AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...I zavrsice se tragicno, posto ce na kraju da skonta da je poslednji jebeni Uchiha, i da ce njegov cenjeni mali klan da ode u... ako ne napravi koju bebu, a nece moci (posto je, je l' tako, ped... ahem, gej) i onda ce da skoci sa neke litice i ubije se.
LJUDI UBIJATE ME XD
nego odgledo prve pet ili shest epizode shippuudena jadan gaara a ovi ne umeju da se biju,onaj kankuro umesto da pomaze sedi i gleda,pa tek kad gaara ripnuo otisho da **** gaydaru![]()
Za divno cudo, sve to i ja znam... A ono nije tim 10, ali nema veze.
Meni je najzesce kad na kraju Gai nosi Kakasija...
I na kraju on zavrsi skoro mrtav (sa svim lutkicama porazbijanim) posle borbe koja je trajala 2 minuta.
Dobro... Jest da je slab, ali opet Sasori je napravio te lutke.. I on je bio otrovan.. Plus, uzeo je deo maske, uz pomoc koje su nasli Gaaru..
Dobro, nije bio potpuno beskoristan... A u sustini i nije imao sanse protiv Sasorija. A ovog na kraju ubije rodjena baba...
Aaa...
Pa Deidara i Sasori kidnapuju Gaaru, isisaju onu zver iz njega, team 7 i team 10 zakasne da ga spasu, Sakura i Chiyo ubiju Sasorija i Chiyo daje svoj zivot u zamenu za Gaarin...
Sto jednostavno ne napravi Mangu "Sasuke" gde ce doticni ici polugol 120 chaptera, i zavrsi svoju opsesiju.. Mi hocemo radnju, ne "Poor me, Orochimaru fucked me and Itachi killed my Mommy"...
...I zavrsice se tragicno, posto ce na kraju da skonta da je poslednji jebeni Uchiha, i da ce njegov cenjeni mali klan da ode u... ako ne napravi koju bebu, a nece moci (posto je, je l' tako, ped... ahem, gej) i onda ce da skoci sa neke litice i ubije se.
Ali uzasno je koliko ima ljudi koji vole Sasuke-a...
Moje sestre ga obozavaju. Rekla sam im ako cujem "Kako je Sasuke sladak/cool/jak" jos samo jedan put, vise nema gledanja Naruta sa mnom i mogu da se oproste sa svim barbikama i loptama. Derista jedna...
ja sam ga obozavao dok je bio delimicno normalan al od kako poceo da sere kako nema prijatelje i oce moc i slicno sanjam da mu nabijem raiton rasenshuriken u usta,cisto lightning release vs lightning release,i to a onim mojim mangekyo sharinganom kad mi gromovi postanu crveni XD
ja sam ga obozavao dok je bio delimicno normalan al od kako poceo da sere kako nema prijatelje i oce moc i slicno sanjam da mu nabijem raiton rasenshuriken u usta,cisto lightning release vs lightning release,i to a onim mojim mangekyo sharinganom kad mi gromovi postanu crveni XD
Ali uzasno je koliko ima ljudi koji vole Sasuke-a...
Moje sestre ga obozavaju. Rekla sam im ako cujem "Kako je Sasuke sladak/cool/jak" jos samo jedan put, vise nema gledanja Naruta sa mnom i mogu da se oproste sa svim barbikama i loptama. Derista jedna...
its a drag![]()
Ma on meni ide na živce...a vala mi zdravo idu na živce i Naruto and co jer stalno pokušavaju da ga vrate.Ma ko ga bre hebe neka ga izmrcvari Raikage,pa posle toga srceparajuća scena u kojoj se on izvinjava Itachiu,Narutou i ružičastoj,pa zatim otegne papke i na kraju svi opet u onim crnim odelima i sahrane ga u neku septičku jamu...