Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dusko, zavisi od toga s' kim pricas narafno. Ako pricas sa napaljenim klincima, hvala bogu da niko ne govori lose, svi vicu Rasengan pre dorucka.

A sto se ostalih, inteligentnijih ljudi iz Inostranstva tice, oni Nakruta ni ne gledaju. Tome svedoci cinjenica da je Naruto od tri velika Shounena (OP, Narutko, Bleach) najnepopularniji u Japanu.

a koji je najpopularniji leba ti?

Dusko, zavisi od toga s' kim pricas narafno. Ako pricas sa napaljenim klincima, hvala bogu da niko ne govori lose, svi vicu Rasengan pre dorucka.

A sto se ostalih, inteligentnijih ljudi iz Inostranstva tice, oni Nakruta ni ne gledaju. Tome svedoci cinjenica da je Naruto od tri velika Shounena (OP, Narutko, Bleach) najnepopularniji u Japanu.

Spanci,Nemci, Austrijanci...Ma koliko njih gleda naruta.
To saznam i dok igram online igru na Battle netu.

Uhhh bas me briga sto je najnepopularniji u japanu.
Nije ni pravljen u japanskom stilu, kao sto je Bleach i bas zato ima poseban smek.

I da, ovo sto si napisao alane....Tesko je tebi verovati.
Odakle ti te informacije?

U Americi je Naruto>One Piece>Bleach
U evropi ti je Naruto>Bleach>One Piece
A MOZDA i samo MOZDA je u japanu Bleach.Naruto.One Piece.
Bleach je stvarno radjen u japanskom stilu.

Poslednja izmena:
Nije radjen u Japanskom stilu? Ninze su srpske, a? Buahahahahaha.

Odakle mi informacije? Pa pratim prodaju mange u Japanu, evropi i Americi. Ako hoces, odi na MAL imas svake nedelje (ili svake druge) prodaju mange, koliko je gde koji vol prodan, pa vidi sam. :)

Nije radjen u Japanskom stilu? Ninze su srpske, a? Buahahahahaha.

Odakle mi informacije? Pa pratim prodaju mange u Japanu, evropi i Americi. Ako hoces, odi na MAL imas svake nedelje (ili svake druge) prodaju mange, koliko je gde koji vol prodan, pa vidi sam. :)

Jaoooooo.....:roll:
Ala ti je pracenje..
Pa ko je glup da kupuje mangu i anime kad sve to moze preko neta?
Samo da ti kazem da ti pratis jedno 0.1% od ukupnih 100% fanova.

60241934.jpg

Ne, Dule, ti jednostavno ne znas da objasnis sta hoces da kazes.
>> "Nije ni pravljen u japanskom stilu, kao sto je Bleach i bas zato ima poseban smek."
Sta tu ima da se isprati? To sto ti ne znas sinonim za ono sto si hteo da kazes, nije moja krivica. Ja ne citam misli, ja citam postove, tako da na "Ja sam mislio..." nemoj se izvlacis.

Verovao ili ne, u Japanu skoro niko ne cita online (zato sto je kaznjivo zatvorom). U Americi ih ima, ali ima i onih koji kupuju (a manga su takodje i dostupne u bibliotekama). Tako da, samo siromasne zemlje kao sto je Srbija ima ''fanove'' koji citaju online. Ili vecinu od fanova.

Ne, Dule, ti jednostavno ne znas da objasnis sta hoces da kazes.
>> "Nije ni pravljen u japanskom stilu, kao sto je Bleach i bas zato ima poseban smek."
Sta tu ima da se isprati? To sto ti ne znas sinonim za ono sto si hteo da kazes, nije moja krivica. Ja ne citam misli, ja citam postove, tako da na "Ja sam mislio..." nemoj se izvlacis.

Verovao ili ne, u Japanu skoro niko ne cita online (zato sto je kaznjivo zatvorom). U Americi ih ima, ali ima i onih koji kupuju (a manga su takodje i dostupne u bibliotekama). Tako da, samo siromasne zemlje kao sto je Srbija ima ''fanove'' koji citaju online. Ili vecinu od fanova.

Ja nista nisam mislio ja znam da sam rekao da je Bleach pravljen u japanskom stilu, a Naruto nije.
I bas zato sto Naruto nije pravljen u japanskom stilu ima poseban smek.
El ti je sad jasno ?

Poslednja izmena od moderatora:
Evo da ti nacrtam:
Objasni mi zasto Naruto nije pravljen u "japanskom stilu"?

Ako je za mene psihijatar, za tebe doktor nije izmisljen.

@ Andjela:
Retardirani retardi. Mrzim ovaj chapter. >.>

EDIT:
Inace, sto se IQ-a tice, radio, imam 119, 120 je prag genijalnosti. :D

Bleach sadrzi vise japanske tradicije, karakteru su pravljeni tako da im liki lici na japanski.
U narutu je lice karaktera pribliznije i srodnjie Evropskom narodu.
Takodje osim nindzi ubacili su sluske,tv,dvd playere itd....Iako je to neki tamo -7 vek.
Eto ti ga buckuris.

Bleach ima 1% Japanske tradicije. U Bleachu jedino sto je tradicionalisticko jeste Budizam i ono groblje. Ostalo je sve evropsko i americko. Shinigami - Andjeli Smrti - Hriscanstvo - Raj.
Hollowi - Djavoli - Hriscanstvo - Pakao.
To je toliko nejapanski da je to neverovatno. A pogotovo to sto je vecina imena u Hollow svetu na Spanskom. Mislim, glupost.

A Naruto je 80% tradicionalisticki, zato jer mu je postavka tradicionalisticka. To sto ima TV, u redu je, zato sto Naruto ni nije zamisljen kao istorijski anime iz 10 veka, vec savremen anime u drugom svetu.

O boze, gluposti.

Ahahahahahhahahahaha, -7. vek. xD

@Alan
I ovako mu dodje na isto. -.-'
Nije bio, ali je kontrolisao lika koji je bio. >.> Mada je to mozda bila samo jedna situacija.... Blah, vise ne znam ni ja sta sam htela da kazem. :roll:

Inace, sto se IQ-a tice, radio, imam 119, 120 je prag genijalnosti. :D

Nije, nije, i nije.
Prosecna inteligencija je IQ izmedju 90 i 110.
Normalna inteligencija je IQ izmedju 70 i 130.
Zaostali su sa IQ-om od 70 i manje.
Nadareni su sa IQ-om od 130 i vise.
Geniji su osobe izvanrednih sposobnosti, koje su ostvarile nesto od trajne vrednosti i znacaja za civilizaciju.

Ooooo, za ime Boga, koliko ljudi to ne zna.

Inace, ja sam radila neki test u osnovnoj. Sa slikama, i nizovima, i zagonetkama, i tako to. I nisu mi rekli rezultat, samo mi je receno da sam natprosecno inteligentna, znaci vise od 110. :/ Samo ne znam koliko vise. :/

Poslednja izmena:

Back