Ненад
Iskusan
- Poruka
- 6.595
Dobro,zaboravite na ono o gledanje ep.Malo me je smorilo.Kakvi su vasi utisci o novoj ep?
PS.U slucaju da su utisci dobri,nakanicu se da je odgledam.![]()
Отровчина од кењкања и филозофирања. Прескачи...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,zaboravite na ono o gledanje ep.Malo me je smorilo.Kakvi su vasi utisci o novoj ep?
PS.U slucaju da su utisci dobri,nakanicu se da je odgledam.![]()
Ok,hvala Nenade!Отровчина од кењкања и филозофирања. Прескачи...
Ok,hvala Nenade!![]()
Pa cekasj,zar to nije bilo u prosloj ep?Hjoooj,ja jedva cekam ep sa Kushinom....![]()
Pa cekasj,zar to nije bilo u prosloj ep?Hjoooj,ja jedva cekam ep sa Kushinom....![]()
M-hmmmm...i meni se svideo Darui.Ali Kushina je the best...Tako i je zao sto su poginuli Narutovi roditelji...
To je to!Mislim da sam Naruta shvatila previse ozbiljno!Cele noci nisam mogla da spavam misleci na Naruta,Minata i Kushinu,kao i Jiraiyu i Treceg Hokage-a.Msm,smesno!
![]()
Najjaci je Pain...uziveo se lik u ulogu, madafaka... 
Stavrno se uneo čovek u uloguIma li ovde neko ko je toliko zaljudjen Narutom da bi se ovako obukao? http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/152/e/7/Kabuchimaru__s_Summons_by_Gorbert.jpg
![]()
nego ko je lik skroz levo ???
Ma!Ja svaku porodicu poredim sa mojom.I Naruto nikad nikoga nije mo i sl.To mi je tuzno.Ja bih zelela da pobijem Konohu sto se onako ponasala prema meni,a ovaj je jos i brani.ahahaah previse si se unela![]()
Pre bih rekla da ce ubiti Itachi-a.A mozda ce ubiti Kbuchimaru-a zbog konkurencije,zeli da bude jaci i sl.Tipican Sasgay.Sam sebe je smorio.XDMene zanima kako ce Sasugay odreagovati kad cuje da je Kabuchimaru prizvao njegovog voljenog brata iz mrtvih, ko zna mozda ga i ubije, ali ipak tesko verovatno..![]()
Zsto da ne.Ja bih.Ali radi se o tome sto tih maski ima svuda u svetu,pogotovo u Japanu.I sirom sveta se odrzavaju maskenbali ili zurka pod maskama i sl.To je sasvim normalno.E sad sto se onaj lik uneo u pricu i to je normalno,jer,pokusava sto vise da lici na Paina.Ali ipak izgleda kao degenerik.XDIma li ovde neko ko je toliko zaljudjen Narutom da bi se ovako obukao? http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/152/e/7/Kabuchimaru__s_Summons_by_Gorbert.jpg
![]()
Pa sta si ti mislio?Vidis bre da je neki krelac po faci.![]()
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Imaš čitavu epizodu ovde ako hoćeš
http://www.mtv.com/videos/made-season-8-ep-24-rocker-andrew/1583904/playlist.jhtml
Ma!Ja svaku porodicu poredim sa mojom.I Naruto nikad nikoga nije mo i sl.To mi je tuzno.Ja bih zelela da pobijem Konohu sto se onako ponasala prema meni,a ovaj je jos i brani.![]()

Zsto da ne.Ja bih.Ali radi se o tome sto tih maski ima svuda u svetu,pogotovo u Japanu.I sirom sveta se odrzavaju maskenbali ili zurka pod maskama i sl.To je sasvim normalno.E sad sto se onaj lik uneo u pricu i to je normalno,jer,pokusava sto vise da lici na Paina.Ali ipak izgleda kao degenerik.XD

Mene zanima kako ce Sasugay odreagovati kad cuje da je Kabuchimaru prizvao njegovog voljenog brata iz mrtvih, ko zna mozda ga i ubije, ali ipak tesko verovatno..![]()