Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim te Jagice :flert:
Da pričuvaš i moje mace, jednu sam i po tebi nazvala :rotf:
...
Evo obećavam neću više sanjati arhivatorske snove :lol:

Koliko si samo lukava...:zeek:
Machke slove za lukave zhiviotinjice, ali ti si opaka...pa pored Fortesa, Nine, Perfi, Mini...ajd da ne nabrajam...ja ovde samo tebe citiram...kao lisica si...tc, tc, tc...:rotf:

Nishta mi ne obetjavaj...:rtfm:

- - - - - - - - - -

BeDZHi bwe!...:rotf:

Sve sam pregledala.. Divni ste , a tek fotografije, sve lepša od lepše.. interesantnija.. ma BRAVO!:srce:
Prelepa tema, šarena razigrana.. najlepša...:kiss:

- - - - - - - - - -

image-0-02-01-063f1766f695c75cc74331879d98e140e89d3d274958d4191dbb24a36c15359b-V.jpg

Bakine hortenzije...

Pozdrav svim Mozaicarima ( i ostalima)!Naravno sa cure jedan veeeeliki :zag:
I jedan,ne,DVA :cmok::cmok: za nase putnice...
Bilo bi glupo da propustim pastiricu macaka,znaci jos jedan :cmok:.....
Nekako su mi imputirali ulogu zadavaca teme,i bacili me u dilemu....mozda i trilemu....Naleteo sam na jednu sliku koja mi je sjajna i odusevila me svojom inventvnoscu...
Tema za danas bi bila- Obicne stvari koje se koriste sasvim pogresno (za ono za sta nisu napravljene ili izmisljene)
Viljuska.jpg

Jutrić svim Mozaičarima :uja:
Od sinoć i od danas :lol: pozdrav za @Kondicu :heart2: aaaaaaaaaaaaaa:zskace: evo i @Ptičice došla isto :obozavam: a ostalima cmokić :ljub: Naročito pastirici mačaka :rotf: mislim da znam ko je ovo :flert:
.....................................................................

@Trustnoone pozdravčić :zag: tema je fantastična! :super:Verujem da će mnogi naći primere nesvakidašnje kreativnosti u svojoj blizini. Mislim da vidim viljušku :cistinaocare: je'l?
........

Što se tiče ove teme i mi u kući imamo jednog Proku pronalazača :lol:
........................
Nekog ko ne baca ništa i koji je silom prilika izgubio svoju tavansku radionicu i sad je trenutno u fazi preseljenja.
Ovaj naš inventivni Proka, koji možda ima smisla za praktično, ali slabo ima smisao za lepo i estetiku :rotf: a da ne spominjem da se iza naše kuće nalazilo jedno malo groblje mašinskog alata: brusilice, bušilice, šlajferice i ostala skalamerija, koja je često dokazivala da je ovaj knjigovođa u penziji, najverovatnije u prošlom životu bio VKV Majstor-Kvariš. :lol:
............
Pa tako.....čisto onako na brzinu, dok ne uđem u njegovo carstvo i ne uslikam nešto poput tih ruskih inovativnosti.
...
Prvi eksponat koji dokazuje da naš majstor Proka ne poseduje kvalifikaciju iz vodoinstalaterskih radova, je ova selotejp popravka česme "drži vodu dok majstori odu" :rotf:

Dokaz da je kod nas selotejp traka uzdignuta na nivo magičnog alata je i ova popravka, sve u kombinaciji sa gumicom :rotf: Još jedan poduhvat našeg pronalazača, gde dokazujemo da ne marimo za Nerd modu i da Perkan Style furamo sa ponosom i stilom :rotf:

Pogledajte prilog 399041
.....
E sad dok sam jurila na Mozaik jutros, prošla sam pored jedne limarske radionice i tamo sam isto zatekla jedan improvizovani čiviluk :lol:

......
A da nije improvizovanje uvek samo praktično i lišeno estetike, govori i ovaj poklon od moje drage prijateljice, koja je počela da se bavi de kupaž tehnikom, pa mi je tako poklonila jednu oslikanu flašicu :heart2:

Pogledajte prilog 399037
Još jednom veliki pozdrav i reči hvale za ovu fantastično-kreativnu temu :okok:
.......
Haj'mo Mozaičari buđenje! :hej:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back