Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...I zavrsice se tragicno, posto ce na kraju da skonta da je poslednji jebeni Uchiha, i da ce njegov cenjeni mali klan da ode u... ako ne napravi koju bebu, a nece moci (posto je, je l' tako, ped... ahem, gej) i onda ce da skoci sa neke litice i ubije se.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

LJUDI UBIJATE ME XD

nego odgledo prve pet ili shest epizode shippuudena jadan gaara a ovi ne umeju da se biju,onaj kankuro umesto da pomaze sedi i gleda,pa tek kad gaara ripnuo otisho da **** gaydaru:evil:

I na kraju on zavrsi skoro mrtav (sa svim lutkicama porazbijanim) posle borbe koja je trajala 2 minuta.

Dobro... Jest da je slab, ali opet Sasori je napravio te lutke.. I on je bio otrovan.. Plus, uzeo je deo maske, uz pomoc koje su nasli Gaaru..

Dobro, nije bio potpuno beskoristan... A u sustini i nije imao sanse protiv Sasorija. A ovog na kraju ubije rodjena baba...

Aaa...
Pa Deidara i Sasori kidnapuju Gaaru, isisaju onu zver iz njega, team 7 i team 10 zakasne da ga spasu, Sakura i Chiyo ubiju Sasorija i Chiyo daje svoj zivot u zamenu za Gaarin...

A AJ MALO SE NOSITE HEBEM MU MATER PA NE MORA DA MI KAZETE SVE!:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:
IMA KO NIJE GLEDAO:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu::udriglavu:

XQZ me for rage attack..........

Sto jednostavno ne napravi Mangu "Sasuke" gde ce doticni ici polugol 120 chaptera, i zavrsi svoju opsesiju.. Mi hocemo radnju, ne "Poor me, Orochimaru fucked me and Itachi killed my Mommy"...

:hahaha::hahaha::hahaha:

...I zavrsice se tragicno, posto ce na kraju da skonta da je poslednji jebeni Uchiha, i da ce njegov cenjeni mali klan da ode u... ako ne napravi koju bebu, a nece moci (posto je, je l' tako, ped... ahem, gej) i onda ce da skoci sa neke litice i ubije se.

Što jes' jes!!:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

Ali uzasno je koliko ima ljudi koji vole Sasuke-a...
Moje sestre ga obozavaju. Rekla sam im ako cujem "Kako je Sasuke sladak/cool/jak" jos samo jedan put, vise nema gledanja Naruta sa mnom i mogu da se oproste sa svim barbikama i loptama. Derista jedna...

Moje sestre ga obozavaju. Rekla sam im ako cujem "Kako je Sasuke sladak/cool/jak" jos samo jedan put, vise nema gledanja Naruta sa mnom i mogu da se oproste sa svim barbikama i loptama. Derista jedna...

ja sam ga obozavao dok je bio delimicno normalan al od kako poceo da sere kako nema prijatelje i oce moc i slicno sanjam da mu nabijem raiton rasenshuriken u usta,cisto lightning release vs lightning release,i to a onim mojim mangekyo sharinganom kad mi gromovi postanu crveni XD

ja sam ga obozavao dok je bio delimicno normalan al od kako poceo da sere kako nema prijatelje i oce moc i slicno sanjam da mu nabijem raiton rasenshuriken u usta,cisto lightning release vs lightning release,i to a onim mojim mangekyo sharinganom kad mi gromovi postanu crveni XD

:DTakođe(kao svaka fangirl). I sad možda malo ali slažem se da je smorio i isusa i boga!!!Tako da mi više nije miljenik ( i to odkad:think:)

Ma on meni ide na živce...a vala mi zdravo idu na živce i Naruto and co jer stalno pokušavaju da ga vrate.Ma ko ga bre hebe neka ga izmrcvari Raikage,pa posle toga srceparajuća scena u kojoj se on izvinjava Itachiu,Narutou i ružičastoj,pa zatim otegne papke i na kraju svi opet u onim crnim odelima i sahrane ga u neku septičku jamu...

Trublesome.

Ma on meni ide na živce...a vala mi zdravo idu na živce i Naruto and co jer stalno pokušavaju da ga vrate.Ma ko ga bre hebe neka ga izmrcvari Raikage,pa posle toga srceparajuća scena u kojoj se on izvinjava Itachiu,Narutou i ružičastoj,pa zatim otegne papke i na kraju svi opet u onim crnim odelima i sahrane ga u neku septičku jamu...

:amen:

Back