hmmm,posto mislim da ce sledeci chapter biti madarin talk-shof sta mislite da ce reci narutu o sasuku,ja i moji ortaci smo smislili jednu suludu teoriju,mrzi me sada da trazim ko je rekao da ce madara da vrbuje naruta,posto madarin eternal mangekyo sharingan ima kontrolu nad vremenom i prostorom,mozda madara hoce da vrati vreme u period pre njegove pegle sa hashiramom kada hashirama jos nije postao toliko jak, pa da ubije hashiramu da bi on kasnije postao prvi hokage, i svima pokazao full power of uchiha,e pa ne znam sta ce mu u svemu tome naruto ali ako zeli da ga vrbuje zbog necega sto ce njemu trebati u vezi suludog plana,moze lako da kupi naruta u vezi vracanja vremena,moze da mu kaze da ako vrati vreme on ce mozi mirno da uziva u svom zivotu sa minatom i svojom kevom,pa posto je bio prvi hokage nema potrebe da salje kyuubi na konohu ,pa minato ne bi umro,kao ni narutova majka,pa bi se naruto smejao sa svojim drugovima kao malo dete jer ne bi imao sealed kyuubi u njemu,pa ne bi morao da juri za sasukeom koji ne bi ni trazio osvetu jer se to ne bi desilo,jer uchihe bi bile najaci clan.....
au al puno pricam,kakva tuga,umesto da sam s drustvom za petak vece otisao do grada ja sedim ovde i bleyim na netu...tuga!
P.S. Ne morate mi govoriti da mi je teorije suluda zato sto vez znam da jeste

........