Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti Japanci su gori od nas Srba što se tiče praznika.
2 nedelje.
biteme.gif

Poslednja izmena:
Nadam se da ce ubiti Danzoa. Ili Sasukea. Ili bilo koga, samo neka neko umre... Ali ne Shikamaru. Ni Kiba. Ni Gaara. Ostale Light moze da upise u onu njegovu svescicu i pa-pa SasukeDanzoSaiSakuraLeeGaiInoKarinJuugoMadaraZetsuMizu/Rai/Tsutcikage(ili kako se vec pise ovo poslednje)...

Da bude vredno cekanja:evil:

Vec duze vreme sam hteo da postavim ovo pitanje, mislim da ga niko do sada nije postavio:
Kako bi poredjali po UKUPNOJ SNAZI i KORISTI KOJE IMAJU PO KONOHU, nindže iz konohe,(ako želite možete i razlog da date) s tim da ne računate Naruta i Sasukea, pošto su oni poprilično odmakli od ostalih... Dakle evo mog mišljenja:
1 .Neji ( jedini Jonin- po meni najzreliji i najozbiljniji nindža iz konohe iz te generacije, ima byakugan itd.)
2. Sakura ( trenirala kod tsunade, pametna je i medic nindža...)
3. Shikamaru Nara ( najpameniji i najinteligentniji, odličan vodja i strateg, i ima dobre tehnike)
4. Sai ( Iako ga nismo puno gledali mislim da je haos jak, ima dobre tehnike, i verovatno je dobro istreniran u ANBU root jedinicama)
5. Shino ( malo mi je glupo shto ga nisu puno prikazivali ali je decko pokazao da je jako jak, mogaje je da zaustavi Kankura, jedini iz njegovog tima koji neshto valja, tehnike sa bubama)
6. Lee ( uporan i izdrzljiv, pomalo glup ali izuzetno jak, jebega to shto ne zna ninjutsu i genjutsu, ali i bez toga je dobar, mozda i zasluzuje vecu poziciju, ali ovo je moje mishljenje)

I tu bi povukao jednu crtu poshto su ostali po meni dosta slabiji od ovih prvih 6...

7. Hinata ( byakugan, i dosta je uznapredovala...)
a za ostale nemam pojma ten ten je mozda najslabija, kibu bash neshto ne gotivim, choji onako, Ino je medic ninja,

I to bi bilo to :D

Vec duze vreme sam hteo da postavim ovo pitanje, mislim da ga niko do sada nije postavio:
Kako bi poredjali po UKUPNOJ SNAZI i KORISTI KOJE IMAJU PO KONOHU, nindže iz konohe,(ako želite možete i razlog da date) s tim da ne računate Naruta i Sasukea, pošto su oni poprilično odmakli od ostalih... Dakle evo mog mišljenja:
1 .Neji ( jedini Jonin- po meni najzreliji i najozbiljniji nindža iz konohe iz te generacije, ima byakugan itd.)
2. Sakura ( trenirala kod tsunade, pametna je i medic nindža...)
3. Shikamaru Nara ( najpameniji i najinteligentniji, odličan vodja i strateg, i ima dobre tehnike)
4. Sai ( Iako ga nismo puno gledali mislim da je haos jak, ima dobre tehnike, i verovatno je dobro istreniran u ANBU root jedinicama)
5. Shino ( malo mi je glupo shto ga nisu puno prikazivali ali je decko pokazao da je jako jak, mogaje je da zaustavi Kankura, jedini iz njegovog tima koji neshto valja, tehnike sa bubama)
6. Lee ( uporan i izdrzljiv, pomalo glup ali izuzetno jak, jebega to shto ne zna ninjutsu i genjutsu, ali i bez toga je dobar, mozda i zasluzuje vecu poziciju, ali ovo je moje mishljenje)

I tu bi povukao jednu crtu poshto su ostali po meni dosta slabiji od ovih prvih 6...

7. Hinata ( byakugan, i dosta je uznapredovala...)
a za ostale nemam pojma ten ten je mozda najslabija, kibu bash neshto ne gotivim, choji onako, Ino je medic ninja,

I to bi bilo to :D

Ja bi Shikamaruu i Sakuri zamenila mesta.Ipak se čovek dokazao više puta, Sakuru nisam nešto mnogo videla u akciji, mada to što je trenirala Tsunadae, da je pametna, jaka, to stoji. Jedva čekam da se ona opet bori, sigurno će biti vredno čitanja, sad kad su joj sve daske u glavi na svom mestu i nema nedoumica po pitanju Sasukea. Ostatak liste mi je ok:mrgreen:

Ja bih stavila Shikamaru-a na prvo mesto. Neji-a na drugo, pa onda sve ostale. Sakura mi ide na zivce, ali, sto Gosaii rece, sad kad su joj sve daske u glavi, mozda ce biti nesto od nje...

Neji je zasulzeno prvi.. Pametniji je od Shike, sto se videlo u Kisame borbi, dosta je jak.. Jounin je..
Shikamaru je ok, ali decko zavisi od drugih.. Sam nema sanse protiv jaceg protivnika, sto se videlo sa Tayuya- om, koja je najslabija od Sound 4..
Evo ja bi ovako:

1. Neji - Jak, pametan, Jounin, ozbiljan
2. Shikamaru- ali sam ukoliko predvodi tim, ako je sam, pada na 5-6 mesto
3. Sakura -snaga, izbegavanje.. Sjebala je Sasorija for god's sake
4. Hinata -cak u Filler arcu razbijala je.. Sta sad radi, pitam se
5. Chouji -decko je ludilo.. Ubio Pein- a zajedno sa caletom.. A ako rokne one pilule moze posere i Sasketa i Narutka
6. Lee -ono nije slab, ali nije ni jak preterano
7. Kiba -sam Akamaru je woooho porastao.. Kakav je sad onaj napad kad se vrte, pitam se.. @_@
8. Shino -Videli smo u Filleru da je sposoban da napada i brani u isto vreme.. Sad moze biti samo bolji

i da slazem se da su Ino i 1010 najjadnije..

1. Shikamaru, obozavam njegove tehnike, pametan je, ne pusta emocije da mu se mesaju u posao.
2. Neji, takodje pametan, jonin, stvarno jak, ali bez byakugana... Ponekad ume da bude impulsivan.
3. Sakura, bez obzira na to sto nije pokazala nikakve borbene vestine (Sasori bi je zavrsio za dva minuta da joj nije bilo one matore drtine), odlican je medic-nin, a i to nesto znaci.
4. Chouji, zna covek da se bori, i sa pilulama, i bez njih.
5. Hinata, njen byakugan je bolji od Nejijevog, a ima i neke zanimljive tehnike.
6. Lee, izvlaci ga samo onaj Lotus, ili kako se vec zove...
Kiba, Shino, Ino i Tenten nisu nista ni pokazali, pa nemam sta da komentarisem, a i mrzi me da kuckam vise...

:lol:Izgleda da su do sad sve liste slične. Mada ajde to je i istina, posebno za Ino. Nju sam najveći deo vremena viđala u onoj njenoj cvećari kako aranžira cveće. Da, da, cvećara je kriva što je tako nisko na listi. inače bi možda bila i bolja.:mrgreen:

Aha. Ali ne mora prvo da bude kriminalac pa onda da pobegne, moze i obrnuto. Kao Sasuke. Kad napusti selo bez dozvole iz bilo kog razloga. I vise se ne vrati.
Hmmm... A kad bi Naruto uspeo da dovuce naseg omiljenog pedera nazad u Konohu, kako bi ga kaznili? Mislim, glupo bi bilo da mu samo kazu "Welcome back, and don't do it again." Mislim, sto se retard toliko trudi da ga vrati, ako ce ga ovi u selu svejedno ubiti ili baciti iza resetaka na nekih 150 godina ili tako nesto...

Back