SmilE FoR ThE EnD
Zainteresovan član
- Poruka
- 265
Ja i dalje ne vidim gresku.Sve sam pojednostavila...
ma super si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i dalje ne vidim gresku.Sve sam pojednostavila...
Erm,verovatno sam preskocila neki deo.Ko je onaj/po ocima pretpostavljam/starac?![]()
gde su se nasli ovo dvoje...
novi chapter je out btw![]()

Strava....ok.chapter dobar.mene samo interesuje kako ce da pobiju sve one nindze....mislim 7 macevaoca nekoliko kagea baba ona opasna lutkarka...itachi...bice uzivancija gledati to....a najvise me zanima sta ce na kraju biti sa saskeom...![]()
I kada pobedi Itachia ostace jos nekoliko negativaca,a onda ce Sasuke reci:"Well, we will kill them like rabbits because they want to rule the world! Mwahahahaha!"
I onda ce Naruto da stigne zadnji,na zalost za tucu kasno(dzabe je trenirao
Pocela sam jos da pisem i kojestarije!Otvorili su mi se novi horizonti!(by Bole)
Strava....ok.chapter dobar.
Pretpostavljam da ce Sasgay doci u sred fighta sa izgovorom:"I will fight with you because as I train to win Itachi.Aaa-haaa! So there you are, Itachi!"I kada pobedi Itachia ostace jos nekoliko negativaca,a onda ce Sasuke reci:"Well, we will kill them like rabbits because they want to rule the world! Mwahahahaha!"
I onda ce Naruto da stigne zadnji,na zalost za tucu kasno(dzabe je trenirao
)i onda ce Sasuke da se dozove i ono malo pameti sto ima(posto su mu vrane zajedno sa Itachiem popile mozk)i onda ce da se on i Naruto pomire.Best friends 4ever!I kao slag na tortu ce doci i Sakura,udace se za Naruta a Sasuke ce da im bude kum imace 13,dobro ne bas 13,baksuz,12.dece!I svi ce ziveti srecno do kraja zivota!Fin....The end....
Ovo je savrseno!Pocela sam jos da pisem i kojestarije!Otvorili su mi se novi horizonti!(by Bole)
![]()
Ma sta ti je bre?Nemam sta da se ljutim,pa nisam ja ovde azdajasve je to lepo smisljenosuper si...ali cisto sumnjam da ce saske da se pomiri sa narutom...ne znam zasto ali nekako mi ne deluje kao decko koji ce posle svega sto je uradio da se vrati konohi.....a ovo kad bude uso u rat....e tu mislim da ni on nece znati na cijoj je strani....a vencanje je plod tvoje maste
bez uvrede...ali msm vencanje...cisto sumnjam da ce da dodje do toga
i opet nemoj da se ljutis ....to je samo moje misljenje ...
![]()
.Kpiras?Ovo vazi za sve koji su se,pretpostavljam,cepali od smeha:OCIGLEDNO JE DA STE ME NAPRAVILI AZDAJOM ILI STA VEC,U SVAKOM SLUCAJU NEGATIVCA OVDE.STOGA,NE VIDIM STA JE TU CUDNO DA MI SE NEKO IZVINJVA JER MISLI DA JE POGRESIO ILI NE ZELI DA ME UVREDI.TO CAK I JA RADIM MOJIM DRUGOVIMA,CESTO SE IZVINJAVAM IAKO NISAM POGRESILA U NECEMU.Msm, nemo' se ljutis...
'ebote koliko me mrzi da cekam da izadje ep. od Naruta...svakih nedelju dana po jedna epizoda, do tad me prodje volja za gledanjem...![]()
Msm, nemo' se ljutis...
'ebote koliko me mrzi da cekam da izadje ep. od Naruta...svakih nedelju dana po jedna epizoda, do tad me prodje volja za gledanjem...![]()

Ovo vazi za sve koji su se,pretpostavljam,cepali od smeha:OCIGLEDNO JE DA STE ME NAPRAVILI AZDAJOM ILI STA VEC,U SVAKOM SLUCAJU NEGATIVCA OVDE.STOGA,NE VIDIM STA JE TU CUDNO DA MI SE NEKO IZVINJVA JER MISLI DA JE POGRESIO ILI NE ZELI DA ME UVREDI.TO CAK I JA RADIM MOJIM DRUGOVIMA,CESTO SE IZVINJAVAM IAKO NISAM POGRESILA U NECEMU.
A sto se tice epizoda,pokusaj da zostanes nekih par epizoda,jedno 4 i bice bolje.A ako ne mozes da se uzdrzis da toliko cekas,onda kad stigne nova epizoda ti odgledaj prethodnu pa onda novu.<Jer ja pratim nekoliko serija i vec sve zaboravim sta je bilo u prethodnoj.
Tacno tacno.I sad cu da te pretvorim u propalitet.Ajoooojjjjj,cekaj,ne mogu.....A znas zasto?Pa ne moze dva puta!Ako ti je lakse ja ne mislim da si azdaja.
Ja mislim da si vestica iz Ivice i Marice.

Ok ok...imala sam utisak da sam svojim spamovima(koje i dalje pravdam) izazvala moje,erm,kako da kazem,drugu ruznu stranu.A da sam lepu retko upotrebljavala.Mada je problem sto se dopisujem sa pogresnim(vecinom)ljudima.nisi ti azdaja..nego zbog onog vencanja sam se izvinio..nista vise....a i ne mislim da si azdaja kad smo vec kod toga xD
Ovo vazi za sve koji su se,pretpostavljam,cepali od smeha:OCIGLEDNO JE DA STE ME NAPRAVILI AZDAJOM ILI STA VEC,U SVAKOM SLUCAJU NEGATIVCA OVDE.STOGA,NE VIDIM STA JE TU CUDNO DA MI SE NEKO IZVINJVA JER MISLI DA JE POGRESIO ILI NE ZELI DA ME UVREDI.TO CAK I JA RADIM MOJIM DRUGOVIMA,CESTO SE IZVINJAVAM IAKO NISAM POGRESILA U NECEMU.
A sto se tice epizoda,pokusaj da zostanes nekih par epizoda,jedno 4 i bice bolje.A ako ne mozes da se uzdrzis da toliko cekas,onda kad stigne nova epizoda ti odgledaj prethodnu pa onda novu.<Jer ja pratim nekoliko serija i vec sve zaboravim sta je bilo u prethodnoj.

da, na to sam mislio, ali nisam mogao da se setim sta tacno kaze.![]()

Ne ljutim se...a sto se tice ep,imaj malo milosti covece!Pa treba sve to nacrtati.To je gore od mange!Doduse,savremene metode olaksavaju te stvari,ali je opet tesko.A MANGA bi trebala da se izdaje cesce...Pa dobro, msm, sto se sad ljutis...nemo' se ljutis...![]()
To sam radio neko vreme, ali me smara da gledam tu staru ep. kad znam sta se sve izdesavalo...ma uzecu i ja mangu da pratim, nema od ovog 'leba...
Ma znam, zato sam ti dao rep...![]()

Ok ok...imala sam utisak da sam svojim spamovima(koje i dalje pravdam) izazvala moje,erm,kako da kazem,drugu ruznu stranu.A da sam lepu retko upotrebljavala.Mada je problem sto se dopisujem sa pogresnim(vecinom)ljudima.
Hvala.Meni je stalo da ljudi misle lepo o meni i tome posvecujem previse paznje pa mi je to preraslo u manu.Ijaojjj,pa ja zaboravila da je izasla nove ep.Ajd posle cemo da je prokomentarisemo,samo da je pogledam.ma no problemo....ali mi nije jasno sto se pravdas...sta te briga sta drugi misle ako ti znas sta si napisala![]()
Hvala.Meni je stalo da ljudi misle lepo o meni i tome posvecujem previse paznje pa mi je to preraslo u manu.Ijaojjj,pa ja zaboravila da je izasla nove ep.Ajd posle cemo da je prokomentarisemo,samo da je pogledam.![]()