Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ti li si taj nesrecni alan,ha?eto,sad znam zasto su mislili da sam ti sestra bliznakinja...sve u svemu lepo se ti odmori a sutra kada budes odmoran javi se malo ranije ipak je sutra nedelja i svi smo,nadam se slobodni,mislim od skole.

posto je moj nadimak naruto x sakura,sta mislite,da li ce naruto i sakura biti zajedno na kraju?ja mislim da hoce,sudeci po slikama koje su u mom albumu.ako hocete da komentarisete na ovu temu molim prvo pogledajte slike.

Jok. Nema leba od toga :)

obrni koju str.unazad.mislim da me je heartless pitao dali sam njegova sestra bliznakinja.

Nope, mislili su na 333 koji se sada predstavlja imenom Dushan the Younger......:)

Poslednja izmena:
pa to u neku ruku i jeste chat.chat u prevodu znaci razgovor.mi ovde razgovaramo odredjenoj temi,jel?mrzim kada je tema dobra i svako hoce da odgovori na nju ali cavrlja po drugim temama i onda sve izmucka u glavi.samo sto ovo ne treba da bude svakodnevno kao cht,vec samo kada izadje novi chapter ili epizoda.

pa o tome ti i pricam svo vreme.samo kada izadje nova epizoda ili chapter.ali ovde je sve obrnuto.niko se nije setio da kaze svoje misljenje o novoj epizodi,a komentare daju kad se kome cefne.zbog toga sam ja i pitala da li postoji neki termin ili nesto slicno.koliko sam zakljucila termin je nocu.

pa sta onda?onda ovo nije forum za njih.za njih je forum ,,svastara,,.tako se zove i u njemu se prica sve i svasta kad ko hoce.

Samo kazem zasto je ova tema relativno pusta i zasto su spori odgovori vecinu vremena :> A sto se brbljanja o svemu i svacemu tice ne moramo da idemo cak u svastaru, imamo nasu kafanu :3

Hej, ne mesajte mene sa Duletom. Ja se pogubim jednom u 18 godina, on se pogubljen rodio. D;

So true! xD

Back