Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_0260.jpg

detalj iz zemuna

Odlete Tičica da se skvasi :letlet:
Ćao Tičiceee, ako se uspavaš ispod toplog tuša i srušiš u krevet, lepo sanjaj...
a ja ću lepo da preorem ceo stan
Uvek mi se činilo da nemam dovoljno prostora za život
Ali kad počnem nešto da tražim e tu se otvara pitanje beskonačnosti...

Ćao Tičiceee, ako se uspavaš ispod toplog tuša i srušiš u krevet, lepo sanjaj...

Al ti mene teras da ne zabrljam ocas posla? :smuc: odoh, u pravu si..posle cu se unormalim

- - - - - - - - - -

uhorizontalim

aaa sad znam zašto je tica rekla povuci potezi....

kakva sam plavuša setiću se de sam sakrila dokument do sledećeg septembra :lol:

Dzaba sam ja otisla :smuc: unazadila si me sad 100 milja uvis :zag:

gde nam je doc večeras?
:heart:

E sad ce i on da izmili :evil: :lol:

- - - - - - - - - -

idem da vadim cebe iz masine :smuc: :lol:

i kad sam vec kod mozdanih celija, uplatila sam svega 895 dinara manje za knjige,
dolazi dete iz skole :Mamaa, opet ce da nam kasne knjige!
Zasto bre opet ?
Pa ti nisi uplatila .

Poslednja izmena:

Od prosle godine ja to radim drugacije. :lol:
Dosli na vrata da mi seku struju, ja sam sigurna :lol: da sam platila .. ne ..izgubila racun, prebacujuci stvari i stvari iz jedne torbe u drugu, trecu ..unedogled..
Zavrsilo se to ok, ali od tada imam ogromnu fasciklu sa mozda 50 pregrada, i "svakipredmet" ima svoje mesto .. i tako slazem racune, samo je pitanje dana kad cu i tu fasciklu da zaturim :lol:
A prepuna je i teska , tako da ti , perfi, preporucujem da posetis neku knjizarnicu i kupis sebi jedno takvo cudo ..(ja sam ovo dobila na poklon,najbolji poklon do sada)

A Komšinicu Tesu toliko volim da bih je pustila da ladi noge mojim šmrkom kad joj se usijaju tabani od bazanja po prirodi da ulovi zadatak za mozaik:lol:

Samo se bojim kako ce zimus bosonoga da jurca okolo :lol:

uh al me prepade nesto za tren :rotf: :aaa:

- - - - - - - - - -

jedno 2 kila

...pošto se meni ne veruje sada moram da fljusnem dokazni materijal... molim lepo...:lol:

belgija-premijer-vatrogasac-sediste-smrk-okupati-1329724822-128232.jpg

i hlađenje je konačno nastupilo, a crevo je ukroćeno :zkez:

Pogledajte prilog 401083
i to bez Perfine pomoći, takoreći goloruka i golonoga :lol:

Od prosle godine ja to radim drugacije. :lol:
Dosli na vrata da mi seku struju, ja sam sigurna :lol: da sam platila .. ne ..izgubila racun, prebacujuci stvari i stvari iz jedne torbe u drugu, trecu ..unedogled..
Zavrsilo se to ok, ali od tada imam ogromnu fasciklu sa mozda 50 pregrada, i "svakipredmet" ima svoje mesto .. i tako slazem racune, samo je pitanje dana kad cu i tu fasciklu da zaturim :lol:
A prepuna je i teska , tako da ti , perfi, preporucujem da posetis neku knjizarnicu i kupis sebi jedno takvo cudo ..(ja sam ovo dobila na poklon,najbolji poklon do sada)

Samo se bojim kako ce zimus bosonoga da jurca okolo :lol:

uh al me prepade nesto za tren :rotf: :aaa:

- - - - - - - - - -

jedno 2 kila

videćeš već :zper:
...
i mene isprepadaše ovi šmrkovi, baš su veliki :lol:
...
inače i ja ću sebi tu fasciklu da kupim, ja sve račune samo ubacujem u jednu fioku i onda kad oteža od papira, svi mi ti računi upadnu u foku sa donjim vešom :lol:
..
a tamo možeš naći i čokoladice, grickalice i tako svašta nešto što sakrivamo od dede :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back