Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma on meni ide na živce...a vala mi zdravo idu na živce i Naruto and co jer stalno pokušavaju da ga vrate.Ma ko ga bre hebe neka ga izmrcvari Raikage,pa posle toga srceparajuća scena u kojoj se on izvinjava Itachiu,Narutou i ružičastoj,pa zatim otegne papke i na kraju svi opet u onim crnim odelima i sahrane ga u neku septičku jamu...

HAHAHAHAAHAHAHA...Jooooooooooj!!!!Koja izvala!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

nema bash sliku sasugeya nego onu sliku eeeh

evo je

91e29862-1.jpg

Mislim da je Sasuke pobegao iz Konohe,jer ga je Naruto (naravno nakon konsultacije sa Jiraiyom) nagovarao da se konačno ahm (mislim znate na šta ciljam pa nije baš potrebno da ubacim tu reč),iz pouzdanih izvora sam čuo da mu je čak pretio i Rasenganom...Sasuke jednostavno nije bio dovoljno zreo za tako nešto pa je otišao iz Konohe...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Koji ste vi likovi! Al ga preteraste malo... Ali me baš zanima kako bi bilo da neko napiše priču baziranu na dosadašnjim...činjenicama:hahaha: Nešto kao fanfiction parodiju na sasukeov i narutov "Bratski" odnos!!!:rotf::rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Koji ste vi likovi! Al ga preteraste malo... Ali me baš zanima kako bi bilo da neko napiše priču baziranu na dosadašnjim...činjenicama:hahaha: Nešto kao fanfiction parodiju na sasukeov i narutov "Bratski" odnos!!!:rotf::rotf::rotf:

Druze, ne da ga ima, nego je to strasno... Ja citam fanfiction kad ne mogu da spavam, a nemam nista pametnije da radim (znaci svake noci). Ali ne NaruSasu...

Ali stvarno smo preterali. Jadan Sasuke...:sad2:

Back