Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad su rekli poslednja generacia, mislim da se u kiragakure-u odvijalo tako da su istovremeno birani svi novi clanovi 7 swormen of the mist, i verovatno su oni bili ti poslednji pre nego sto je zabuza izazvao pobunu i hteo da ubije mizukage-a.. I da jedva cekam da vidim Itachija u borbi u punoj snazi, posto svi znamo da onaj njegov fight protiv Sasuke-a nije bio realan, tj. nije se borio sa punom snagom. :)

@funny
imas oko 70 chaptera da procitas(ne znam dokle je anime tacno stigao) a to mozes za 2 dana da odradis :D

Videh sad...sa' cu ja to na brzaka... :mrgreen: :P

I da jedva cekam da vidim Itachija u borbi u punoj snazi, posto svi znamo da onaj njegov fight protiv Sasuke-a nije bio realan, tj. nije se borio sa punom snagom. :)

Itachi...nije umro nakon borbe sa Sasuke-om? :confused:

Neji.A inace,jel' zna neko koliko ukupno ima sela?Prvo smo poceli sa 2-3 sela,a sada...u svakom chapteru ima po jednu selo,ne mogu sve da pohvatam.O_o

Извини Сакура што ти ово нисам рекао али није баш да сам ти дао овлашћења да одговараш на питања мени постављена.z:lol:
Сникерс, Саске је фегет, и не волим га уопште, зато сам Итачија зготивио чим се први пут појавио и пребио га, а жао ми је што се Саске на испитима није сусрео са господином са мог аватара, да добије једно изување из гаћа.

Izvini,ali rekao si ko ti je naj lik.Ja sam samo ponovila.Osim ako nisi promenio misljenje.Ali,ako ti to smeta,necu to vise raditi.Ok?z:p

Ајде бре, шта се ложиш као баба на пензију, мало те зезам. Не, и даље ми је исти омиљени лик, а Итачи је на другом месту омиљених ииз цртаћа.

ne mislim na epiuzodu, nego na mangu, mada se i za jedan broj stripa (mange) moze reci epizoda...kako ko prica

da rodjendan mi je, i ako gledam neke anime moram da budem redovan ovde? :D

Извини Сакура што ти ово нисам рекао али није баш да сам ти дао овлашћења да одговараш на питања мени постављена.z:lol:
Сникерс, Саске је фегет, и не волим га уопште, зато сам Итачија зготивио чим се први пут појавио и пребио га, а жао ми је што се Саске на испитима није сусрео са господином са мог аватара, да добије једно изување из гаћа.

I meni je Itachi mnogo gotivniji od Sasuke-a, pa i Neji...zato sto je mnogo umisljen, a nema ni upola onoliko snage koliko se moze priciniti po njegovom ponasanju...

kada naruto zavrsi borbu sa painom, koji capter mange dolazi posle toga?

Opa, Dax, nisam znao da i ti pratis ovo... :P

Hahah. Prvo Mono, onda hatorka, pa Mara i carapica, zatim fani, i sad daxer. :lol: A prilicno sam sigurna i da se Braca pojavljivao ovde nekad. :mrgreen:

Nego, je l' se pominjalo nesto vezano za novi chapter, mozda izadje ranije posto ga nije bilo prosle nedelje? Cekam ga k'o NG, od muke cu da pocnem da citam FT. >.>

Ovo pise na mangastreamu Reminder: Jump is on a break until the 2nd week in January, that means no Naruto, Bleach, Toriko or Reborn until then. One Piece won't be back until the 3rd week. No Fairy Tail or HnI until January 8th. :P

Back