Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokušavam parirati ali.mnogo ste dobri..:D

Prilozi

• IMG_20160630_223818.jpg
    IMG_20160630_223818.jpg
    38,2 KB · Pregleda: 6
image-001f03f07c8753cc41ca3578b368976ae5f384f76668e4e9f41115e5a9047eae-V.jpg

Lenčuga lena... :D

- - - - - - - - - -

Evo ovde se na primer sasvim jasno vidi da ja nargilu koja je u pozadini i malo zamagljena uopšte ne koristim pravilno.
Držim je kao ukras a trebalo bi da sednem na jastuće i zapalim onu mirišljavu melasu da divanim dok me ne uspava...
nadam se da sam ispunila zadatak
Pogledajte prilog 399073:lol:

Kako samo živa.. ušuškana i sva onako mila i draga.. predivna je..prava cica...:D

mozda minon voli da obara mukarce :hahaha:

Ma voli on da potpaljuje vatru izgleda :lol:

De, dobro, izbrishi mace i sve ostalo, a ja odbijam da polazhem...:manikir::aha:

e neću! :p

Hmmmmmmmmmmmm, da prouchim malo shta nisam dobro uradila...:rotf:

sg03u1.gif
Samo ti proučavaj! :lol: ali domaći mora da se radi :manikir.

Ovo cu dam kolegi da prevede:lol:Nego sad gleda Pozoriste u kuci,stara verzija:rotf:Boga vam poljubim:super::zag:

:lol: :zag:

Pogledajte prilog 399112

Lenčuga lena... :D

- - - - - - - - - -

Slatkiš :heart:

moja ovčica i to crna

Pogledajte prilog 399143

mislim da je bila al ko je šiša :zkez:

- - - - - - - - - -

i nora i ja

Pogledajte prilog 399147

Crna ovčica kao jaga što neće da radi domaći :rotf:
A mogao si i da pustiš, a ne samo da mamiš sa tim pokazivanjem :lol:

Mozaičari, dobra vam noć! :zag:
Moly i Arti ponovo u našem mozaiku:

UsdfNOG.jpg
Dobro veče Palmice :zag: Moly i Arti su fantastičan i skladan par :heart:
Vece,,,
Uhhh,uhh,,al ste mozaicni...:lol:
Šta uhćeš da se nisi ušinuo ? :rotf:

Dobro veče drug :zag:
.........
A sad malo morskih pozdrava od mene i Lunje iz Kavosa :lol:
I da kažem Perfi da smo znale da joj tako dobro stoje te uske farmerice :zper: odmah bi je povele da šarmira tamo i gospodina Jorgosa i Papandreusa, da imamo popust na nes kaficu :lol:

Inače....dok se Lunja kupa :zper: i pliva u smeru usidrene jahtice gospodina Jorgosa :lol: ja umem da srknem malo tog njenog nes frapea :zkez: kad ona ne gleda, jer mi treba ambalaža za moje školjkice :lol:

4GXPUd.jpg

pa tako u skladu sa temom od našeg drugara Trustnoone :zag: evo i dokaza da školjki u Kavosu zaista ima :lol: i da se ambalaža ne koristi baš za ono za šta je namenjena. :lol:

QQCIJM.jpg

Inače...@Lunjin mm mi je rekao da on ove školjke neće dodirivati :rotf: jer eto moram da vam priznam desilo mi se nešto :rumenko:
Znate kad smo ja i čika Jorgos išli u dubinu da tražimo školjke (ali zaista :p) on je bio taj koji je ronio i znate nismo imali pri ruci ništa u šta bi mogli staviti školjke i samo zamislite gde ih je čika Jorgos stavio :rotf:

- - - - - - - - - -

i da veliki pozdrav :heart2: od @Lunje iz Kavosa i mene kao specijalnog dopisnika :lol:

sram te bilo Dok! :p

znaš li ti kako je meni bilo, kad sam zaronila i bacila pogled gore prema površini i videla snažne i mišićave noge gospodina Jorgosa :zaljubljena:(ovo ja zamišljam naravno :lol:) kako se praćakaju :lol:

a one školjkice padaju iz njegovog Speedo kupaćeg :sad2: ponovo na morsko dno :rotf:

- - - - - - - - - -

samo što nisam zaplakala :rotf:

a jel? :lol:

imaš neku tehniku što se tiče tog slaganja školjki :ceka:
................................

inače moli se @Perfi. :heart:...da postavi temu za vikend, jer mislim da je izdominirala sa onim poštanskim markicama :zper:
....
kod nas na Kavosu ima puno ptičica koje nešto slabo lete....pa ću ja zadati temu STRAH OD LETENJA :lol:

TIqSFi.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back