Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Narutoa sam gledao do one epizode kad je Naruta i Sasukea napala ona zena-zmija ili sta vec u Forest of the death.
Nastavicu uskoro,ima 200 epizoda,ali ako nekog zanima ima i na youtubeu slike.Pozdrav.

Tesko.Kishi kad se uvati za nesto taj ne pusta.z:p

Па Киши само црта стрип, није он крив, не прави он цртаћ.
И да одговорим, тек можда 196. буде стрип епизода, јер јој је назив Rush Into the Darkness што ме помало асоцира на Фегета.
Дакле, до 196. да се стрпимо а онда ћемо видети шта има у вези са том епизодом.
Ево овде списак епизода.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Naruto:_Shippuden_episodes
Ја наравно нисам одгледао ниједну филер епизоду, али сваког петка погледам шта избаце на Википедији од најава и није се померила ова иста најава већ 4 недеље(увек избаце наслове 3-4 епизоде унапред, досад нису грешили), због чега мислим да ће 196. коначно да буде стрип епизода.

Actually, sto se tice canon radnje.. Kishimoto nacrta => Animatori obrade. Tako da, Kishimoto ima dosta udela u tome. [pogotovo u zaradi. :/]
A fillere rade animatori sami [verovatno], mada mora Kishimoto da ih odobri [jelte, jos uvek on drzi pravo na Naruto ime & fransizu].

Thanks Neji(Nenade) i SnGz:p.
PS."kazekage onako cutljiv? Kaze mi drug da je on Orochimaru,ali mu ne verujem. Јесте змијасти скот... "O_oU kojem to chapteru?Posto sam prestala da gledam mangu.Ja ti je samo prelistam i ne vidim ni pola stvari.A onaj deo na koji sam obratila paznju i zaboravim do sledeceg broja,tako da mi sve dodje isto dal je gledam ili ne.

Actually, sto se tice canon radnje.. Kishimoto nacrta => Animatori obrade. Tako da, Kishimoto ima dosta udela u tome. [pogotovo u zaradi. :/]
A fillere rade animatori sami [verovatno], mada mora Kishimoto da ih odobri [jelte, jos uvek on drzi pravo na Naruto ime & fransizu].
U to smo imali prilike da se uvjerimo u ovoj novoj epizodi. Yaoi u canonu, yaoi u filerima - Kishi je 100% umiješao prste xD

Back