Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha :lol:
....pa ovaj put jesi stvarno :lol: dobro je, dobila si i ti kvačicu :tick:

a je l' bi i moj leptir dobio :cvet: , m? :malav:
kp9yNE1.jpg

Za Tess i za Lunju jedna sjajna pesma da vas ispratim na put

@Jago :p manje se raduj, manje...neću ti ostaviti ključeve od Mozaika :manikir:

...
@Perfi....sa ovim nećemo stići na more :lol:

prevoz nam treba :ceka: hajde momci da vidimo imate li neko prevozno sredstvo što funkcioniše :lol:

- - - - - - - - - -

sad će @Dok garant sa biciklom :lol:

s ovim ne bi stigle ni do prvog buvljaka po rezervne delove, :lol:nisam to mislila,
pesma vam je posvećena a ne debeli komša.
on je trebalo da vas nasmeje.
A da ste ranije rekle mogle smo zajedno na more i onda nam prevoz ne bi bio problem....
iduće godine, ako poživim dotle možemo da pričamo o tome :kiss:

Ljudi moji,
kreativni ste i divni..., ma nemam reči:heart:

Slike su fenomenalne, ali teme piče takvom brzinom,
da je to meni prosto nemoguće da pratim:lol:

Ja ću sa zakašnjenjem da se odazovem na temu "Čuvari tradicije i relikti patrijarhalnih vrednosti i odnosa početkom XXI veka"
koju sam upravo sama smislila za potrebe kačenja svojih fotografija:lol:

IMG_20160503_094831.jpg

- Đesi ti pošla, a?

IMG_20160503_094847.jpg

- E tako,
i ne zvjeraj okolo ženska glavo,
nego ajd za mnom!!!

IMG_20160503_094854.jpg

-Evo, evo... idem bolan, ne mogu brže, vidiš da nas neka feminacistkinja prati!

:lol:

Ljudi moji,
kreativni ste i divni..., ma nemam reči:heart:

Slike su fenomenalne, ali teme piče takvom brzinom,
da je to meni prosto nemoguće da pratim:lol:

Ja ću sa zakašnjenjem da se odazovem na temu "Čuvari tradicije i relikti patrijarhalnih vrednosti i odnosa početkom XXI veka"
koju sam upravo sama smislila za potrebe kačenja svojih fotografija:lol:

Pogledajte prilog 398927

- Đesi ti pošla, a?

Pogledajte prilog 398928

- E tako,
i ne zvjeraj okolo ženska glavo,
nego ajd za mnom!!!

Pogledajte prilog 398929

-Evo, evo... idem bolan, ne mogu brže, vidiš da nas neka feminacistkinja prati!

:lol:

hahaha ali ovo zadnje :rotf:
jaoooooooooooooooo Ripli baš si nam nedostajala :zskace: :obozavam:
....
e ovo volim :srecna:

s ovim ne bi stigle ni do prvog buvljaka po rezervne delove, :lol:nisam to mislila,
pesma vam je posvećena a ne debeli komša.
on je trebalo da vas nasmeje.
A da ste ranije rekle mogle smo zajedno na more i onda nam prevoz ne bi bio problem....
iduće godine, ako poživim dotle možemo da pričamo o tome :kiss:

znam znam Perfi na šta si mislila :zag:
Fotka je hit, sećam se reakcija na temi :lol:
....
Evo nadam se da će i naš nov drug @Trustnoone da nam uslika neko prevozno sredstvo iz Rusije :lol:
...pogodno za putovanje na more :lol:
....
a komša bi sigurno pripomogao oko kofera :zkez: snage mu ne manjka :lol:

ooooo, moje drustvo vec razbija temu! :srecna: :heart2:

Tesso moja :obozavam:, ti vec i skoljke skupljas na Kavosu, i kupaci pogubila, a ja jos nisam moju kavos ljudski popila! :lol:
Tek sad sam omiljeni t-shirt spakovala! Evo, i kupaci ti je ispod, vidis to rozle skafandricno-natural nijanse! :zper: :zcepanje:

3JLm1D8.jpg

....................

Perfiiiiii :obozavam:, za ovu muzikicu za put, imas poklon od mene s puta - neki preplanuli g-din J. koji skuplja skoljke! :malav:
Eto, zrtvovacu se, pa cu mu uslikati osmehm da mušnes tamo, na temu! :tajna: :lol:

osmeh.sledi.nakon.puta.jpg :zurka:

...................

Jago, vidim da ti delis subvencije, pa sam ti i ovaj moj copor postrojila! :zcepanje:
Ako ne stignu na red, posalji ih kod nase Ripley, ona, vidim, navatala im patkice! :zkez:
Ljubim vas obe za humanitarni rad! :malav: :cmok2:

Momfw9o.jpg

..............

Ripley, svaka cast za patkice i pricu!:klap: Sad necu da brinem za broj mog copora! :rotf:

A Minonu cu da pozelim neki bolji :malav: kompjuter! :zper: Kad vec voli leptire! :whistling: :lol:

ooooo, moje drustvo vec razbija temu! :srecna: :heart2:

Tesso moja :obozavam:, ti vec i skoljke skupljas na Kavosu, i kupaci pogubila, a ja jos nisam moju kavos ljudski popila! :lol:
Tek sad sam omiljeni t-shirt spakovala! Evo, i kupaci ti je ispod, vidis to rozle skafandricno-natural nijanse! :zper: :zcepanje:

3JLm1D8.jpg

....................

Perfiiiiii :obozavam:, za ovu muzikicu za put, imas poklon od mene s puta - neki preplanuli g-din J. koji skuplja skoljke! :malav:
Eto, zrtvovacu se, pa cu mu uslikati osmehm da mušnes tamo, na temu! :tajna: :lol:

osmeh.sledi.nakon.puta.jpg :zurka:

...................

Jago, vidim da ti delis subvencije, pa sam ti i ovaj moj copor postrojila! :zcepanje:
Ako ne stignu na red, posalji ih kod nase Ripley, ona, vidim, navatala im patkice! :zkez:
Ljubim vas obe za humanitarni rad! :malav: :cmok2:

Momfw9o.jpg

..............

Ripley, svaka cast za patkice i pricu!:klap: Sad necu da brinem za broj mog copora! :rotf:

A Minonu cu da pozelim neki bolji :malav: kompjuter! :zper: Kad vec voli leptire! :whistling: :lol:

Jaooooooooooo Lunjo što ja tebe :obozavam: :heart:
Kao što vidiš, sve sam draga moja pogubila, uzdam se u Slavenu, da će ona da bude malo organizovanija :lol:
...
Hvala ti na kupaćem, a majica je totalni hit :rotf:

A što mi nešto milo i drago :whistling: što Jaga neće imati vremena da otključava arhivu zajedno sa Fortesom :ljubomorna:
nego će da čuva moje, tvoje i sve komšijske mačke :zkez:
....
Moje mace vole samo tunjevinu i riblje glave, što će Jaga morati da kuva :malav: ako je toliko humanitarna :flert:
.....
A Minjonu si baš lepo poželela, nema šta :lol:
.....
Odoh da stanem na onu raskrsnicu za Kavos, možda će i @Slavena da stigne uskoro :metla:

Jednostavno moram da citiram :heart:

:hahaha::rtfm:Jbm ti,sad sam tek procitao koliko je ova moja izjava gramaticki suluda.....

znam znam Perfi na šta si mislila :zag:
Fotka je hit, sećam se reakcija na temi :lol:
....
Evo nadam se da će i naš nov drug @Trustnoone da nam uslika neko prevozno sredstvo iz Rusije :lol:
...pogodno za putovanje na more :lol:
....
a komša bi sigurno pripomogao oko kofera :zkez: snage mu ne manjka :lol:

20140511_163801.jpg

Sa ovim necete nigde da zaglavite....
Prtljag.jpg

A ovo ce vam trebati ako (cuj AKO) budete imali mnogo prtljaga.....

A što mi nešto milo i drago :whistling: što Jaga neće imati vremena da otključava arhivu zajedno sa Fortesom :ljubomoran:
nego će da čuva moje, tvoje i sve komšijske mačke :zkez:

...i tu se ti probudish...:rotf:

@Lunjo, chuvatju tvoje machitje a tessine netju...:zag:...takva sam, postojana...kad obetjam...:nisamja:

Sad mogu da kazhem da su vam divne fotkice, mashtoviti ste i bravo od mene...smrtonosno sam ozbiljna...:malav::D

Ma TrustNoOne...kava te gramatika i pravila spopala :zag:, ma ja se zagledala u leptire i ruke...vidiš da sam se načisto pogubila još od sinoć, otkako sam na prečac rešila da idemo na more :lol:
...
sve sam živo pogubila, nemam ni kupaći, da Lunja nije ispeglala ove majice i rešila da me spakuje, teško bih ja išta ukapirala :lol:

- - - - - - - - - -

vidim, vidim, evo sad otvorila mail, kad ono, izleteo celi spisak! :dash: :zcepanje:
odoh ja da ti spakujem i taj spisak! :malav: a ako budem dobra, i stvari sa spiska! :whistling: :rotf:

ljudi, ja vam sada bezim, mozda kasnije gvirnem ako stignem! :heart2:
uzivajte i za mene ovde, a ja cu tamo i za vas! :srecna: :patkica: :zag: :cmok2:

- - - - - - - - - -

Nema reči...šta bi ja bez tebe :obozavam:
Ulepšala si mi današnji dan :heart2:
Kakva energija, kakve organizatorske sposobnosti, kakva cimerka za Kavos i provod :heart2:

Pogledajte prilog 398943
Sa ovim necete nigde da zaglavite....
Pogledajte prilog 398945
A ovo ce vam trebati ako (cuj AKO) budete imali mnogo prtljaga.....

Ja sam oduševljena, sa ovim guseničarom, ima da poravnamo plažu u Kavosu :rotf:
...i tu se ti probudish...:rotf:

@Lunjo, chuvatju tvoje machitje a tessine netju...:zag:...takva sam, postojana...kad obetjam...:nisamja:

Sad mogu da kazhem da su vam divne fotkice, mashtoviti ste i bravo od mene...smrtonosno sam ozbiljna...:malav::D

Molim te Jagice :flert:
Da pričuvaš i moje mace, jednu sam i po tebi nazvala :rotf:
...
Evo obećavam neću više sanjati arhivatorske snove :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back