AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec duze vreme sam hteo da postavim ovo pitanje, mislim da ga niko do sada nije postavio:
Kako bi poredjali po UKUPNOJ SNAZI i KORISTI KOJE IMAJU PO KONOHU, nindže iz konohe,(ako želite možete i razlog da date) s tim da ne računate Naruta i Sasukea, pošto su oni poprilično odmakli od ostalih... Dakle evo mog mišljenja:
1 .Neji ( jedini Jonin- po meni najzreliji i najozbiljniji nindža iz konohe iz te generacije, ima byakugan itd.)
2. Sakura ( trenirala kod tsunade, pametna je i medic nindža...)
3. Shikamaru Nara ( najpameniji i najinteligentniji, odličan vodja i strateg, i ima dobre tehnike)
4. Sai ( Iako ga nismo puno gledali mislim da je haos jak, ima dobre tehnike, i verovatno je dobro istreniran u ANBU root jedinicama)
5. Shino ( malo mi je glupo shto ga nisu puno prikazivali ali je decko pokazao da je jako jak, mogaje je da zaustavi Kankura, jedini iz njegovog tima koji neshto valja, tehnike sa bubama)
6. Lee ( uporan i izdrzljiv, pomalo glup ali izuzetno jak, jebega to shto ne zna ninjutsu i genjutsu, ali i bez toga je dobar, mozda i zasluzuje vecu poziciju, ali ovo je moje mishljenje)
I tu bi povukao jednu crtu poshto su ostali po meni dosta slabiji od ovih prvih 6...
7. Hinata ( byakugan, i dosta je uznapredovala...)
a za ostale nemam pojma ten ten je mozda najslabija, kibu bash neshto ne gotivim, choji onako, Ino je medic ninja,
I to bi bilo to![]()
Ino je ok, za scout i to, jer moze da preuzme telo ptice i drugih zivotinja.. Ali nije za fight.. xD