Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je Naruto...precenjen anime kod nas barem xD Jako je popularan, bas kao sto su bili Digimoni i Pokemoni, iako svi mogu da gledaju, iritirajuce je da neki misle da su Naruto i BLEACH najveca dostignuca Japana po pitanju animea.

BLEACH je zreliji od Naruta, pa opet..xD Pogledala sam nekoliko epizoda i vise ne.

ti si pukla si pukao kako god poshto je naruto mnogo popularnij od digimona i pokemona koji su za decu,ok digimoni onako,obozavam da ih gledam,al pokemoni......a naruto i bleach jesu najveca dostignuca,ok bleach nesam gledo,al naruto ubija....

ti si pukla si pukao kako god poshto je naruto mnogo popularnij od digimona i pokemona koji su za decu,ok digimoni onako,obozavam da ih gledam,al pokemoni......a naruto i bleach jesu najveca dostignuca,ok bleach nesam gledo,al naruto ubija....
Pa nigde nisam ni napisala da su Digimoni i Pokemoni popularniji od Naruta, ali je popularnost svih bila veoma velika. Kod nas osim sto su poceli skoro da prikazuju Death Note, nista drugo nije ni bilo (ako ne racunas Dragonball).

Svako ima svoj ukus, ali ti si taj koji je pukao jer ocigledno od Naruta nisi bolje ni video~ Ima mnogo boljih anime-a koji su bolji i po pitanju animacije i price i svega~ :hahaha:

Mislim da je Naruto...precenjen anime kod nas barem xD Jako je popularan, bas kao sto su bili Digimoni i Pokemoni, iako svi mogu da gledaju, iritirajuce je da neki misle da su Naruto i BLEACH najveca dostignuca Japana po pitanju animea.

BLEACH je zreliji od Naruta, pa opet..xD Pogledala sam nekoliko epizoda i vise ne.

I Naruto i Bleach su pomalo precjenjeni.Jeste,Bleach je bolji,ali ipak malo precjenjen.

Ali to vam je veliki trio. Naruto,Bleach i One Piece......meni je ipak drazi One Piece on njih dvoje.

One Piece nisam gledala, a sumnjam i da cu gledati, posto sam negde videla da ima vise od 400 epizoda, a mrzi me da toliko gledam... Bleach sam odgledala nekih 50 epizoda (sto je bilo na Happy) i svidelo mi se, a Naruto sam obozavala u pocetku, ali je sad poceo malo da davi... Ne mogu da gledam jedan anime sto godina.

Smoky i Alane, Cherry je zensko, lepo vam pise, nepismeni ljudi...

Ja sam ga prestala gledati.....puno epizoda, ali ponekad mogu da pogledam neku desetu epizodu.Smjesno je.

Ali,One Piece jeste najpopularniji od njih troje...samo sto One Piece fanovi nisu toliko retardirani kao neki Narutardi ili Bleachtardi

Samo sta ga puno ljudi gleda ne znaci da je dobar. Jeste da nije los.
Vjeruj mi,ni ja ga necu bas sjesti i sve odgledati. Ali pveremeno,hocu neku epizodu da se nasmijem

I ima duzih mangi od Naruta

Može se reći da postoje i bolji animei od Bleacha i Naruta,svaki anime je kvalitetan po nečemu, bilo po animaciji, priči ili muzici, ali ne mogu svi biti popularni kao ovi gore navedeni, poenta je da, možda postoje i neki savršeni anime po...Bilo čijem ukusu ovde na forumu, ali to ne menja činjenicu da je famozni trio-Naruto, Bleach, One peace; Koji su takođe po mom mišljenju precenjeni, najpoznatiji širom sveta .

I da! Danzo mi stvarno ide na živce odkad sam ga prvi put videla, jedva čekam da ga neko smakne of picture for good!!:evil:

y not
sakura-naruto-sasuke-akatsuki-naruto-shippuuden-452719_1280_1024.jpg

evo moje nove teorije zavere.....
posto je neko izgleda kontrolisao 4th mizukage a mislilo se da je to madara(prvenstveno zbog sharingana)ne znam koliko ste upuceni u to ali uchiha shusui je sa svojim sharinganom imao moc da kontrolise.....(shusui je baja kojeg je itachi ubio da bi dobio mangekyou sharingan)

Ovi chapterom je dokazano da Madara nije Danzo, jednostavno zato shto su ova dva lika bila na razlicitim mestima u isto vreme... samo me je iznervirao zetsu na kraju zato shto je doshao, bilo bi zanimljivije videti shta bi danzno uradio u vezi sharingana... :dash:

Nice chapter. Nikad nisam ni mislila da je Danzo Madara, sad je to i potvrđeno.
Wau! Sakura odlučila da se okrene protiv Sasukea!!! Biće kraj sveta (bukvalno)! Možda i priredi neke dobre borbe u budućnosti,pošto ni ona nije za bacanje, sad kad neće plakati kako je slaba, jadna a ponajmanje za sasukeom. To bi trebalo da bude neki napredak za nju!Konačno se opasuljila!!:pop:bog joj pomogo' !!

evo moje nove teorije zavere.....
posto je neko izgleda kontrolisao 4th mizukage a mislilo se da je to madara(prvenstveno zbog sharingana)ne znam koliko ste upuceni u to ali uchiha shusui je sa svojim sharinganom imao moc da kontrolise.....(shusui je baja kojeg je itachi ubio da bi dobio mangekyou sharingan)

da bar jedna moj teorija zavere bude tacna.....
pogodak pravo u centar
u sledecem chapteru verovatno naruto ulazi na meeting i onda ide peglanija
zetsu je sve usro sto je usao
btw ne znam zasto jiraiya ili naruto ne pokusaju da nauce sakuru rasengan
ona je odlicna u kontroli chakre mnogo bolja od naruta
jeste da bi bilo glupo ali sto da ne

Poslednja izmena:
Aleluja! Sakura je konacno skontala da je Sasuke gotov... Sta mislite, hoce ga stvarno ubiti? I zanima me sta ce biti sa Narutom i Sakurom... Ebes ovu mangu, cekas sto godina novi chapter, a kad izadje, zavrsi se na najboljem delu.

Sakura nije za Rasengan.. Ona ti se specijalizovala u Medical i onoj **** snazi.. xD

Uh.. OK otrkismo kome je Danzou isceprkao oko, kako Mizu ima drugo okce.. Ali jos ne verujem da je Mizukage- a kontrolisao Danzou..
I jeste provalili da je i on bio iznenadjen kad je Zetsu upao.. Znaci Danzou verovatno nije povezan sa Akatsukijem..

Ah, Sasukea treba ubiti i gotovo.. Mada ce verovatno biti emo momenata u 145 chaptera, pa ga onda povesti kuci.. >.>

Ali Sakuri bi to trebalo da bude prosto k'o pasulj, posto je u sustini jedino sto ti treba za Rasengan cakra i kontrola cakre. Sad, ona ima mnogo manje cakre od Naruta, ali ne znam da li bi to bio bas toliki problem.

A Danzo... Pa, sumnjam da ce ga posle ovoga izabrati da "lead the alliance"... Hahahaha... Mada, ko ce ga znati... Kishimoto je vec pokazao koliko je puk'o, vise me nista ne iznendjuje.

Back