Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чуј није тако лоше. Једина серија, анима, шта год, од чега чекам и гледам сваку епизоду кад изађе јесте Игра престола. Све остало што има епизоде гледам кад све изађе. Из веома простог разлога. Кад почнем да гледам неку серију или аниму, наложим се и сатима гледам епизоде. Нервирам се кад морам да чекам а баш ми се гледа. Као и сви уосталом.

А вероватно ћу што кажеш гледати неки други аниме, с обзиром да има доста кандидата =)

Ako mogu predložiti Hunter x Hunter (2011).Najbolji shounen ikad IMO.Takođe Naruto ga dosta kopira tako da možda primjetiš sličnosti.

Ako mogu predložiti Hunter x Hunter (2011).Najbolji shounen ikad IMO.Takođe Naruto ga dosta kopira tako da možda primjetiš sličnosti.

Аха, одлично. Нисам гледао а нисам ни чуо за исти. Али добро тек сам да кажеш почео да гледам и пратим аниме =)

Е сад што се тиче манге, не могу да читам, скроз ми некако убије те осећаје које имам док гледам аниме. Пробао сам да читам пар пута и сморио сам се више него кад сам читао лектиру у школи :lol:

По мени манга и аниме не могу да се пореде.

А што се тиче Нарута, поред Гокуа, односно Змајеве кугле (устајао сам сваке недеље у 07ч ујутру да гледам Гокуа на нашем језику ехеххее :sad2: добра стара времена), прва анима коју сам гледао и тако оставила велики утисак на мене. Мислим да пре свега има доста скривених значења и поука, дакле, поред неких очигледних. Зна лепо и да ме насмеје и изнервира такође. Све у свему, ремек дело :worth:

Аха, одлично. Нисам гледао а нисам ни чуо за исти. Али добро тек сам да кажеш почео да гледам и пратим аниме =)

Е сад што се тиче манге, не могу да читам, скроз ми некако убије те осећаје које имам док гледам аниме. Пробао сам да читам пар пута и сморио сам се више него кад сам читао лектиру у школи :lol:

По мени манга и аниме не могу да се пореде.

А што се тиче Нарута, поред Гокуа, односно Змајеве кугле (устајао сам сваке недеље у 07ч ујутру да гледам Гокуа на нашем језику ехеххее :sad2: добра стара времена), прва анима коју сам гледао и тако оставила велики утисак на мене. Мислим да пре свега има доста скривених значења и поука, дакле, поред неких очигледних. Зна лепо и да ме насмеје и изнервира такође. Све у свему, ремек дело :worth:

Gledaj HxH,nećeš se pokajati,vjeruj mi.Pogotovo ako si volio Dragon Ball.

Naruta citam uglavnom iz navike at this point, mada mogucnost da ce Sakura moooooozda dobiti neku znacajnu ulogu u ovom (nadam se) poslednjem cinu bitke, got me interested again :D

Back