Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne obracaj paznju, smoki.. To su ti oni momenti kad neko lupi sranje, kako bi ispao pametan..

@ Angel:
Good.. To je bila poenta.. :3 Mora decko, kad je ubio Itachija i umro mu Dei- dei.. Jos mu i ljubavnik 8tails pobegao.. Sasori se ubio pre nego je video Sasketa.. XD

Zapravo Sasorija je ubila Sakura i ona Baba..Chiyo...Kad bi Sasuke znao...Sad kad je ubio Itachija i njegov dear Sasori je mrtav... Krenuo bi na konohu, da ubije sakuru!! Bwahahahahaaaaa!!!!......

naruto ne sme da umre inace svi umiremo,a kad ce da priznaju svoja oscanja jedan drugom

narutoxsasuke.jpg

Zapravo Sasorija je ubila Sakura i ona Baba..Chiyo...Kad bi Sasuke znao...Sad kad je ubio Itachija i njegov dear Sasori je mrtav... Krenuo bi na konohu, da ubije sakuru!! Bwahahahahaaaaa!!!!......

Znas da je Sasori namerno spustio gard, kad je umro.. Decko shvatio sta ga ocekuje, pa se ubio od radosti sto ce se sastati sa Sasukeom.. :3

Smoky, koji ti je djavo sad odjednom sa tim pravopisom? Ni ti ne stavljas veliko slovo na pocetak recenice, pa te niko ne davi zbog toga...

nego jel znate da postoji i naruto tcg,ali su dosta retke i vredne,jedna najobicnija vredna kao neki yugioh foil npr,nikad nisam probao(poshto i nemam) da li neko od vas igra i shta mislite o njoj

Za ovo prvi put cujem. A nisam ni previse zainteresovana...

Smoky, koji ti je djavo sad odjednom sa tim pravopisom? Ni ti ne stavljas veliko slovo na pocetak recenice, pa te niko ne davi zbog toga...

Za ovo prvi put cujem. A nisam ni previse zainteresovana...

pa mene mrzi da kucam shift inace je sve ostalo tacno osim kad kucam brzo pa pogreshim slovo a ako ne ukucam razmak to je zato shto mi je space sheban lol

evo slike

n064sg7.jpg

LJUDI PROVALITE ONI CAK NISU NI CENZIRALI SLIKE KO KOD EBENOG YGO-A KAKO KRV LIJE IZ PRSTA ZA SUMMONING JUTSU,STO MI SE SVIDJA....
mada mrzi me da isprobavam neshto novo a niko ovde to nije ni video,ni ygo ne igraju kamoli to -_-

pa mene mrzi da kucam shift inace je sve ostalo tacno osim kad kucam brzo pa pogreshim slovo a ako ne ukucam razmak to je zato shto mi je space sheban lol

I drugim ljudima se dešava da pogreše neko slovo kad žure i space je i meni bio sheban dok nisam kupila novu tastatruru,:) jel beše sutra treba da počne anime Kakashi Gaiden?

Gaara je najbolji Kage ubedljivo.. XD
Um.. Ne verujem da ce Sai ista reci.. Pre ce biti da on razmislja, tj. koleba se da li da izda Naruta Danzou ili da ostane veran drugu..

Ha! Znala sam da će reći!Mada je Sai bio malo zao na kraju...Šta li će biti od toga.... A na sastanku samo što se nisu poklali, dobro pa su se na kraju složili, inače Sasuke ne bi ni morao da se muči da ih ubije:D

Back