Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma kakve perverzije.....pogledaj temu :flert:

laku noć....odleteh u carstvo pTica :lol:

G7cEhY.jpg

- - - - - - - - - -

budite dobri ili nemojte :p lep vikend svim Mozaičarima žeim :ljub:

Dobro jutro dragi mozaičari.
Ja ne gajim hortenzije, msm šta će mi :lol:
Veće hortenzije od mene nema.
EWO kako sam se igrala, egocentrična i samoljubiva ja.
Inače inspiracija mi je bila jedna mala slatka forumašica koja voli poštanske marke :heart:

Moje poštanske marke u mozaiku. :lol: ko hoće da kupi cena je skromnih 300 po markici. eura mislim :rotf:
Pogledajte prilog 399055

- - - - - - - - - -

i ovce imam iste takve evo sad ću i njih da zalepim
e ovo se zove lep pocetak dana..
kako li sam propustio i ovo..:lol:

Dobro jutro svima,ja ispijam kaficu,,
pod tus i startuje jos jedan moj ludacki vikend haha,,,

Poslednja izmena:
sram te bilo Dok! :p

znaš li ti kako je meni bilo, kad sam zaronila i bacila pogled gore prema površini i videla snažne i mišićave noge gospodina Jorgosa :zaljubljena:(ovo ja zamišljam naravno :lol:) kako se praćakaju :lol:

a one školjkice padaju iz njegovog Speedo kupaćeg :sad2: ponovo na morsko dno :rotf:

- - - - - - - - - -

samo što nisam zaplakala :rotf:

jao :rotf: umirem od smeha za pričice o Jorgosu, a tek ste stigle! :lol:
Kaži Lunji kad otpliva do čika Jorgine jahte da mu složi priču kako su joj talasi odneli kupaćke gaćke pa ako bi on bio tako dobar kao što mu je lepa jahta da joj odseče malo platna sa svog belog jedra da ne izlazi na plažu takva golišava...:rotf:
proći će joj priča garant jer je toliko šašava da nema šanse da ne uspe...

- - - - - - - - - -

ne znam za temu da li sad vredi kad sam ovoliko zakasnila, ali ako vredi evo neka bude ,,pošanske marke,,...
ja sam svoje već okačila tako da sam prošla u finale :rotf:

Ljubim Vas od srca i uživajte na Kavosu:heart:

- - - - - - - - - -

e ovo se zove lep pocetak dana..
kako li sam propustio i ovo..:lol:

Dobro jutro svima,ja ispijam kaficu,,
pod tus i startuje jos jedan moj ludacki vikend haha,,,

Dobro jutro i tebi :kez:
Hvala na lepim rečima i hvala inače što mogu bar nekom da ulepšam dan kad ne mogu sebi :rotf:

Cmok za sve Mozaičare :ljub:
...
@Perfi, Lunja vas sve pozdravlja puno :kiss: dok je doplivala do jahte čika Jorgosa izgubila je i donji i gornji deo :rotf: tako da je izgorela kao rak :rumenko: i sad kao mumija leži u apartmanu zavijena u plahtu premazana domaćim kefirom :lol:
....
zbog mirisa morali smo da je ostavimo da se oporavlja :lol: a ja i čika Jorgos smo morali da izađemo na večeru :zaljubljena:
...
@Lunji ćemo doneti koji pipak od hobotnice ako preostane :lol:
.....
A sad što se tiče markica? :lol:
Razmišljala sam gde da ih nađem....i setila sam se :heart:

.....
rF6WgE.jpg

:zbalavi::lol:

- - - - - - - - - -

Mada ti si isti ko moj brat,trunka kremica i svega po malo,meni to bre nije palacinka.To se bre uzme kasika i da curi sa strane kad uvijes:lol:
Secam se cak kad smo bile male ja i moja sestra smo kupovale palacinke one velike gde ti kutlacom ubace kremic,a mi debilke trazile jos:lol:

:rotf:
U kojoj razmeri su razvodnjavali ne smem ni da mislim....straaašno. Ti bi da jedeš krem palačinkom ne palačinke sa kremom :lol:

Ovo je čist neiskvaren gust eurokrem nanešen na toplu palačinku gde će se kad se skocka kako treba rastopiti i prožeti je celu,tu su mleveni orasi da ga obuzdaju da ne curi posle,banane da dodaju ukus i što bi ono englesko govedo Oliver rekao "daju karakter" :lol: i umućena slatka pavlaka da malo razblaži celokupan utisak kalorijske bombe ;)....

Ja lepo rekoh umetnost u nastajanju....:aha:

Jedino bolje od ovoga bi bilo da sam imao višnje umesto banana ali...u svakom slučaju da iznesem pred tebe ne bi znala šta je dosta :whistling:...

P.S. previše gledam 24kitchen izgleda :rotf:

:rotf:
nanešen na toplu palačinku gde će se kad se skocka kako treba rastopiti i prožeti je celu
Ja lepo rekoh umetnost u nastajanju....:aha:

Bog te mazo kako je ovo keksualno Fortes :zper:

....a ja lepo rekoh......tako je govorila poetessa u nastajanju :zkez:
.....

Pozdrav za sve Mozaičare, pozdrav za @Cica-Macu koja obožava eurokrem na kilo izgleda :lol:
...
neki od nas su gledali Olimpijadu :vatromet: pa sad ne mogu da gledaju na oči :lol:
...
Slobodno nastavite sa serviranjem, možda se i primaknem stolu....pozdrav za našu @Fineti :rotf: a znači tako ti tepa tvoj Hajrudim :lol:

Moze tema da bude kolacici,ili svet slatkog..
Tipa kako slasno grizete hleb sa kremicem:zper: :lol:
Finetti-dvobojni-krem-1.gif

Dobro.jutro.mozaičari.. vidim krenulo se slatko!:lol:
Onooo, tema je mnoogooo slaaatkaaaa.. ali meni je to zabranjeeeenooo.. samo vas gledam..i svima šaljem .. jel.može?! :kiss:

- - - - - - - - - -

Krem a?

20150913_210908_zpsh7t4hg10-1.jpg

Umetnost u nastajanju :lol:

E ovo je čista perverzija...:lol: kakva umetnost, ne budi skroman. ne ide to uz sve ovo na slici, ali nikako.. :p :lol:

Cmok za sve Mozaičare :ljub:
...
@Perfi, Lunja vas sve pozdravlja puno :kiss: dok je doplivala do jahte čika Jorgosa izgubila je i donji i gornji deo :rotf: tako da je izgorela kao rak :rumenko: i sad kao mumija leži u apartmanu zavijena u plahtu premazana domaćim kefirom :lol:
....
zbog mirisa morali smo da je ostavimo da se oporavlja :lol: a ja i čika Jorgos smo morali da izađemo na večeru :zaljubljena:
...
@Lunji ćemo doneti koji pipak od hobotnice ako preostane :lol:
.....
A sad što se tiče markica? :lol:
Razmišljala sam gde da ih nađem....i setila sam se :heart:

.....
rF6WgE.jpg

Dobro jutro Tessa,
Nadam se da su školjke bile ukusne i da ti nisu izazvale nesanicu:lol:
I molim te da se čika Jorgosu izviniš u moje ime. Nisam mogla da dođem ovog leta iz opravdanih razloga. Ni prošlog, ni pretprošlog... znam da je uvređen i ljut na mene, ali reci da mi je tetka mnogo bolesna i da stalno moram da joj nosim lek da pije :lol:
:heart:

I ono što sam se setila, jer i ja imam belu kožu malo pigmenta i uglavnom sam prvih dana boravka na suncu crvene kože koja pakleno boli i peče.
Kupite konjsku mast (zelena koja hladi, a ne crvena koja greje) , ja je mažem kad me bole leđa, jer je u stanju da ohladi veoma efikasno veliku površinu kože za vrlo kratko vreme a miriše blago na mentol.
To će joj sigurno pomoći i više će joj prijati jer ne ostavlja bele tragove po koži i kiselkast miris za sobom.

sa zakasnjenjem -zadatak jastuk..:bye:
Pogledajte prilog 399424

- - - - - - - - - -

jao :rotf: umirem od smeha za pričice o Jorgosu, a tek ste stigle! :lol:
Kaži Lunji kad otpliva do čika Jorgine jahte da mu složi priču kako su joj talasi odneli kupaćke gaćke pa ako bi on bio tako dobar kao što mu je lepa jahta da joj odseče malo platna sa svog belog jedra da ne izlazi na plažu takva golišava...:rotf:
proći će joj priča garant jer je toliko šašava da nema šanse da ne uspe...

- - - - - - - - - -

ne znam za temu da li sad vredi kad sam ovoliko zakasnila, ali ako vredi evo neka bude ,,pošanske marke,,...
ja sam svoje već okačila tako da sam prošla u finale :rotf:

Ljubim Vas od srca i uživajte na Kavosu:heart:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro i tebi :kez:
Hvala na lepim rečima i hvala inače što mogu bar nekom da ulepšam dan kad ne mogu sebi :rotf:

haha..
uhh,uhh Perfi..
Kazes nekom,a uvek mozes i sebi..;)
:zag: jesii,ulepsala si mi dan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back