neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
ko misli da je lep
taj svoju sliku tura
šio mi ga Đura
taj svoju sliku tura
šio mi ga Đura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo samo da odgovorim i neću da kvarim temu više....nije strašno ako te neko prepozna, mislim nije da je baš raspisana poternica pa je frka...ali zavisi kako ko doživljava net. Meni je recimo ovaj forum slatko mesto gde svratim da nešto pitam, saznam, da možda nekom pomognem ako mogu, da se nekad slatko nasmejem i oraspoložim, nekad samo da se malo zezam. Stvarno mi je bez veze da glumim da je ovo real world i da želim da neko koga ovde ''upoznam'' zna bilo šta o meni. Ni mene, sem onoga o čemu pričamo, ne zanima bilo šta iz nečijeg života. To je moj stav. Ali ok prihvatam ima nas raznih. U svakom slučaju svi ste slatki na sličicama....pozz

isla si na letovanje sa forumasem !!! :shock:
covece,koji si ti frik![]()

Стварно? А зашто?Katastrofa,,,ja mislim da ste svi vi frikovi.
Ja nikad ne bih mogla da se upoznam,zblizim,zaljubim ili ne daj boze zivim sa nekim sa foruma !!!!![]()
isla si na letovanje sa forumasem !!! :shock:
covece,koji si ti frik![]()

pa neeee znam baš...Време је да се разбије предрасуда како су на нету само фрикови.
pa neeee znam baš...
mislim, ko ovoliko vremena provodi na netu sigurno nema porodicu&prijatelje, zanemaruje obaveze na poslu&po kući, i, kao najbitnije, ne hebe se dobro niti redovno.
brkove i salo neću ni da pominjem...
sve frik do frika, tvrdim.

Али ти си мени јако, јако познатаpa ljudi, to je slika sa faxa, završila sam predavanja i neki rad u lab. (naučnica jednom rečju, mada imajući u vidu šta sve radim pre bi rekla trojeručica), pa sam onako sva smoždena.Zao je slika i takva. Ostale slike, evo baš sam nešto gledala po komp. su strašne, nisu za javnost jer na skoro svima pevam ili igram, onako bezveze.
..на ком факсу?