AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo mi cudno sto chapy nije izasao, s ozbizor da je spoiler vec uveliko izasao.
S' obzirom da ga nema na mangahelpers, verovatno je fake.
Imam jedno pitanje.Jel' neko zna sta dolazi posle ovih fillera?(mislim na epizode)![]()
Bas ti hvala NenadeПа стрип епизоде, наравно.
.Ozbiljno.Unistili su Paina,jel' tako bese?Sta dolazi posle toga?Bas ti hvala Nenade.Ozbiljno.Unistili su Paina,jel' tako bese?Sta dolazi posle toga?
![]()
Tesko.Kishi kad se uvati za nesto taj ne pusta.Mislim da bi bio red vec ove nedelje da vrate na pricu, smorili su vise sa ovim filerima..![]()

Tesko.Kishi kad se uvati za nesto taj ne pusta.![]()
Bozeee.Al' sam ja zaostalaaa.....a ko onda pravi crtac?O_o
Ps.Hvala na linku...![]()
Da li neko zna zasto je kazekage onako cutljiv? Kaze mi drug da je on Orochimaru,ali mu ne verujem.
.U to smo imali prilike da se uvjerimo u ovoj novoj epizodi. Yaoi u canonu, yaoi u filerima - Kishi je 100% umiješao prste xDActually, sto se tice canon radnje.. Kishimoto nacrta => Animatori obrade. Tako da, Kishimoto ima dosta udela u tome. [pogotovo u zaradi. :/]
A fillere rade animatori sami [verovatno], mada mora Kishimoto da ih odobri [jelte, jos uvek on drzi pravo na Naruto ime & fransizu].