Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obozavam mangu,pratio sam naruta na jetixu pa mi ga ukinuli,pa krenu na ultri,oni krenuli sa reprizama,pa sam saznao za shipudena,joj neznam gde su pre.mozeli neko da mi da link gde mogu do kraja da ispratim obicnog naruta,da bih preshao na shipudena
Realno, ceo team Gai, sem Nejija [on ima potencijala], bi mogao da umre. Nicemu ne sluze, glupi su i ruzni.
Haha,LOL ponovo!Lol, koja glupost. Od 100 protivnika, oni pocistili 2, i ova vec fantazira da je rat gotov.
Rat je tek poceo.
Rekla sam Asuma i OSTATAK BANDE,ne samo Asuma,a ostatak bande i podrazumeva fight sa Kabuchimaru-om jer je on stvorio zombije,a ako krenu sa Kabuchimaru-om,za njim ce poleteti i Madara,pa za Madarom i Zetsu i sve ti to lancano ide...
Glupi da,ali ruzni....ne biramo mi ovde Miss Anime Univerzuma 2011,znas....Realno, ceo team Gai, sem Nejija [on ima potencijala], bi mogao da umre. Nicemu ne sluze, glupi su i ruzni.
/Chakrom?Haha,LOL ponovo!Rekla sam Asuma i OSTATAK BANDE,ne samo Asuma,a ostatak bande i podrazumeva fight sa Kabuchimaru-om jer je on stvorio zombije,a ako krenu sa Kabuchimaru-om,za njim ce poleteti i Madara,pa za Madarom i Zetsu i sve ti to lancano ide...
Oo je vec 3.put zaredom da pravite fail sto se tice poruka...
![]()
Opravdavam sebe.Samo govorim da pazljivije procitate poruku nego da odmah "skacete",lakse malo...komentar na ovo je apsolutno nepotreban
Glupi da,ali ruzni....ne biramo mi ovde Miss Anime Univerzuma 2011,znas....
PS.Sta kog djavola pa sad Naruto trenira?Pa jer naucio da ovlada Lisicijom/Lisicinom?/Chakrom?
Ja sam tek sad provalio da Amateracu i Susano imaju veze sa nekom Indijsko/Japanskom mitologijom. xD (sad sam video u nekoj knjizi)
Ne ozbiljno.Da se vratio u glupu Konohu mozda bi i nesto bilo od pobedjivanja "zlikovaca"/hm,zlikovaca...ni on vise jadan ne zna xD
/Sad je jedan od jacih likova sa lisicijom Chakrom.Ja sam tek sad provalio da Amateracu i Susano imaju veze sa nekom Indijsko/Japanskom mitologijom. xD (sad sam video u nekoj knjizi)
Basically sve Mangekyo tehnike. xDNemam pojma.Ja i nisam bas nesto posebno obracla paznju.Po mom misljenju na macu izadje ime osobe koja je sledeca za seal,tako nesto.e ljudi meni nesto nije jasno sa onim sealovanjem u onaj cup sa bracom gin i kinkaku......jel je fora da pogodis koja je rec na macu..ako pogodis onda te ne sealuje...jel tako?![]()

e ljudi meni nesto nije jasno sa onim sealovanjem u onaj cup sa bracom gin i kinkaku......jel je fora da pogodis koja je rec na macu..ako pogodis onda te ne sealuje...jel tako?![]()
LoL baš je obrnuto ,ovako kad te onaj konopac dodirne ,na maču se pojavi reč koju najviše koristiš u životu recimo za naruta bi bilo dattebayo/believe it i ako u toku borbe izgovoriš tu reč bićeš sealovan u ćup takođe nesmeš da ćutiš čitavo vreme jer ćeš i u tom slučaju biti sealovan![]()
LoL baš je obrnuto ,ovako kad te onaj konopac dodirne ,na maču se pojavi reč koju najviše koristiš u životu recimo za naruta bi bilo dattebayo/believe it i ako u toku borbe izgovoriš tu reč bićeš sealovan u ćup takođe nesmeš da ćutiš čitavo vreme jer ćeš i u tom slučaju biti sealovan![]()
Imaju i Tsukjomi i Izanagi.Basically sve Mangekyo tehnike. xD
Takodje, Orochimaru, Jiraiya & Tsunade se pojavljuju u Jap. folklor prici "Tale of Galant Jiraiya". I Yamata no Jutsu [ona zmijustina, najjaca tehnika Oroa] je modelovana po osmoglavom [ili devetoglavom] zmaju-zmiji iz Japanske mitologije. xD

ali cekaj onda....koja je fora sa onim....daruiu je bilo DULL a on je izgovorio ono right arm i ono ga opet sealovalo...
U redu,hvala ti...i tako nisam znala.LoL baš je obrnuto ,ovako kad te onaj konopac dodirne ,na maču se pojavi reč koju najviše koristiš u životu recimo za naruta bi bilo dattebayo/believe it i ako u toku borbe izgovoriš tu reč bićeš sealovan u ćup takođe nesmeš da ćutiš čitavo vreme jer ćeš i u tom slučaju biti sealovan![]()