Naše fotke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh dobro je :!:
Vec sam se bila uplasila...jer nije da nesto imam protiv devojke levo...simpaticna je , ali tebe sam nekako uvek zamisljala kao neki "cvet" :)
Али сад изгледам другачије, на тој слици сам офарбана у смеђе, а више се не фарбам, природна сам црнка...али ту слику, најновију, неће да аплоудује, из непознатих ми разлога.:neutral:

Mene bre komšija iz zgrade prepoznao na nekom levom chatu, bez imena, bez slike...kad sam ukapirala da je to on, zamalo da se šoknem. To mi je bilo prvo četovanje u životu....od tad sam (pre)oprezna...

A jel smem ja da pitam
pa sta ?
Mislim , pa sta ako te neko prepozna...ili sl...?
Zar je to kraj sveta sto si ti na nekom chatu...ili vec forumu...?
Zar je to uopste bitno?
Licno mislim da u zivotu postoje mnogoooo vaznije stvari, i da se zaista ne treba opterecivati glupostima...pogotovu kada je tome vinovnik malogradjanstina.

e, bre, četeri... što ja nisam neka vlast, ne bih vas trpela ni sekunde
=P
evo jedne od letos za one koji tvrde da im malo-malo pa ne ličim na sebe

edit:
da ne kvarim onu drugu temu
i još
stvarno, što ljudi svoj boravak na forumu smatraju svojom prljavom malom tajnom?

Parka, dobro je da si se vratila na 90-60-90. ;)

bug.gif

Evo samo da odgovorim i neću da kvarim temu više....nije strašno ako te neko prepozna, mislim nije da je baš raspisana poternica pa je frka...ali zavisi kako ko doživljava net. Meni je recimo ovaj forum slatko mesto gde svratim da nešto pitam, saznam, da možda nekom pomognem ako mogu, da se nekad slatko nasmejem i oraspoložim, nekad samo da se malo zezam. Stvarno mi je bez veze da glumim da je ovo real world i da želim da neko koga ovde ''upoznam'' zna bilo šta o meni. Ni mene, sem onoga o čemu pričamo, ne zanima bilo šta iz nečijeg života. To je moj stav. Ali ok prihvatam ima nas raznih. U svakom slučaju svi ste slatki na sličicama....pozz

Evo samo da odgovorim i neću da kvarim temu više....nije strašno ako te neko prepozna, mislim nije da je baš raspisana poternica pa je frka...ali zavisi kako ko doživljava net. Meni je recimo ovaj forum slatko mesto gde svratim da nešto pitam, saznam, da možda nekom pomognem ako mogu, da se nekad slatko nasmejem i oraspoložim, nekad samo da se malo zezam. Stvarno mi je bez veze da glumim da je ovo real world i da želim da neko koga ovde ''upoznam'' zna bilo šta o meni. Ni mene, sem onoga o čemu pričamo, ne zanima bilo šta iz nečijeg života. To je moj stav. Ali ok prihvatam ima nas raznih. U svakom slučaju svi ste slatki na sličicama....pozz

E vidis tu se razlikujemo.
Ja uopste ne smatram da je ovo real word...ali se ponasam kao da jeste, jer sam ovde isto ono sto sam i u rl....
Ne postoji razlika. Ne mislim da sam toliko vazna i da ce neko loviti bas moju sliku...zapamtiti me...pa me traziti po belom svetu..( ako se vec toga bojimo )...Prosto, kao sto si rekla...ovo je druzenje...pardon..." druzenje"....razmenimo iskustva...stare ili nove fotografije...koje ce vrlo brzo otici u neki "recucle bin", jer ce na ovo mesto doci neki drugi forumasi...sa zanimljivijim, svezijim...temama/slicicama.
Zivot je jako , jako kratak....Treba u njemu uzivati, bez opterecenja, pogotovu kada su ovako beznacajne stvari u pitanju.

e, bre, četeri... što ja nisam neka vlast, ne bih vas trpela ni sekunde
=P
evo jedne od letos za one koji tvrde da im malo-malo pa ne ličim na sebe

edit:
da ne kvarim onu drugu temu
i još
stvarno, što ljudi svoj boravak na forumu smatraju svojom prljavom malom tajnom?

parka koliko ti imas godina? sto si mladolika ili si stvarno mlada?:-)

E vidis tu se razlikujemo.
Ja uopste ne smatram da je ovo real word...ali se ponasam kao da jeste, jer sam ovde isto ono sto sam i u rl....
Ne postoji razlika. Ne mislim da sam toliko vazna i da ce neko loviti bas moju sliku...zapamtiti me...pa me traziti po belom svetu..( ako se vec toga bojimo )...Prosto, kao sto si rekla...ovo je druzenje...pardon..." druzenje"....razmenimo iskustva...stare ili nove fotografije...koje ce vrlo brzo otici u neki "recucle bin", jer ce na ovo mesto doci neki drugi forumasi...sa zanimljivijim, svezijim...temama/slicicama.
Zivot je jako , jako kratak....Treba u njemu uzivati, bez opterecenja, pogotovu kada su ovako beznacajne stvari u pitanju.

Potpisujem Djuru...sa sve slikom...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back