- Poruka
- 404.430
detalj iz zemuna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad sam u glibu sasvim
![]()

Crevo bih i posudila komšiji
ali šmrk,
Nikad![]()

...
e sreća onda što je maleni takav, ja uvek inače izmislim neku prihvatiljivu pričicu i prođe relativno bezbolno i dobro![]()

Ovaj me prvo stavi na muke da smisljam dok se on restartuje za 5 sec, dobro da nije na mamu , bar tu...
brzo ih nešto pokrene, a brzo i pusti, dok kod nas sve drugačijeOdlete Tičica da se skvasi :letlet:
Ćao Tičiceee, ako se uspavaš ispod toplog tuša i srušiš u krevet, lepo sanjaj...
a ja ću lepo da preorem ceo stan
Uvek mi se činilo da nemam dovoljno prostora za život
Ali kad počnem nešto da tražim e tu se otvara pitanje beskonačnosti...

A Komšinicu Tesu toliko volim da bih je pustila da ladi noge mojim šmrkom kad joj se usijaju tabani od bazanja po prirodi da ulovi zadatak za mozaik![]()

...realno... ozbiljan šmrk mora više ruku da drži...![]()

takoreći on je okosnica ove večeri![]()

aaa sad znam zašto je tica rekla povuci potezi....
kakva sam plavuša setiću se de sam sakrila dokument do sledećeg septembra![]()
naočare ipak deluju 

@Perfi, nećeš ti naći to svedočanstvo, ako se ovde budeš držala za šmrk
- - - - - - - - - -
ja sam odmah shvatilanaočare ipak deluju
![]()

aaa sad znam zašto je tica rekla povuci potezi....
kakva sam plavuša setiću se de sam sakrila dokument do sledećeg septembra![]()

gde nam je doc večeras?
![]()

pa koliko to ruku?![]()
nemoj mi reći da moraju da budu i muške i ženske ruke?![]()

Odlete Tičica da se skvasi :letlet:
Ćao Tičiceee, ako se uspavaš ispod toplog tuša i srušiš u krevet, lepo sanjaj...
a ja ću lepo da preorem ceo stan
Uvek mi se činilo da nemam dovoljno prostora za život
Ali kad počnem nešto da tražim e tu se otvara pitanje beskonačnosti...

da sam platila .. ne ..izgubila racun, prebacujuci stvari i stvari iz jedne torbe u drugu, trecu ..unedogled..
A Komšinicu Tesu toliko volim da bih je pustila da ladi noge mojim šmrkom kad joj se usijaju tabani od bazanja po prirodi da ulovi zadatak za mozaik![]()

...pošto se meni ne veruje sada moram da fljusnem dokazni materijal... molim lepo...
![]()
Od prosle godine ja to radim drugacije.
Dosli na vrata da mi seku struju, ja sam sigurnada sam platila .. ne ..izgubila racun, prebacujuci stvari i stvari iz jedne torbe u drugu, trecu ..unedogled..
Zavrsilo se to ok, ali od tada imam ogromnu fasciklu sa mozda 50 pregrada, i "svakipredmet" ima svoje mesto .. i tako slazem racune, samo je pitanje dana kad cu i tu fasciklu da zaturim
A prepuna je i teska , tako da ti , perfi, preporucujem da posetis neku knjizarnicu i kupis sebi jedno takvo cudo ..(ja sam ovo dobila na poklon,najbolji poklon do sada)
Samo se bojim kako ce zimus bosonoga da jurca okolo
uh al me prepade nesto za tren![]()
- - - - - - - - - -
jedno 2 kila

cmok