Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi smarate sa tako glupim izjavama, smara, dosadno, loše, ispod proseka, bezveze.
Nemojte jednostavno da čitate onda.
Manga je bila OK, ne znate šta je pravi smor od chaptera zato tišina.
Anyway...

Tsuchikage ne želi fight dok je Raikage uvek željan i cool je dosta je sličan po osobinama sa Yammy-em. :lol:
I da ja jedva čekam da ovi iz Sasketove ekipe pomru svi redom a posebno Jugo.
Zgazi ih Raikage!!!

Dobro novi chapter nije bio glup neko tupav :lol:
Stvarno mogao sam da ga preskocim... Shta je vazno?
Da je Suigetsu polomio mac :sad2:
Mozda ce posle ovoga da idu da biju Kisamea da bi Suigetsu nashao novi mac :lol:

ja nisam rekao da je bio glup,bilo je i boljih chaptera ali je bilo i mnogo gorih,a ako vam je ovo glup chapter sto onda citate naruto mangu!?

Nisam ni ja rekla da je glup. Rekla sam da je meni bio dosadan (zato sto sam procitala spoiler (zato sto sam idiot)).

Samo kazem da mogu da kazem za chapter da je glup ako mi se ne svidja, bez da neka tamo Tatula besni na mene zbog toga...

Ja jesam rekao da je glup i stojim iza toga. Prosle nedelje je bio takodje glup, pretprosle ok..

Citam Mangu zato sto nemam sta drugo da radim, a izgubio 20 minuta citajuci 20 papira ili blejeci na Fejsbuku, isto mi se uhvati.

Naravno, naravno.... Samo priznaj da volis Naruta. Ne, obozavas Naruta... I Sasukea... I Leeja i Gaija i Chiyo i Hiruzena... 'Ajde, samo lepo priznaj... Ko priznaje pola mu se prasta... :mrgreen:

Back