AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ga je Sasuke nadrogirao...
Ali Naruto nije gej stoposto!!!
Zapravo Sasorija je ubila Sakura i ona Baba..Chiyo...Kad bi Sasuke znao...Sad kad je ubio Itachija i njegov dear Sasori je mrtav... Krenuo bi na konohu, da ubije sakuru!! Bwahahahahaaaaa!!!!......
Znas da je Sasori namerno spustio gard, kad je umro.. Decko shvatio sta ga ocekuje, pa se ubio od radosti sto ce se sastati sa Sasukeom.. :3
Da znam ja,...Al sasuke nezna
![]()
nego jel znate da postoji i naruto tcg,ali su dosta retke i vredne,jedna najobicnija vredna kao neki yugioh foil npr,nikad nisam probao(poshto i nemam) da li neko od vas igra i shta mislite o njoj
Smoky, koji ti je djavo sad odjednom sa tim pravopisom? Ni ti ne stavljas veliko slovo na pocetak recenice, pa te niko ne davi zbog toga...
Za ovo prvi put cujem. A nisam ni previse zainteresovana...
pa mene mrzi da kucam shift inace je sve ostalo tacno osim kad kucam brzo pa pogreshim slovo a ako ne ukucam razmak to je zato shto mi je space sheban lol
ljudi jedno pitanje jel kakashi gaiden neshto kao ova ili trebam da ga gledam izmedju nekih epizoda ili ili ili.....
Gaara je najbolji Kage ubedljivo.. XD
Um.. Ne verujem da ce Sai ista reci.. Pre ce biti da on razmislja, tj. koleba se da li da izda Naruta Danzou ili da ostane veran drugu..