Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh :huh: O___O

:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Oh well, izgleda da mi je san preko potreban na kraju krajeva =_______= Nema vise vampirisanja do 2 a ustajanja u sedam za menee~ >_< TvT

Poslednja izmena:
xaxaxa!!!pa ja sam legla oko 10 i probudila pre pola sata.ti lepo lezi i naspavaj se ovako neces znati ni sta pises.ja sam ovde samo da vidim sta je prethodno pisano.nisam se nadala da je neko ovde.ps.kada se neko prijavi neka mi kaze nesto o mojim izmenama i novom albumu ,,moji crtezi,,

Poslednja izmena:
ti to ozbiljno?neverujem da je bas tako,ipak bi to trebalo da bude zabranjeno.ali komentarisacu kada ih budem odgledala.a da i jos nesto.preporucujem ti da odgledas i film poslednji vladar vetrova,skini sa torrenta jer govori skoro isto kao i u narutu samo sto su realni glumci.

Znam taj film,gledao sam,hmmm,"ANIME" Oo,dopao mi se,pa cu odgledati i film.

Nego,ozbiljan sam,na kraju se Naruto pojebe sa tom zenskom.

A sta "treba da bude zabranjeno"? Gledaj Golden Boy,Green Green,Ichiban Ushiro no Daimaou....

To sto su Srbi nabili deci u mozak da je ******* neka ruzna stvar je Srpski problem,Japanci to ladno.....

jeste ruzno ako je tek tako.nego to treba raditi sa osobom kojoj verujes i u koju imas poverenja.a sad sto to daju u crtace po meni jeste ruzno,ali dobro.to je samo moja stvar i kraj.iako je to nisam radila;)

Poslednja izmena:
Anime =/= crtac.

Ende.

@ moje pitanje

mislim da nesto nisi lepo razumela XD
pa za smoky-ja i pricam.sasuke to vec planira odkako je ziv,i vec je jedanput pokusao da uradi taj napad,ali bezuspesno.

ja mislim da su tvoje zelje bzv i nije ni cudo zasto nisu ispunjene.naruto nije takav crtani.ako zelis samo krv i borbu i nasilje onda bolje predji na bleach.u narutu je poenta kako je imao tesko detinjstvo i posle svega je napokon dokazao da je jak i da je postao hokage.e to je moja zelja vezana za njega.

Back