVE NAJBOLJE :cmok2:

6Jnb1d.jpg

jeste da su mu skazaljke otpale, ali ti ćeš to prijatelju popraviti :rotf: :zag:

Hvala @Sale :obozavam: baš je lepo...nemam reči kako lepe čestitke pravite :heart:

- - - - - - - - - -

Od @Ptičice za našeg @Milera koji nam pušta muziku na Mozaiku i naravno isto je učestvovao par puta i sa fotografijama :heart:

SREĆNU NOVU GODINU ti žele obe učiteljice :ljub: mada ova druga će da ti kasnije uruči poklon, a za sada da budeš zdrav, veseo i zaljubljen u Novoj 2017 godini :lol:

Ovo je specijalna čestitka za tebe i jednog malog tjubera :heart: što voli isto muziku :zjelka2:

rth2YB.jpg

I samo jedna od mene za dnevnu varijantu :lol: jer uveče će biti još jedna čestitka :lol:
Za našeg dragog @Makija iliti Marlona :lol:

Nekog ko je umeo da mi zada ponekad glavobolju na temi ali i da me mnogo puta zasmeje ili nauči nečemu novom.
Jedan od izuzetnih umova na ovom forumu, čovek koji je obrazovan i svestran na mnogo polja, toliko da sam često mislila da bih garant zaista samo treptala :flert: kako on to kaže na tom forumaškom sastanku iliti famoznoj forumaškoj kafi :lol:

U svakom slučaju....jedna Novogodišnja kafica za njega i čestitka da bude zdrav, srećan i zaljubljen u svoje Muze i obožavateljke koje vole da čitaju i upijaju njegove reči :lol: za drugo ne znam, ali slutim :p

MAKI SREĆNA TI NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE TI ŽELIM!

ed5psI.jpg

u ovu kafu je srećom samo pahulja upala :p

Od .@Ptičice za jednu finu i kulturnu forumašicu, koja nije puno sa nama, ali svakako nas obraduje kad se ovde pojavi, a naročito svoje forumaške drugare :lol:

Za @Canoodler u nedostatku nekog mafinčića i kolačića koje ti sjajno praviš, jedna novogodišnja čestitka :cmok2:

Draga SREĆNU NOVU I SVE NAJLEPŠE TI ŽELIM OD SRCA! :zjelka2:

PIO3Ja.jpg

Sad jedan forumaš gospodin i dzentlmen, sa izuzetnim ukusom za žene :heart:
Kvalitetan sagovornik, odmeren i pažljiv, neko ko mi je zadao muku sa temom "Golf" na Mozaiku :lol:
....
Zbog njega sam morala da se dovijam i tetoviram :zkez: na radost većine forumaša :lol:
...
Takođe na njegovu temu "Parfem" nisam stigla da odgovorim, pa zato za njega jedna specijalna čestitka,
nadam se da će zadovoljiti njegov estetski ukus :lol:

Naravno radi se o našem dragom @Tibiju :heart:

Sve najbolje ti želim u NOVOJ GODINI, :zjelka2: puno sreće, zdravlja, ljubavi i golf terena u toj Italiji koju voliš :heart:

TqsdCU.jpg

Prijavila bi se za časove golfa, ali znaš mene...pitanje je da li bi imala strpljenja :p :zag:

počeću sa deljenjem poklona,

:napokon :lol:

Od @Ptičice, prvo za našu @Jagicu :poklon: da što pre ozdravi :ljub:

Želimo joj SREĆNU NOVU GODINU :zjelka2: i da nam bude uvek tako fina, smerna, dobra i lepa :heart:
..
Za nju jedan veseli sneško u balonu, pošto je ona prehlađena sme da sedi samo pored tople vatrice i pije čajić :cmok2:
...
Nadam se da je kolega @Fortes :dzentlmen: ponudio svoju asistenciju :p u lečenju, pažnji i brzi :heart:

9lNWq0.jpg

Zašto piše ovo PIP :huh:

:rotf:

Sale :D
Predivnooooooooo :hvala:

Još jedan poklon za našu @Fineti, ali od @Ptičice :lol:
Totalno ćemo je opskrbiti sa šoljama i komplet escajgom i posuđem :lol:
....
Nisam imala srca da ovu šolju namenim @Trustnoone, mada me jeste podsetila na njega jako :lol:
Ali pošto je njemu snega više dosta čak i na slici, a Fineti samo čezne za snegom i Rusijom :lol:
...
Zato je ovo njen poklon i još jednom draga moja SREĆNA TI NOVA GODINA da nas budiš, opominješ, kritikuješ i zasmejavaš i u sledećoj godini :cmok2:

uZ2Hnm.jpg

- - - - - - - - - -

:napokon :lol:

Zašto piše ovo PIP :huh:

:rotf:

Piše Pip da bi ti pitala :p
...
Radi se o editoru...u njega sam upakovala ove naše sličice da nam bude svečanije i lepše, mada uveče će biti sirove fotke :zkez: to jest pokloni bez ramova i ukrasa....jer ćemo dotle već sve razbucati :zkez:
...
Zamislite da tu piše 2017...jer učiteljica stvarno ne može više da lepi markice na fotke, jezik mi se ukočio od lizanja markica, a @Minjona nigde nema :zkez:

Sad jedna od @Ptičice :lol: nije Cartina, Brajtling, Tisso ili Rolex :lol: ili šta već treba da bude :zkez:
Ali je od srca...zvezda je skinuta (sveže ubrana) sa @Ptičicine jelkice, a sat je nastao u PIP produkciji :zplez:
...
U svakom slučaju, glamurozno, fensi, upadljivo i srebrno taman za novogodišnju žurku sa našim @Oliverom :vatromet:
kako je namešteni žreb rekao :lol:

Ovo je poklon za našu @Anđu ili Endži :lol:

Draga moja sve najbolje ti želim u Novoj 2017 godini, da se udaš i nađeš nekog finog poput našeg Olivera, ali da ga baš ne upropastiš skroz jer trebaće ti u životu :lol:

Sve najbolje još jednom :zjelka2: i svrati po svoj poklon :lol:

6BkV0O.jpg

- - - - - - - - - -

ej, stigao si :zper: :lol:

baš se trudi ova poetesa

vi ste se trudili sad ću ja da se potrudim isto :zag: :lol:

Trebaće mi pomoć ovde definitivno :lol:

Poruka za @Ptičicu :hej:

Molim te da linkove od ovih poklona prosleđuješ našim Mozaičarima, zato što neki se spremaju za Novu godinu, neki pišu poruke, neki šopinguju i bojim se da neće naći svoj poklon u ovoj gužvi :lol:
..
ne mogu da ih još vijam, jer moram još da pakujem :poklon:

Sad jedna od @Ptičice :lol: nije Cartina, Brajtling, Tisso ili Rolex :lol: ili šta već treba da bude :zkez:
Ali je od srca...zvezda je skinuta (sveže ubrana) sa @Ptičicine jelkice, a sat je nastao u PIP produkciji :zplez:
...
U svakom slučaju, glamurozno, fensi, upadljivo i srebrno taman za novogodišnju žurku sa našim @Oliverom :vatromet:
kako je namešteni žreb rekao :lol:

Ovo je poklon za našu @Anđu ili Endži :lol:

Draga moja sve najbolje ti želim u Novoj 2017 godini, da se udaš i nađeš nekog finog poput našeg Olivera, ali da ga baš ne upropastiš skroz jer trebaće ti u životu :lol:

Sve najbolje još jednom :zjelka2: i svrati po svoj poklon :lol:

6BkV0O.jpg

- - - - - - - - - -

ej, stigao si :zper: :lol:

vi ste se trudili sad ću ja da se potrudim isto :zag: :lol:

izgleda taman na vreme z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back