Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta Naruto ceka kog djavola?Da mu Zabuza i Haku padnu na glavu?Ja mislim da ce se on pojaviti u poslednjem trenutku bas kao i kod Pain-a i spasiti Konohu.Doduse,da ne bi bilo kopiranje jos nekih par likova ce nesto da urade.Mada je opet prekopirano.Prica se nastavlja...z:hm:

Ja sam mislio da ih ima ukupno sedam a ne da su po generacijama, i onda gde onaj mali pripada telohranitelj od Mizukage?

ovo sve je previse zbunjujuce :confused:

jedino sto znamo o 7 swordsmen of the hidden mist jeste da ih ima 7(:mrgreen:) da ih nisu uvek cinili isti clanovi,i da ih je poznato 4-Zabuza,Kisame,Chojuro i ?Raiga? uz onog lika od koga je Kisame uzeo Samehadu

Last Generation su 7 swordsman koji su mrtvi. Tu pripada Zabuza, onaj macor-ajkula koji je imao pre Samehadu, brat od Suigetsua [valjda] i ostala ozivljena druzina.
Current 7 swordsman su oni koji su sad zivi, a to su Choojurou i Kisame [umro je nedavno, pa se ne vodi kao last gen.].

Raiga je filler lik, nema veze sa pravom sedmoricom.

bas me zanima dokle ce trajati ovaj niz ovih epic chaptera :think:
mada ako kishi nastavi sa ovim tempom samo prizivanja mrtvih i ne pocne da unistava iste mislim da ce se niz vrlo brzo prekinuti :neutral:

Ako smem da pitam...odakle vi vadite sve te price tj. o cemu pricate? xD

Ja odgledao sve ep. i filmove naruta, pa reko' da se prikljucim vama u tom razgovoru, ali nem' pojma o cemu pricate... xD :lol: :rotf:

To su epizode koje nemaju veze sa vezom, tj nesto totalno nebitno, smor, fileri ne prate glavnu pricu vec sluze da bi kupili vreme i napravili rastojanje od mange (obicno krenu kada se serija priblizi mangi, jer ne mogu epizode ispred mange da idu) ne trebas da gledas, nista zanimljivo garantujem ti.

Back