Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kishi паћеник почео да копира Needless...На шта је личило данашње поглавље.
Још му само фали да убаци Блејда
Nisam gledao needless ali mene je podsetilo na situaciju kada je Gin izdao Aizena :D

Gin_Grabs_Hogyoku.jpg

Nisam gledao needless ali mene je podsetilo na situaciju kada je Gin izdao Aizena :D

Gin_Grabs_Hogyoku.jpg

Needless фазон је тај са сновима, из епизоде коју сам дао.
Риба их успава тако да халуцинирају своје најлепше снове и онда главни лик поништи то тако што су његови снови око њега(девојчице).
Е ово је у неку руку налик.
И да, стварно Gin-Aizen фазон, и такође исти фазон опет Needless, у манги-већи зликовац се реши мањег као непотребног...

Biće malo uvrnuto ako se Madara pretvori u ovu ribu Kaguyu >_<
Nego šta mislite da li će ona biti veća pretnja od samog Madare?
Ja bih voleo da Minato nekako povrati svoje ruke i da se malo više dokaže ali čisto sumnjam da će Kiši to da uradi, zaista je uništio tog lika.

Biće malo uvrnuto ako se Madara pretvori u ovu ribu Kaguyu >_<
Nego šta mislite da li će ona biti veća pretnja od samog Madare?
Ja bih voleo da Minato nekako povrati svoje ruke i da se malo više dokaže ali čisto sumnjam da će Kiši to da uradi, zaista je uništio tog lika.

U sledecem izdanju plot twist 25631995/......---- Madara je u stvari Konchita! :D :lol:

Naruto je postao ninja Jesus, tako da je sve moguće.

Ma on je prakticno Bog, at this point. :lol: Ovo vise nije ninja rat, ovo je tabacina bogova xD da mi je znati koliko jos mogu upgrejdova da ima daju. Na kraju mange vise nece ni biti ljudi. Ne bi me cudilo da se zavrsi u Madoka fazonu xD

Poslednja izmena:
My face during the chapter

1394327442015.gif

Gledaj kad će ista stvar da bude sa Madarom kao što je bila sa Obitom, gde će Naruto da uđe u um od Kaguye i da iskoristi svoj talk no jutsu na Madari i tako će da je pobede :roll:

Malo su ga preterali...

Nego jel se vi secate kakav je bio odnos prema tehnikama u original mangi.
Kad ke Kakasi celu epizodu chargeovao onaj Raikiri na onom mostu...... kad je to bila super tajna tehnika....

Malo su ga preterali...

Nego jel se vi secate kakav je bio odnos prema tehnikama u original mangi.
Kad ke Kakasi celu epizodu chargeovao onaj Raikiri na onom mostu...... kad je to bila super tajna tehnika....

Dobra stara vremena.
Ja još mislim da je Rock Lee VS Gaara najbolji fight u čitavom serijalu.

Eh kako volim kad ovako u filmovima stoje milimetar od lave i to znaci da su spaseni :roll:
Inace bas me interesuje hoce li Obito uraditi nesto, posto ga vuku sa sobom zadnjih 5-6 chaptera a trebalo bi da je mrtav.

Умм народе назире ли се крај? Гледам аниму и надам се да ће се завршити док ја стигнем до краја иначе не верујем да ћу гледати. Нема шансе да чекам недељу дана на епизоду или колико се већ чека . . .

Умм народе назире ли се крај? Гледам аниму и надам се да ће се завршити док ја стигнем до краја иначе не верујем да ћу гледати. Нема шансе да чекам недељу дана на епизоду или колико се већ чека . . .
Kishi je obećao u oktobru,ali može se mnogo iskompilkovati do tada.
Preskači fillere,šta da ti kažem :think:

Kishi je obećao u oktobru,ali može se mnogo iskompilkovati do tada.
Preskači fillere,šta da ti kažem :think:

Па и прескачем али то не би требало да радим, јер тако све у свему краће траје и самим тим веће шансе да ћу морати да чекам на нове епизподе =)

Па и прескачем али то не би требало да радим, јер тако све у свему краће траје и самим тим веће шансе да ћу морати да чекам на нове епизподе =)
Onda se vrati nazad i gledaj Fillere ili gledaj drugi anime dok čekaš.
A čekati epizode i nije tako loše.Ja čekam HxH pa živim nekako,jel?

Onda se vrati nazad i gledaj Fillere ili gledaj drugi anime dok čekaš.
A čekati epizode i nije tako loše.Ja čekam HxH pa živim nekako,jel?

Чуј није тако лоше. Једина серија, анима, шта год, од чега чекам и гледам сваку епизоду кад изађе јесте Игра престола. Све остало што има епизоде гледам кад све изађе. Из веома простог разлога. Кад почнем да гледам неку серију или аниму, наложим се и сатима гледам епизоде. Нервирам се кад морам да чекам а баш ми се гледа. Као и сви уосталом.

А вероватно ћу што кажеш гледати неки други аниме, с обзиром да има доста кандидата =)

Back